IntroCie

Beter kun je je studententijd niet beginnen: de introweek! De uitgelezen kans om kennis te maken met het studentenleven, Amsterdam en je nieuwe studiegenootjes. Onder de vleugels van een geweldige papa en mama uit een hoger jaar van Bewegingswetenschappen leer je alle ins en outs van het studeren kennen.

De IntroCie zorgt ervoor dat dit de week van je leven gaat worden. Wij doen onze uiterste best om de leukste activiteiten en feestjes te organiseren en het de sjaarsjes naar hun zin te maken. Voorafgaand aan deze week worden de papa’s en mama’s geselecteerd op mentorweekend. Met goede ouders krijg je de beste kindjes! Na de introweek organiseren wij het introweekend, waarin de eerstejaars met hun mentoren de introweek nog even dunnetjes over kunnen doen.

Dit jaar heeft de IntroCie maar liefst 4 nieuwe gezichten: Sarah (notulist), Florian (penningmeester), Mara (sponsorcoordinator) en Daan (actief lid). We hebben volste vertrouwen in deze verse snoetjes en ze vormen een perfecte aanvulling op de oude garde, namelijk Niels (sponsorcoordinator), Veerle (promotiecoordinator) en Laura (voorzitter).

Met 7 man sterk zijn we helemaal klaar om een fantastische week neer te zetten. Heb jij nog ideeën voor een nieuwe activiteit, laat het ons weten! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken op introcie@vereniginginbeweging.com. Wij zien je graag gauw als papa/mama of als nieuwe jaars!

Roze liefs,

IntroCie ’19/’20