Commissaris Interne Zaken – Eline Vieveen

Mijn naam is Eline, ik ben 20 jaar en kom uit Nootdorp, een dorpje tussen Delft en Den Haag. Ondertussen heb ik mij gevestigd op het prachtige uilenstede. Dit jaar zal ik de functie commissaris interne zaken in het 46e bestuur der Vereniging in Beweging op me nemen.

Voor dit bestuursjaar heb ik commissiewerk gedaan bij de ISEC. Naast 2 mooie reizen te hebben georganiseerd, was ik veel op activiteiten en in de VIB-kamer te vinden. Ik wil me graag meer inzetten voor de V.I.B. en haar leden. Wat voor een mooiere manier is er dan full-in te gaan? Mijn eerste focus is dan ook de vereniging dit jaar en jullie zullen me veel tegenkomen!

Dankzij alle leden die tijd en energie in de vereniging stoppen en mijn vier mede bestuursleden, durf ik nu al te zeggen dat komend jaar een prachtig jaar gaat worden voor de V.I.B. Niet elke dag zal even makkelijk zijn, maar het is het vast en zeker waard!

Kom gezellig langs in de VIB-kamer om ons aan te moedigen of om ons uit te lachen of gewoon omdat we gratis koffie hebben. Jullie zijn altijd (tussen 11 en 15) welkom in de VIB-kamer of kom naar een van onze activiteiten! Zoek me maar op voor een praatje of een biertje, daar ben ik altijd voor in!