EducaCie

Bijna alle kennis die je vergaart tijdens je bachelor wordt via colleges overgedragen of doe je zelf op door te lezen. Later wordt er van jou en mij verwacht dat we deze kennis toepassen op echte mensen. Door het organiseren van interactive workshops, cursussen en colleges van mensen uit de praktijk, helpt de Educatie Commissie (EducaCie) met het zetten van deze stap. Zo organiseren wij reanimatie-, kinesiotape- en foamrolcursussen om niet alleen een nieuwe skill te leren, maar ook om die kennis eens te testen en toe te passen.

Minstens zo leuk is de Carrièredag. Deze gezamelijke onderneming van de Facultaire Studentenraad (FSR), het Dagelijks Bestuur (DB) en de EducaCie trekt jaarlijks veel studenten. Ook bedrijven komen van heinde en verre om ons, bewegingswetenschappers, enthousiast te maken over wat zij dagelijks mee bezig zijn.

De EducaCie is dit jaar veel veteranen machtig: Lotte Zwiers (Notulist), Lex Tump (Penningmeester), Koen Schleijpen (Promotie Coördinator) en Saagar Kasi (Sponsor Coördinator). Daarnaast vervult Anne-Li naast de functie als BoekenCie ook de functie als sjaars. En ik, Niels Houtkamp, heb het voorzitterschap op mij genomen. Dit 6-koppig aantal zorgt er voor dat het dit jaar een prachtig educatief paars jaar wordt.

Natuurlijk staan wij open voor jullie ideeën. Ken je nou toevallig iemand die een super interessant college of workshop kan geven? Of heb je zelf een heel leuk en leerzaam idee? Mail ons dan via educacie@vereniginginbeweging.com

Hopelijk hebben wij jullie kunnen enthousiasmeren en zien we jullie terug bij onze activiteiten en op de Carrièredag!

Paarse kusjes xxx

EducaCie ’19-’20