TapCie

Bij deze zullen wij jullie voorstellen aan de nieuwste commissie binnen de VIB. De TapCie!!! Deze fantastische commissie gaat ervoor zorgen dat de Ledenborrels escaleren en de goudgele rakkers als warme broodjes over de toonbank vliegen. Daarnaast zullen we dit studiejaar ook de Nieuwjaarsborrel verzorgen. Onder het genot van een heerlijk glaasje bubbels en een verrukkelijke oliebol kunnen jullie op deze dag al jullie wilde oud en nieuw verhalen met elkaar delen. Natuurlijk zullen wij er ook voor zorgen dat de glazen geluk voor jullie klaar zullen staan.

Dan nu een kleine voorstelronde. Te beginnen met onze schattige Emmy Pordon, deze dame zal ervoor zorgen dat alle geldzaken helemaal op orde zijn en dat er meer dan genoeg te tappen valt. Vervolgens zijn er twee heren die de mooiste posters in elkaar gaan zetten en er keer op keer voor zullen zorgen dat de VIB-kamer prachtig aangekleed is. Deze heren gaan door het leven onder de namen Jim van de Coevering en Freek Spierings. Martha Geitsj en Tek Oei gaan als sponsorcoördinatoren de uitdaging aan om sponsoren binnen te halen en op deze manier meer mogelijkheden te creëren voor kekke acties tijdens de Ledenborrels. Als laatste is daar de voorzitter, Zico van Zanten. Hij zal ervoor zorgen dat de TapCie als een geoliede machine het jaar doorstoomt en dat iedereen het naar zijn zin heeft.

Joe joe

Dikke groene lebbers van ons