AlmanakCie

In een jaar met de V.I.B. maak je veel mee: van lange nachten in de kroeg tot tripjes naar het buitenland. Om toch terug te kunnen blikken op deze onvergetelijke momenten, legt de AlmanakCie ze voor je vast in een jaarboek. Naast foto’s van het afgelopen jaar, vragen wij ook elk jaar de hulp van andere VIB-leden om een stukje te schrijven, zodat de Almanak een goede representatie geeft van weer een magistraal jaar!

De AlmanakCie kent dit jaar maar liefst 4 nieuwe aanwinsten: Ellie, die de functie van promotiecoördinator op zich zal nemen en Kristel, Anne-Fleur & Femke, die sponsorcoordinatoren zullen zijn. Zij zullen samen met de 3 ervaren leden Christal (Penningmeester), Julia (Notulist) & Annejet (Voorzitter) zorgen voor o.a. een mooi design, zodat het jaarboek er ook dit jaar weer strak uitziet. Naast dit jaarboek organiseren wij elk jaar de welbekende Almanak-Release-Party, die altijd als (on)vergetelijk wordt ervaren!

Om de Almanak zo perfect en compleet mogelijk te maken, hebben we ook jou hulp nodig. Stond je dit jaar niet in de Almanak, maar wil je dit wel of ben je niet tevreden met je foto? Stuur dan even een mailtje naar almanakcie@vereniginginbeweging.com. Ook voor verdere vragen, opmerkingen of fantastische ideeën kan je zo bij ons terecht.

Lichtblauwe knuffels,

AlmanakCie ’20-‘21