U bent hier:

Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen V.I.B.

 

Zit je ergens mee of overzie je jouw situatie meer? Heb je last van (studie)stress, een nare ervaring of problemen op werk, met je studie of in je thuissituatie? Kom dan een keertje praten met de vertrouwenspersoon. Alle problemen en situaties, hoe klein of groot ook, kunnen besproken worden, zowel voor advies als voor een luisterend oor. Je blijft volledig anoniem voor de hele vereniging, ook voor het bestuur, en er wordt geen actie ondernomen zonder jou daarover te informeren.

Dit studiejaar zijn de vertrouwenspersonen Sanne Westerhout en Zola Borgsteede. Hieronder zullen zij zich even voorstellen. Je kan hen bereiken door een mailtje te sturen naar vertrouwenspersoon.vib@gmail.com te bellen of ze een appje te sturen.

 

Sanne Westerhout

Te bereiken op: 0641758492

Hoi, mijn naam is Sanne Westerhout. Ik ben 22 jaar uit en afkomstig uit het prachtige Brabant. Een aantal jaar geleden ben ik naar Amsterdam verhuisd om Bewegingswetenschappen te gaan studeren, wat ik met ontzettend veel liefde heb gedaan. Sinds kort mag ik dan ook met trots zeggen dat ik mijn Bachelor binnen heb! Tijdens mijn studiejaren heb ik me op verschillende manieren ingezet bij de V.I.B., zo was ik onder andere actief bij de BorrelCommissie en de VVV-dagcommissie. Verder ben ik in de jaren 20-21 voorzitter geweest van de V.I.B. Door mijn vele actieve jaren heb ik veel van de V.I.B. meegemaakt en meegekregen, Corona of niet. Mocht je nou een keertje willen praten over alles of niets of wat jij hebt meegemaakt binnen de V.I.B., mag je me altijd aanspreken. Ik ben te bereiken via Whatsapp, de mail of telefoon. Voor iedereen die wilt!

 

Zola Borgsteede

Te bereiken op: 0619848420

Hoi! Ik ben Zola Borgsteede, ik ben 20 jaar en ik kom uit Zoetermeer. Ik woon nu inmiddels anderhalf jaar op Uilenstede. Ik hou van sporten, tekenen en ook zeker van een feestje. In mijn eerste twee jaar heb ik commissiewerk gedaan bij de BorrelCie. Dit jaar ben ik derdejaars Bewegingswetenschappen, en hou ik me vooral bezig met mijn bestuursjaar als voorzitter van de V.I.B. Als voorzitter ben ik op alle activiteiten aanwezig en ben ik op de hoogte van wat er speelt binnen de V.I.B. Als je een keertje wil praten mag je me altijd aanspreken, bellen of een appje sturen. Dan kunnen we een keertje op of juist buiten de VU afspreken, een rondje wandelen of een koffietje halen.