U bent hier:

Welkom eerstejaars!

07/09/2020

Lieve eerstejaars,

Welkom op de studie bewegingswetenschappen. We hopen dat jullie net zoveel zin hebben in het nieuwe jaar als wij. Vanwege corona loopt het iets anders dan normaal, maar het wordt gegarandeerd een ontzettend leuk jaar vol met leuke activiteiten!

VIB-lid worden

Normaal gesproken kan je je fysiek inschrijven als VIB-lid tijdens de introductieweek. Nu kunnen jullie dit digitaal doen, omdat we elkaar niet echt zien. Mocht dit je nou nog niet gelukt zijn of heb je andere vragen of het lidmaatschap, mail dan gerust naar vib.fgb@vu.nl en dan maken we dat in orde. Naast alle contacten en gezelligheid, krijg je hiermee korting op activiteiten, 10% korting op je boeken en is het mogelijk je aan te sluiten bij een commissie. Hiervoor betaal je eenmalig 25 euro en zal jaarlijks een automatische incasso plaatsvinden van 5 euro.

Commissiemarkt

Lijkt het je leuk om bij een commissie te gaan, kom dan dinsdag 8 of woensdag 9 september naar de commissiemarkt in het Amsterdamse Bos. Je kunt zelf bepalen wanneer je langs komt tussen 11:00 en 14:30. Weet je nog niet zeker of je bij een commissie wil, dan kan je altijd langskomen voor een gezellig praatje en een leuk spel, om je vervolgens toch in te schrijven.

Kun je er niet bij zijn in het Amsterdamse Bos? Dan is er donderdagavond om 19:30 een ZOOM-meeting waarin je met de commissies kan kletsen. Met de volgende gegevens kun je de meeting bijwonen:

https://vu-live.zoom.us/j/93084665556
Meeting ID: 930 8466 5556
Passcode: VIB

Algemene voorwaarden

Verder willen wij jullie nog even wijzen op de algemene voorwaarden. Wij controleren op alcoholgebruik onder de 18 en drugsgebruik. Bij het schenden van deze voorwaarden zullen consequenties volgen. Klik op deze link voor de algemene voorwaarden.

 

We hopen jullie aankomend jaar zoveel mogelijk te zien bij activiteiten. Daarnaast kunnen jullie ons natuurlijk ook vinden op Instagram (KrasjevandeVIB), Facebook (VIB) en natuurlijk de website!
 

Liefs,

Sanne, Tessa, Joep, Sarah en Finley

Dagelijks Bestuur ’20-‘21