SlowMotion

Wij zijn de geelste commissie van de V.I.B. Geel is natuurlijk een hele leuke kleur, want alle goede dingen zijn geel, zoals studentenwater oftewel bier! Behalve dat wij een hele leuke commissiekleur hebben, doen wij ook leuke dingen. Wij maken het verenigingsblad: de SlowMotion.

Doordat veel VIB-leden genieten van (gele) biertjes tijdens de VIB-activiteiten zijn sommigen soms kwijt wat er tijdens die activiteit ook alweer gebeurd is. Gelukkig is hiervoor de SlowMotion. Deze staat gevuld met stukjes over alle activiteiten, geschreven door de leden zelf (een insiders blik dus) en uiteraard ook met beeldmateriaal om deze verhalen te versterken. In dit blad staan niet allen stukken over de activiteiten, maar ook interviews met een topsporter en met een medewerker van de faculteit, updates van de FSR en natuurlijk alle slimme, domme, rare of grappige quotes en wist-je-datjes van en over alle leden.

Nu denk je natuurlijk wie maakt dit leuke blad? Onze gele commissie bestaat uit drie nieuwe Slomies: Neeltje (notulist), Pieter (actief lid, oftewel redacteur), Nikki (sponsorcoördinator) en uit drie oud Slomies: Femke (sponsorcoördinator), Sabine (penningmeester) en Zoë (voorzitter). Samen met deze kanjers gaan wij vier leuke SlowMotions maken dit jaar.

Om ervoor te zorgen dat alle herinneringen in de SlowMotion komen te staan hebben we jullie hulp nodig! Stuur al je leuke quotes en wist-je-datjes of verhalen in via de site of naar onze mail slowmotion@vereniginginbeweging.com .

Gele groetjes,

De Slomies