U bent hier:

Carrière

Om te zorgen dat studenten Bewegingswetenschappen zich zo goed mogelijk kunnen oriënteren in het mogelijke werkveld dat Bewegingswetenschappen biedt, organiseert de V.I.B. ieder jaar in samenwerking met de faculteit een carrière-georiënteerd evenement. Dit wordt onder normale omstandigheden ingevuld door een Carrièredag.

Tijdens de Carrièredag hebben studenten de gelegenheid om presentaties en workshops van interessante bedrijven bij te wonen. Na de workshops is iedereen welkom op de bedrijvenmarkt. Hier staan sprekers klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een gezellig praatje te maken (zie afbeeldingen). De bedrijvenmarkt is de ideale gelegenheid om een netwerk op te bouwen voor later.

             

Tot onze grote spijt kon de Carrièredag afgelopen jaar niet doorgaan in de oorspronkelijke vorm. Ter vervanging heeft de organisatie besloten een digitale Carrièreweek te organiseren. Bedrijven konden filmpjes en teksten opsturen waarin ze vertelden over de expertise van het bedrijf. Ook werd gedurende deze week een aantal online workshops verzorgd via Zoom.

De digitale Carrièreweek was uiteindelijk een groot succes. Echter hopen wij dit jaar ook weer een fysieke Carrièredag te kunnen organiseren, zodat iedereen, naast het bijwonen van workshops, ook de gelegenheid heeft om te netwerken op de bedrijvenmarkt.