TapCie

De TapCie zal iedere eerste dinsdag van de maand voor jullie klaar staan tijdens de geweldige Ledenborrels. We zullen ervoor zorgen dat er flink getapt wordt en de glazen nooit leeg zijn. Online of in real life, we zullen er altijd een feestje van maken! Dit jaar heeft de TapCie er twee nieuwe gezichten bij: Vito en Liv. Zij zullen met hun nieuwe ideeën, jeugdige enthousiasme en stralende aanwezigheid het topteam versterken.

Even voorstellen, te beginnen bij de man die alles in de goede banen zal leiden, onze voorzitter: Freek Spierings. Vervolgens hebben we Zico, de vice-voorzitter en notulist. Dan hebben we twee toppers die de beste sponsordeals zullen binnenharken: Vito en Emmy. Jim zal ervoor zorgen dat de mooiste promo’s van de Ledenborrels worden gelanceerd. Als laatste, maar niet geheel onbelangrijk, hebben we Liv die als penningmeester op de centen zal letten.

Hopelijk zien we jullie snel op de borrels!

Groene lebbers van ons,

TapCie '20-'21