Voorzitter – Laura Burgers

Mijn naam is Laura en ik ben 20 jaar. Geboren en getogen in het prachtige Veenendaal, maar tegenwoordig woonachtig in Amsterdam samen met zes hele gezellige meiden. Inmiddels ben ik alweer in mijn derde jaar van bewegingswetenschappen aangekomen en dat vond ik een mooi moment om mijn liefde voor de VIB te uiten in de vorm van een bestuursjaar. Dit jaar ben ik de voorzitter van het 46e bestuur van de VIB.

Mijn liefde voor de VIB begon al vroeg en in mijn eerste jaar ben ik naast dat ik lid werd, ook commissiewerk gaan doen. De SportCie trok mij met haar sportieve activiteiten. Met veel plezier heb ik afgelopen twee jaar hard gewerkt om mooie activiteiten neer te zetten met de commissie. Daarnaast heb ik ook altijd fanatiek de andere geweldige activiteiten bezocht die er zijn.

Als ik niet in de VIB kamer te vinden ben, dan ben ik waarschijnlijk aan het sporten of gezellig met vrienden wat doen. Het kan ook zijn dat ik aan de studie zit, want dat moet ook gewoon gebeuren. Over het algemeen kan je me wel vinden in de VIB-kamer, dus kom vooral gezellig langs.