IntroCie ’18-’19

Daarmee begint je mooie tijd bij Bewegingswetenschappen: de Introweek!
Deze week zal helemaal in het teken staan van nieuwe mensen leren kennen, het studentenleven ontdekken, mooie herinneringen maken en vooral een hele leuke tijd hebben met elkaar!
Na deze week ben je veel vrienden, contacten, informatie over de studie en twee top mentoren rijker. Deze week zul je in een groepje zitten die alleen bestaat uit Bewegingswetenschappers, zodat je ook informatie krijgt over de faculteit en studie gerelateerde zaken.
Wij, de IntroCie, regelen deze hele week en zorgen ervoor dat deze onvergetelijk wordt! Hiernaast organiseren wij ook het mentorweekend om de nieuwe papa’s en mama’s te kiezen en het introweekend om de introweek weer gezellig met z’n allen over te doen!
Maar wie zijn we allemaal? We beginnen met onze twee spoco’s, Niels en Nina. Zij zorgen voor goede sponsoren. Dan hebben we de penningmeester Robin, die dit jaar goed op de centjes zal letten. Hiernaast hebben we nog Laura als promotiecoördinator, die zal gaan over het maken van de promoties van de activiteiten. Vervolgens hebben we nog Veerle, als notulist om alles netjes bij te houden en Tymo als actief lid die iedereen overal een handje bij helpt! Als laatste heb je Maaike, die dit jaar voorzitter zal zijn.

Roze kusjes,
De IntroCie

Boven v.l.n.r.: Renske Bos, Maaike vd Stege, Robin Grünewald, Laura Lageweg
Onder v.l.n.r.: Tymo Berger, Niels Lichtenbeld, Nina Stam