CoSo ’19-’20

Na afscheid te hebben genomen van 4 toppers, was het weer tijd voor wat nieuw blauw bloed in de CoSo. Na een voor de CoSo prima geslaagde inblauwguratie mochten 3 nieuwe leden zich dan toch echt blauw noemen. Te beginnen met onze nieuwe promotie coördinator Dennis. Hij gaat dit jaar zorgen voor de mooiste posters. Dit doet hij samen met ons tweede nieuwe lid, onze eigen Doutzen Kroes, oftewel Anneleen. Ook ons derde nieuwe lid mogen we zeker niet vergeten: onze vliegens-vingervlugge notuliste Puck. Deze meid zorgt er met haar moves voor dat het CoSo-dansniveau weer op peil wordt gehouden, wat zeker een pre is voor onze feestjes. Om dan nog enigszins de rest van het CoSo-niveau op peil te houden, zijn wij dit jaar met de komende oud-leden: Sam als Sponsor-coördinator, Max als penningmeester, Kai als vice-voorzitters en last but zeker not least Moesha als voorzitter. Wij zijn er dit jaar weer klaar voor om de V.I.B. van onvergetelijke feestjes te voorzien. Zo mogen we dit jaar 3 feestjes, een kroegentocht en een sociale activiteit organiseren. Daarnaast is de CoSo ook mede-verantwoordelijk voor een van de grootste activiteiten van het jaar, namelijk het gala. We hebben er weer super veel zin in en alle vertrouwen dat we er een mooi sociaal jaar van gaan maken.
XoXo,
De CoSo💙