Voorzitter - Sanne Westerhout

Ik ben Sanne Westerhout, 20 jaar oud en zit op dit moment in het derde jaar van Bewegingswetenschappen. Dit jaar zal ik de voorzitter zijn van de V.I.B. Mijn taak is om de boel draaiende te houden en overzicht te houden van wat er allemaal gebeurt binnen de vereniging. Dit doe ik door middel van vergaderingen, meetings en contact met de Faculteit en andere instanties. Ik probeer er te allen tijde voor te zorgen dat er een fijne (werk)sfeer hangt, zowel binnen het bestuur als binnen de vereniging.

Ik kijk heel erg uit naar wat dit jaar gaat brengen. Natuurlijk zal het anders zijn dan andere jaren, maar dat maakt het ook veel interessanter en uitdagender! Ik heb goede hoop en ik weet zeker dat ook dit jaar onvergetelijk zal worden. Ik hoop jullie allemaal te zien bij onze activiteiten, waarop we met z’n alle kunnen genieten van elkaar en de gezelligheid!