ISEC

Studeren: de mooiste tijd van je leven vol met leuke mensen, pils, feestjes en leuke activiteiten. Eén van die fantastische activiteiten bij de VIB is de ISEC reis, die wij organiseren.

Wij als International Student Exchange Committee organiseren ieder jaar in november een van de leukste weken uit dat jaar. Deze week gaan we met een grote groep Bewegingswetenschappers het studentenleven in het buitenland ontdekken in drie verschillende steden. Zo gaan wij langs bij universiteiten/bedrijven waar Bewegingswetenschappen belangrijk is. Maar ook de cultuur, de geschiedenis en het nachtleven wordt vol beleefd tijdens deze week. Zo kan je tijdens de ISEC reis een fantastische week beleven waarin je met nieuwe vrienden de leukste herinneringen uit je studententijd maakt.

Zo’n fantastische reis komt er niet vanzelf. Zes turquoise toppers zullen dit aankomend jaar voor jullie weer zo tof mogelijk maken waarin we met z’n allen vol gas gaan. Als eerste is er Joep, die als voorzitter alles in goede banen gaat leiden. Renske zal als vice-voorzitter ervoor zorgen dat Joep niet zomaar het gas eraf haalt en zal de vergaderingen notuleren, zodat iedereen dat terug kan lezen nadat alle onderwerpen voorbij zijn geracet. Verder zal Minke als penningmeester ervoor zorgen dat al onze uitgaven binnen de lijntjes zullen blijven. Ashley zal in de functie PR, ook wel Personal Relations, ervoor zorgen dat we op de reis de nodige pitstops kunnen maken bij universiteiten of bedrijven. Rookies Esther en Victoria zullen als sponsorcoördinatoren ons hopelijk een vliegende start geven en ervoor zorgen dat de reis betaalbaar blijft voor iedere studentenportemonnee.

Deze turquoise toppers staan al in de startblokken om de ISEC-reis van 2020 tot een groot succes te maken!

Turquoise lebbers,

De ISEC

PS. Als je goeie tips of ideeën hebt of als je alvast wilt laten weten hoe onwijs graag je meewilt op deze reis, kan je ons bereiken op isec@vereniginginbeweging.com