U bent hier:

BorrelCie

BorrelCie

 

De BorrelCie bestaat uit 7 ontzettend gezellige studenten met een voorliefde voor, je raadt het niet, borrelen. Dit jaar bestaat deze commissie uit 4 veteranen: Thomas (voorzitter), Maud (secretaris), Mees (notulist), Vrijdag (promocoördinator) en 3 geweldige nieuw aanwinsten: Joppe (penningmeester), Zola (promocoördinator) en Cas (sponsorcoördinator)! 

Je vraagt je misschien af of wij naast dat borrelen ook nog iets nuttigs doen? Jazeker!

De BorrelCie organiseert na elke tentamenweek de Tentamenborrel. Hier kan je onder het genot van een gele rakker even ontspannen samen met studiegenoten van elk jaar, vaak met leuke thema’s! Daarnaast organiseren wij vier keer per jaar de 11-Stedenborreltocht. Ooit wel eens met 100 medestudenten een onbekende stad op stelten gezet? Zo niet, zorgen wij daar wel voor. Wij plannen deze onvergetelijke avonden in één van de elf studentensteden die Nederland (en België) rijk is, met bijpassend borrelshirt natuurlijk! En dat is niet alles… De BorrelCie organiseert ook de jaarlijkse Biercantus: lekker ongegeneerd hard zingen en liters bier zorgt altijd voor een bruisende en broederlijke sfeer! 

Wij zullen ook dit jaar onze uiterste best doen om weer onvergetelijke activiteiten neer te zetten en jullie alsnog te verbinden met elkaar! Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten! Mocht je nog vragen, ideeën, opmerkingen of suggesties hebben, laat het ons dan weten via borrelcie@vereniginginbeweging.com.

Rode Lebbers,

BorrelCie '20-'21

Leden