Penningmeester - Joep de Wit

Beste allemaal, hallo! Ik ben Joep de Wit, 20 jaar. Dit jaar ben ik de penningmeester van de mooiste studievereniging van Nederland, de V.I.B. Ik kom uit Almere maar heb nu sinds een half jaar een kamer op Uilenstede.

Dit jaar is het derde jaar dat ik Bewegingswetenschappen doe. Ik zal dit jaar alleen vooral bezig zijn met het inhalen van tweedejaarsvakken en IF…. Hiernaast ligt mijn volledige focus op de V.I.B.

Afgelopen twee jaar heb ik mij ontzettend vermaakt bij de ISEC, met de reizen die daarmee zijn neergezet. Niet alleen bij de ISEC heb ik mij de afgelopen twee jaar vermaakt. De hele V.I.B. heeft mij ontzettend mooie herinneringen opgeleverd. Ik hoop dit jaar nog heel veel mooiere herinneringen te maken met alle fantastische leden die de V.I.B. rijk is! Hopelijk zie ik je snel op een activiteit of, wanneer corona besluit minder aanwezig te zijn, in de VIB-kamer!