AlmanakCie

Bij de V.I.B. maak je ontzettend veel mee. Te veel om allemaal te onthouden. Om ervoor te zorgen dat je later toch nog terug kan blikken op alle te gekke ativiteiten maakt de AlmanakCie het jaarboek. Hierin staan alle activiteiten, reizen en alle leden. Om ervoor te zorgen dat er ook van dit jaar weer een mooie Almanak verschijnt, heb ik gelukkig hulp van zes hele leuke leden. Met zijn allen gaan wij een thema bedenken, foto’s uitzoeken, sponsoren benaderen, met InDesign struggelen en een spetterende Almanak Release Party organiseren.

Twee van deze leuke leden zijn onze ervaren AlmanakCie-leden Pim Stokkel en Thelma Solleveld. Promo-Pim heeft het afgelopen jaar gezorgd voor de prachtige poster en zal deze dit jaar ook weer gaan maken als promotiecoördinator. Onze Tante Thel probeert iedere chaotische vergadering bij te houden wat iedereen zegt als notulist.

Daarnaast hebben we dit jaar niet 1, niet 2, maar wel 3 sponsorcoördinatoren. Annejet van Dam, Christal Lont en Julia ter Veen zullen er met zijn drieën voor zorgen dat er dit jaar nieuwe sponsoren worden gevonden. Ons laatste nieuwe lid, Karien Kervezee, zal als penningmeester onze financiën op orde houden.

Om ervoor te zorgen dat er aan het eind van het jaar niet alleen maar leuke uitjes zijn geweest, maar ook gewerkt is aan de Almanak ben ik er als voorzitter om orde te houden.

Om de Almanak zo perfect en compleet mogelijk te maken, hebben we ook jullie hulp nodig. Stond je dit jaar niet in de Almanak, maar wil je dit wel of ben je niet tevreden met je foto? Stuur dan even een mailtje naar almanakcie@vereniginginbeweging.com Mocht je een te gek idee hebben voor de Almanak of iets gaafs meegemaakt hebben dat volgend jaar sowieso in de Almanak moet, stuur ook dan zeker een mailtje.

Wij kijken er naar uit om weer een Almanak te maken die de V.I.B. representeert!

Liefs,

Sanne van der Zijden