U bent hier:

Voorzitter - Enzo Hermsen

C’est moi, de Voorzitter


Ik ben Enzo en jullie zullen me dit jaar veel voorbij zien komen. Ik mag het genoegen nemen om dit jaar het voorzitterschap op mij te nemen. Maar wat doe ik eigenlijk? Als voorzitter vergader je met andere (studie)verenigingen en zit je de (dagelijks)bestuursvergaderingen voor. Tijdens deze vergaderingen hou je het overzicht en zorg je ervoor dat iedereen inbreng heeft. Drie keer per jaar leid je de Algemene Ledenvergadering en breng je iedereen binnen de vereniging op de hoogte van de stand van zaken. Daarnaast probeer je het contact met de faculteit en de VvBN goed te houden door met hen rond te tafel te gaan zitten. 


Naast de vergaderingen is het jouw taak om samen met je bestuursgenoten ervoor te zorgen dat alles binnen de vereniging op rolletjes loopt. Je hebt een controlerende rol door bij de anderen polshoogte te nemen. Je trekt veel met elkaar op, waardoor je een hechte vriendengroep wordt. 
Tijdens je bestuursjaar leer je ook goed presenteren, samenwerken en leidinggeven. Dit zijn vaardigheden die je kan meenemen voor later. Veel taken op een rijtje, maar de voornaamste taak is natuurlijk om de sfeer binnen het bestuur, en met name de VIB goed te houden. 
Ik kijk heel erg uit naar komend jaar. Het was een zeer bewogen begin, maar we gaan er een topjaar van maken! Heb je een vraag of heb je zin in een babbel, aarzel dan niet om me aan te spreken of te appen. 


Bisous Enzo

 


Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?