ISEC

Wij zijn de ISEC: International Student Exchange Committee. Oftewel, de commissie die voor studenten van de V.I.B. de vetste reis van het jaar/leven organiseert. We reizen ieder jaar naar coole steden in het buitenland om daar cultuur te snuiven, vette activiteiten te doen die alleen daar kunnen, maar vooral om ‘s avonds die buitenlanders eens te laten zien hoe deze sportieve Hollanders zich kunnen misdragen. En dan de volgende ochtend weer vroeg de deur uit voor een bezoekje aan een universiteit of bedrijf.
Corona beperkt dit jaar enigszins (lees: 100%) de mogelijkheden voor een International reiscommissie. Sterker nog, op dit moment zijn we eerder inactief dan internationaal, daar de mogelijkheden binnen Nederland voor een ouderwets escalatie-studententripje ook op 0 vingers te tellen zijn. Maar zodra deze ellende wat afgezwakt is, staan wij helemaal klaar weer een spektakel neer te zetten zoals menig VIB-lid van ons gewend is.

Welke studenten hebben dit jaar, misschien wel, misschien weer niet, laten we hopen van wel, geen stress, wodka fles, het voorrecht om ISEC’21 tot de meest onvergetelijke ooit maken?
Ten eerste hebben we Ashley, onze PRomoco. PR staat voor public relations. Of personal relations. Vraag maar aan Ashley. Verder is zij ook onze promocoördinator, omdat ze de enige was die het écht niet wilde.
Onze penningmeester/Minkisterie van Financiële Zaken is dit jaar Victoria. Niemand die onze centen beheerder zo noemt, komt door die hilarische instagram naam: vicvicwhynot.
Dan hebben we Esther, die naast het introduceren van fout gespelde woorden zoals souvernirgje, heel vaak onbewust woordgrappen gooit over haar poes. Garantie voor leuke notulen.
De enige twee mannen zijn ook meteen de twee sponsorcoördinatoren: Karel Dingemanse en (Glenn) Rosenquist. De eerste heet mr. Dingding op Insta en is dus vanzelfsprekend ook meteen omgedoopt. Rosenquist maakte met zijn achternaam in de Introweek al zoveel indruk, dat hij nauwelijks meer hoefde te solliciteren.
Dan hebben we nog onze extra positie die ingevuld gaat worden door Meije Duijf. Waarom een extra lid? Heeft iets te maken met de enorme werkdruk die wij ervaren. ‘Actief lid’ wilden we niet, want dat zou een understatement van het belang van Meije zijn, dus hebben we de positie isneccie genoemd (ISEC snack commissie). Taak: snacks regelen.
Ten slotte de Praeses: Minke. Het plan is om de chaos in het gareel gaan houden. Totdat er alcohol in het spel is. Dan is Minke LinkeMinke. Wordt nog interessant.

Mocht je dit nou gelezen hebben en denken, een goede oude trisec (triozoen), why not? Nou, goed nieuws: 3 van ons zijn al heel lang single en misschien zelfs desperate, 2 van ons zijn minder dan een maand geleden (in november) single geworden en van god los.

Turquoise tongzoen!
de ISEC

P.S. wij krijgen wel eens de vraag wat turquoise nou is. Groen? Blauw? Domme vraag. Turquoise is de prachtige kleur die wij dragen, als we de trui aan hebben dan. Niet de polo. Die is gewoon blauw.