U bent hier:

VIB4VIB

07/04/2023

Lieve allemaal,

Elke jongere heeft wel eens te maken met een periode waarin ze zich eenzaam voelen. Vlagen van eenzaamheid komen vaker voor in iemands leven, en de laatste jaren is dit probleem groter dan ooit. De V.I.B. wilt hier door middel van ons buddyprogramma, VIB4VIB, iets aan doen! Wij gunnen iedereen die er behoefte aan heeft een luisterend oor, zodat iedereen de kans heeft om open en eerlijk over zijn gevoelens, zorgen of gewoon ditjes en datjes te praten.

Het kan ook zo zijn dat je moeite hebt met het alleen leren op je kamer en zoek je misschien een studiemaatje die je helpt bij het studeren. Heb je behoefte aan contact of wil jij, als jongere, juist iets voor een leeftijdgenoot betekenen? Laat dit aan ons weten!

Wij zullen iedereen die behoefte aan contact heeft koppelen aan iemand anders, met wie je dan kan afspreken, whatsappen, bellen, zoomen of wat dan ook! Dus klinkt dit als iets wat jij graag zou willen? Vul dan nu het formuliertje in! Wanneer wij jou hebben gekoppeld aan jouw buddy, zal je een email ontvangen met daarin meer informatie!

Liefs, Het Dagelijks Bestuur


Wachtwoord vergeten?