U bent hier:

Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen V.I.B.

 

Zit je ergens mee of overzie je jouw situatie niet meer? Heb je last van (studie)stress, een nare ervaring of problemen op werk, met je studie of in je thuissituatie? Kom dan een keertje praten met de vertrouwenspersoon. Alle problemen en situaties, hoe klein of groot ook, kunnen besproken worden, zowel voor advies als voor een luisterend oor. Je blijft volledig anoniem voor de hele vereniging, ook voor het bestuur, en er wordt geen actie ondernomen zonder jou daarover te informeren.

Dit studiejaar zijn de vertrouwenspersonen Daan Quak en Jelle Schoel. Hieronder zullen zij zich even voorstellen. Je kan hen bereiken door een mailtje te sturen, te bellen of ze een appje te sturen.

 

f3lCfKqReWc0cyszaUfinuBYyz2U9-AinLoYFdGDdUu_dklJuuu7AgKJOCWaE1aZzuOkIq4e4L6vFM2-saGUPAsJ-6BQJRB7SqZ45mltSBqFhWKXDetS4aBwgotGL-fjhb4g0_DnAuB7Rnf0yKY03D8

Daan Quak

Te bereiken op: 0648588804

Lieve leden,
Ik ben Daan Quak, 21 jaar en opgegroeid in het dorpje Voorhout. Ik woon inmiddels meer dan twee jaar op het gezellige Uilenstede. Ik zit in mijn vierde jaar van de bachelor en daarnaast zit ik nu in het Dagelijks Bestuur als Commissaris Interne Zaken. Hiervoor was ik ook betrokken bij de vereniging als lid en voorzitter van de CoSo. Jullie kunnen mij altijd benaderen voor serieuze en niet serieuze vragen. Je kan mij aanspreken, WhatsAppen of mailen, dan kunnen we kijken wanneer we een gesprek kunnen voeren (online of in het echt, wat jij het liefste hebt!). 

Ik ben telefonisch te bereiken en via de mail: daanquak@hotmail.com

 

GYmzkx-tVHQoZJg961sylbvjLEo_JazuhlaOX1BVthfWqnEqO71mfhIFz4B9xEvFONJwmx9AhjXb9b5Qp2CwmSYfnvl7fMJe0HXSk3lzBA43Zm8F7H7ad0_QbBN091DWCEQGFB8iM02lv0IaBtA39ZM

Jelle Schoel

Te bereiken op: 0629202012

Hoi allemaal, Mijn naam is Jelle Schoel. Ik ben 22 jaar oud en kom oorspronkelijk uit het dorp Heiloo, maar ik ben het afgelopen jaar verhuisd naar Amsterdam voor mijn bestuursjaar bij EOS (de Faculteitsvereniging van de Sociale Wetenschappen) als Public Relations van het 28e bestuur. Daarnaast zit ik nu in mijn vierde jaar van de studie Bestuurs- & Organisatiewetenschappen. Ik ben dol op snowboarden, reizen en nieuwe ervaringen opdoen, maar ik hou er ook van om binnen Amsterdam met vrienden af te spreken en drankjes te doen. 

Ik zal het externe vertrouwenspersoon zijn voor V.I.B. en ben dan ook altijd bereikbaar via whatsapp en e-mail. Wees niet bang om me een berichtje te sturen, ik ben altijd bereid om te helpen. Naast digitaal contact is het ook altijd mogelijk om even samen te zitten wanneer daar behoefte aan is. 

Ik ben telefonisch te bereiken en via mail als: confidant@eosvu.nl 


Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?