U bent hier:

Studieboeken bestellen

Via de V.I.B. kun je alle studieboeken krijgen die je nodig hebt. Als je je boeken bij de V.I.B. koopt, kun je zelfs 15% korting op Engelstalige boeken en 10% op de Nederlandstalige boeken krijgen (daarvoor moet je de Nederlandse wel online reserveren). Je kunt de Nederlandse boeken online reserveren en vervolgens ophalen bij de VU Boekhandel in het Hoofdgebouw. De Engelstalige boeken kun je direct kopen bij de VU Boekhandel. Daarnaast kun je je boeken thuis laten bezorgen. Voor dit alles ga je naar de website van de V.I.B. Boekhandel.

Om je Nederlandstalige boeken met korting te kunnen krijgen moet je deze van te voren online reserveren. Reserveren van je boeken voor een periode is mogelijk t/m de zondag voor het begin van de desbetreffende periode.
Het is daarna technisch gezien niet meer mogelijk om je Nederlandstalige boeken te reserveren, en dus met 10% korting te krijgen. Nederlandse boeken zijn dus alleen op de eerder genoemde momenten met 10% korting te koop! Hierbuiten zijn de boeken met 5% korting te koop, mits je twee verschillende Nederlandse boeken tegelijk koopt.

Gereserveerde boeken kunnen op vertoon van de uitgeprinte reserveringsbrief en je VIB-pas opgehaald worden bij de VU Boekhandel.

Engelstalige boeken zijn gewoon te koop bij de VU Boekhandel, ook buiten de boekverkoop momenten. Op vertoon van je VIB-pas krijg je dan 15% korting.

Verder kan je nu ook boeken tweedehands kopen en verkopen! Voor het kopen van tweedehandse boeken ga je naar de website. Voor het tweedehands aanbieden van je studieboeken ga je naar de website van de VU Boekhandel en klik je op “2ehands studieboeken aanbieden”.


Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?