PicCie

De Picture Commissie, ofwel PicCie, is de vrolijke commissie achter de camera die jou altijd van je meest charmante maar ook oncharmante kant wil zien. Tijdens elke activiteit van de V.I.B. is er in ieder geval één van deze bordeauxrode sluipschutters aanwezig om alle memorabele mooie, gekke en meest maffe momenten vast te leggen zodat we er samen nog een keer met een glimlach op kunnen terugkijken.

Natuurlijk worden we gezien op de borrels, sportactiviteiten of feestjes maar de hint zit in onze slogan: ‘PicCie, wat jij niet ziet’. Het echte werk van de PicCie vindt namelijk vooral achter de schermen plaats. Zo worden er de meest spectaculaire borrellijsten geknutseld voor de steden van de Borreltochten, maken we fotoboekjes van de jaarlijkse reizen van de V.I.B. en wordt al het sneeuw geweld tijdens de Wintersport verzameld voor een geweldige aftermovie. En dit allemaal naast onze grootste taak, het uitzoeken en genieten van alle foto’s zodat niet al jullie oncharmante acties op de site eindigen maar in onze veilige mapjes. Hiervan houden we jullie natuurlijk ook allemaal op de hoogte via onze Instagram

Om dit allemaal te kunnen realiseren is de PicCie dit jaar 8 koppen sterk en bestaat uit: Voorzitter Lucas Polman, Creacoördinator/Penningmeester Claire Snijders, Sponsorcoördinatoren Gijs Steggink en Fleur Sondaal, Notulist Sam Hartogs, Roostermaker Elias Ibrahim en Social media’s Wulan den Hertog en Isa-lin Nijenhof. Heb je een vraag, een opmerking of een leuk idee wat je met ons wil delen dan kun je ons bereiken via Piccie@vereniginginbeweging.com of slide in onze dm’s op instagram: vib_piccie (deze checken is ook zeker de moeite waard!).

Een bordeauxrode kersenkus,

PicCie ‘20-’21