IntroCie

De ultieme start van jouw studententijd: de Introductieweek! Tijdens deze enerverende week maak je kennis met het studentenleven en alles wat daarbij komt kijken. De stad Amsterdam, je nieuwe studiegenoten en natuurlijk de studie Bewegingswetenschappen. Al dit verkennen doe je gelukkig niet alleen, maar met hulp van een fantastische ouderejaars papa en mama van de studie.

Wij als IntroCie zorgen ervoor dat dit de week van je leven gaat worden. Wij doen ons uiterste best om de leukste activiteiten en feestjes te organiseren en het de sjaarsjes naar hun zin te maken. Voorafgaand aan deze week worden de papa’s en mama’s geselecteerd op Mentorweekend. Met goede oudergenen krijg je de beste kindjes! Na de Introweek organiseren wij het Introweekend, waar de eerstejaars met hun mentoren de Introweek nog is dunnetjes over kunnen doen.

Dit jaar heeft de IntroCie twee nieuwe gezichtjes: Vera (sponsorcoördinator) en Menno (actief lid). Als aanvulling op de oude vertrouwde roze kanjers: Mara (notulist), Daan (promotiecoördinator), Florian (penningmeester), Niels (sponsorcoördinator) en Veerle (voorzitter).

Hoe de omstandigheden ook mogen zijn, met 7 man sterk zijn we helemaal klaar om een fantastische week neer te zetten. Heb jij nog ideeën voor een nieuwe activiteit, laat het ons weten! Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ons bereiken op introcie@vereniginginbeweging.com. Wij zien je graag snel als papa/mama of als nieuwe jaars!

Roze liefs,

IntroCie ’20/’21