CoSo

Wij hebben met de CoSo helaas afscheid moeten nemen van maar liefst 4 blauwe rakkers. De CoSo wordt gelukkig wel weer bijgevuld met 4 nieuwe blauwe feutjes. Voor aankomend jaar zullen twee van onze nieuwe leden, Loisie & Martijn, de functie als promocoördinator op zich nemen. Lois en Martijn hebben zich tijdens de eerste activiteit (Cocktailworkshop) al bewezen door een prachtige poster en banner te maken! De functie sponsorcoördinator wordt dit jaar vervuld door een ander nieuw lid, Jappie. Jappie gaat dit jaar zorgen voor de beste deals en leukste sponsors. Het laatste nieuwe lid, Teun met de vlugge vingers, zal al onze punten voor de CoSo-bokaal & vergaderingen bijhouden als notulist. De oude garde bestaat dit jaar uit Anneloesoe, die net als Jappie met haar vlotte babbel de beste deals weet te scoren als sponsorcoördinator. Om al onze geweldige activiteiten te organiseren is natuurlijk geld nodig. Dit geld is gelukkig in veilige handen van Puckie, die altijd op d’r money is als penningmeester. Als laatste moet Sam als voorzitter deze bende van ellende een beetje in het gareel proberen te houden.

Ondanks een lastig begin van het jaar door croon proberen we alsnog de leukste activiteiten te organiseren. Zo zijn we dit jaar begonnen met een Silent Disco en een Online Cocktailworkshop. Verder staat er nog een superleuk feest, een Kroegentocht in de Jordaan en een kleine maar fijne Sociale Activiteit op de planning. Daarnaast is de CoSo samen met de GalaCie verantwoordelijk voor het grootste feest van het jaar: het Gala! We hopen snel weer te kunnen feesten als voorheen, maar tot die tijd blijven we creatief en zorgen wij voor de leukste (online) activiteiten!

Blauwe lebbers,

CoSo