SlowMotion

De meeste studenten brengen een groot deel van de tijd met ze door. De gele rakkers. Een gele rakker tijdens een borrel, een feestje, een sportactiviteit of gewoon omdat je er zin in hebt. Want de gele rakkers maken samen met alle activiteiten jouw studentenjaren zo ontzettend leuk.

En gelukkig kan je al deze activiteiten herbeleven. Hoe dan? Door ons, de andere gele rakkers. Wij maken vier keer per jaar de Slowmotion, het verenigingsblad der Vereniging in Beweging. In deze SloMo’s staan leuke verhaaltjes en foto’s over en van de afgelopen activiteiten, interviews met een topsporter en met een medewerker van de faculteit, feitjes van de FSR en natuurlijk de leukste, raarste, slimste of juist domste quotes en wist-je-datjes van en over alle leden.

Maar wie zijn deze gele rakkers dan? Onze gele commissie bestaat uit Zoë (penningmeester), Danique en Finley (spoco’s), Femke (notulist), Sabine (actief lid) en Marije (voorzitter). Samen gaan wij dit jaar hard aan de slag om vier fantastische SloMo’s in elkaar te zetten om zo alle mooie, leuke en grappige herinneringen in een fysieke vorm en in de app aan jou te kunnen presenteren.

Om deze herinneringen zo goed mogelijk neer te kunnen zetten, hebben wij jou hulp nodig. Heb je een leuke quote of wist-je-dat, kan je een leuk verhaal over een van de activiteiten schrijven of heb je een nieuw idee voor in de SloMo? Stuur dit naar slowmotion@vereniginginbeweging.com (of stuur de quotes en wist-je-dat’jes in via de app of de site)

Gele groetjes,

De gele rakkers