U bent hier:

Maak kennis met Sportgericht!

04/04/2022

Al 76 jaar is SPORTgericht hét vakblad voor trainers-coaches, sportfysiotherapeuten, sportwetenschappers en andere specialisten in menselijke beweging.

SPORTgericht biedt zes keer per jaar 48 pagina's vol met kennis, inspiratie, ideeën en inzichten. Elk nummer bevat 10-15 up-to-date artikelen over de (wetenschappelijke) onderbouwing en praktische toepassing van methoden en technieken in sport, fitness, revalidatietraining en bewegingsonderwijs. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op je vakgebied en laat je uit de eerste hand informeren door experts. Stimuleer jezelf elke twee maanden met een nieuw nummer van SPORTgericht om 'bij te blijven', om beter te worden in je vak of om efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Hiernaast werkt de V.I.B. al jaren samen om het blad ook onder de leden en alumni bekend te maken. Lijkt het jou nou leuk om dit tijdschrift thuisgestuurd te krijgen? Dan heb je geluk, want als VIB-lid krijg je maar liefst 50% korting op je abonnement! Meer info kun je op de site van Sportgericht vinden.


Wachtwoord vergeten?