EducaCie

Bewegingswetenschappen is wel allemaal leuk en zo, maar belangrijk is natuurlijk ook dat wij weten wat we er later mee kunnen. Hoe gaat het in een echt revalidatie- of sportcentrum? Voor wat voor problemen komen we nou echt te staan? De antwoorden op deze vragen krijg je natuurlijk alleen als je aan de activiteiten van de EduCacie mee doet! Wij organiseren workshops, cursussen en rondleidingen die allemaal te maken hebben met Bewegingswetenschappen in de praktijk.

Het merendeel van jullie kent de EducaCie van de Carrièreweek (vroeger Carrièredag). Tijdens de Carrièreweek komen de bedrijven naar óns toe voor de verandering. Dit jaar proberen wij meer dan 20 verschillende bedrijven uit het gehele land binnen te halen. Wellicht niet fysiek in Amsterdam, dan online via Zoom.

Dit jaar heeft de EducaCie veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Naast routinier Niels Houtkamp (vice-voorztiter) zijn dat Kjell (voorzitter), Dorte (notulist), Carmen (penningmeester), Roos (promocoördinator) en Elijah (sponsorcoördinator).

Ten tijde van corona kunnen er vanzelfsprekend geen excursies worden georganiseerd, dus proberen wij ter vervanging andere activiteiten te organiseren met enigszins dezelfde doeleinden. Dat is knap lastig, dus voor andermans ideeën staan wij zeker open. Stuur ons dan ook zeker een mail naar educacie@vereniginginbeweging.com.

Wij hopen jullie te zien binnenkort bij een van onze activiteiten!

Liefs,

Je EducaCie