CEZ - Finley Geerlings

Ik ben Finley Geerlings, de oudste van het bestuur met 21 jaartjes ervaring. Ik ben een derdejaars student in de Bachelor Bewegingswetenschappen en dit jaar zal ik de functie van commissaris externe zaken vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk zal zijn voor alle externe contacten en samenwerkingen van de vereniging. Dit zijn onder andere alumni, docenten en sponsoren. Hoewel contact met de leden niet in mijn functieomschrijving staat, hoop ik jullie allemaal te spreken op de activiteiten.

Buiten de studie om ben ik heel vaak te vinden in de sportschool, bijna net zo vaak in de kroeg en één keer per week op het voetbalveld!

De afgelopen twee jaar ben ik heel actief geweest binnen de V.I.B., eerst alleen als actief lid. Mijn tweede jaar heb ik de functie van Sponsorcoördinator binnen de SlowMotion vervuld. En nu mijn derde jaar (maar zeker niet laatste) in het Dagelijks Bestuur en samen met jullie nieuwe herrineringen maken. Zie jullie snel!