U bent hier:

SportCie

SportCie

 

Hé, wat leuk dat je even een kijkje komt nemen bij de SportCie! Ik ga je in dit korte stukje een klein beetje laten zien wie/wat/waar/wanneer/waarom deze oranje bende is. 

De naam SportCie geeft natuurlijk al een klein stukje van de betekenis weer, sport. Nu doen wij niet zomaar van die gewone sporten, maar gaan we van simpel elke week hardlopen naar wat minder simpele dingen als Indoor Cliffdiven en curlen. Heel vet natuurlijk. In coronatimes zorgen wij dat jij toch nog een beetje mee sport door wat mislukte online workouts en speurtochten door Amsterdam. Maar dit is niet het enige wat deze een beetje ongeorganiseerde, gekke, luidruchtige, dansende gekte doet. Ik had het net over elke week hardlopen. Dit doen we dus niet zomaar. We trainen om de hoogste notering ooit te behalen bij de ultra vette studentenhardloopwedstrijd: de Batavierenrace (in de volksmond: Bata). Onze hardste hardlopers zullen ook dit jaar weer van Nijmegen naar Enschede rennen om daar vervolgens het grootste studentenfeest van Europa te vieren (hoe vet is dat dan?). En dan heb ik het nog niet gehad over de aller aller aller leukste activiteit van het jaar (en van de hele V.I.B.;): de WINTERSPORT! Met een stuk of 100 sneeuwliefhebbers/happers/rollers/glijers reizen we af naar de bergen en sneeuw om daar heel veel bier, jagers, jagerbommen en vooral veel chartreuse te drinken. 

Maar, wie zijn nou echt die loslopende oranje gekken dan? De oma van de bende is Maartje (voorzitter) die nu al een mooie 2 jaar een intens mooi oranje hart heeft. Daarnaast hebben we Lima (sponsorcoördinator), Milan (promotiecoördinator) en Rens (penningmeester) die een jaar later georangeerd zijn. Tot slot hebben we 4 nieuwe leden gekregen, dit zijn Stijn (promotiecoördinator), Milou (notulist), Aukje (sponsorcoördinator) en Jackie (sponsorcoördinator). Last but zeker not least: Ernie: onze mascotte/spirit animal/god die ons helemaal compleet maakt. 

Stel nou he, jij denkt ik heb me toch een idee wat nog gekker is, je hebt een vraag of wil ons gewoon eens contacten stuur ons dan gerust een mailtje op sportciehoog@gmail.com. We reageren met aaalllle oranje gekkigheid en liefde hierop. 

Een lief oranje voorhoofdkusje, 

De SportCie 20'-21'

Leden