Contact

Adres: Vereniging In Beweging
Van Der Boechorststraat 7-9
Kamer D-048
1081 BT Amsterdam

Telefoonnummer: 020-5981757
KVK-nummer: 40530132
E-mailadres V.I.B: vib.fgb@vu.nl

Emailadressen commissies:
AlmanakCie:
almanakcie@vereniginginbeweging.com
BorrelCie:
borrelcie@vereniginginbeweging.com
CoSo:
coso@vereniginginbeweging.com
EducaCie:
educacie@vereniginginbeweging.com
ISEC:
isec@vereniginginbeweging.com
IntroCie
introcie@vereniginginbeweging.com
PicCie
piccie@vereniginginbeweging.com
SlowMotion:
slowmotion@vereniginginbeweging.com
SportCie:
sportcie@vereniginginbeweging.com
TapCie:
tapcie@vereniginginbeweging.com   

Routebeschrijving:
Onze verenigingskamer bevindt zich in de Medische Faculteit van de Vrije Universiteit.

Vanaf Den Haag/Rotterdam
Komend vanaf de A10 neemt u de afslag S108 (VU/Stadion). Onderaan de afslag links afslaan, u rijdt op de Amstelveenseweg. Ga dan direct bij het eerste stoplicht linksaf, u rijdt De Boelelaan op. Ga bij het tweede stoplicht rechtsaf, u rijdt de Van Der Boechorststraat op. Na circa 100 meter bevindt zich aan de linkerkant een ingang, dit is de entree naar de VU. Als u bij de slagbomen staat, bevindt zich de Medische Faculteit aan uw rechterhand (hier bevindt zich de Faculteit der Gedrags- en Bewegingwetenschappen). Op de begane grond in de Medische Faculteit vindt u bij kamer D-048 de VIB-kamer.

Vanaf Utrecht/Amersfoort/Zaandam
Komend vanaf de A10 neemt u afslag S109 (RAI). Onderaan de afslag bij het stoplicht naar links. U rijdt onder de snelweg door en gaat bij de tweede stoplichten rechtsaf, u rijdt De Boelelaan op. Rijdt deze af tot dat u aan linkerkant een rood ovaal gebouw ziet, ga bij de eerstvolgende stoplichten naar links, u rijdt de Van Der Boechorststraat op. Na circa 100 meter bevindt zich aan de linkerkant een ingang, dit is de entree naar de VU. Als u bij de slagbomen staat, bevindt zich de Medische Faculteit aan uw rechterhand (hier bevindt zich de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen).Op de begane grond in de Medische Faculteit vindt u bij kamer D-048 de VIB-kamer.

Komend met openbaar vervoer
Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u het beste naar station Amsterdam Zuid reizen. Hier stapt u over op de metro (richting Amstelveen Westwijk) of op tram (richting Amstelveen Binnenhof). Bij de eerstvolgende halte, De Boelelaan/VU, stapt u uit. U kijkt nu richting het campusterrein, loop linksaf de metrohalte af en steek de weg over. Volg het voetpad richting het campusterrein, u passeert een blauwe “tent” aan uw linkerhand, blijf rechtdoor lopen. Recht vooruit ziet u een gebouw van 6 etages hoog, dit is de Medische Faculteit, hierin herbergt zich de Faculteit der Gedrags- en Bewegingswetenschappen.Op de begane grond in de Medische Faculteit vindt u bij kamer D-048 de VIB-kamer.