Carrièredag 2017

Beste studenten,
Naast alle leuke sportactiviteiten, borrels en feesten wat het studentenleventje met zich meebrengt, blijven we stuk voor stuk natuurlijk gemotiveerde, serieuze studenten! Omdat de toekomst van de student bewegingswetenschappen echter nogal onzeker is, organiseren de V.I.B., de EducaCie en de FSR elk jaar de carrieredag. Op deze dag hopen wij jullie een (beter) beeld te kunnen geven bij wat voor bedrijven je later aan de slag kan. Dit jaar zal de carrieredag op 8 november plaatsvinden op de VU en zal het programma als volgt zijn:
13:00 – 13:30: GRATIS lunch 🙂
13:30 – 14:30: Openingscollege gegeven door 3 gastsprekers
14:45 – 15:30: Workshop ronde 1
16:00 – 16:45: Workshop ronde 2
16:45 – 18:00: Bedrijvenmarkt (mooie plek om contacten te leggen!) + GRATIS borrel
De gastsprekers zullen later bekend gemaakt worden. Wel is Niels de Bruin al bevestigt, die inspanningsfysioloog bij de Nederlandse voetbaldames is (en misschien wel de reden dat ze dit jaar het EK wonnen!).
Voor de workshops kunnen jullie je elke ronde opgeven via deze link: https://vib17.azurewebsites.net/
LET OP: Voor elke workshop is een maximale capaciteit en geldt VOL = VOL!
Schrijf je naast de workshops ook in voor het openingscollege & de bedrijvenmarkt als je daar heengaat, dan hebben wij een inschatting hoeveel mensen er komen.
Op de bedrijvenmarkt zullen allerlei bedrijven een standje hebben, wat heel laagdrempelig de mogelijkheid biedt om vragen te stellen & te netwerken (bv. voor een stage/werkplek).
Tenslotte is het bijwonen van deze dag helemaal gratis en hebben wij gezorgd dat jullie (als het goed is) geen onderwijs hebben die dag. Geef je dus allemaal snel op en dan zien we jullie de achtste!
Groetjes,
Carrieredagcommissie 2017

VIB-logofsr logo