U bent hier:

Vacature Junior Consultant Bewegingswetenschappen

Over vhp human performance

De mogelijkheden van de mens worden alleen maar groter. Omgeven en gesteund door techniek en data wordt de mens beter in staat om zijn omgeving te begrijpen, beheersen en veranderen. Zo maken we ons leven gezonder en aangenamer, én ons werk productiever en duurzamer.

De mens is het hart dat leven en leiding geeft aan organisaties. Zonder de factor mens zijn organisaties blind en rigide. Ze zien alleen het doel dat zij moeten realiseren, terwijl de wereld juist continu verandert en ons telkens dwingt onze doelen bij te stellen.

Daarom richt vhp human performance zich op het vergroten van de mogelijkheden van de mens. Dat doen we vooral in zeer complexe werkomgevingen, waarin de techniek een belangrijke rol speelt en waar het uiterst van mensen wordt gevergd.

Projecten waaraan wij aan werken zijn bijvoorbeeld:

  • Op afstand besturen van bruggen, sluizen, industriële processen en water(beheers)systemen
  • Toezicht houden met behulp van camerasystemen
  • Ontwerpen van ziekenhuizen, gemeentehuizen, kantooromgevingen, meld- en controlekamers
  • Ontwerpen van (bedrijfsspecifieke) softwaresystemen en big data toepassingen
  • Gedrags- en cultuurveranderingstrajecten
  • Goed inrichten van zwaar werk, zodat mensen duurzaam inzetbaar blijven

Door de mens het hart van de toekomst te maken, vergroten we de kracht en flexibiliteit van organisaties. En dat noemen we Smart Human Performance.

We zoeken een junior consultant met achtergrond in bewegingswetenschappen

Als junior consultant bewegingswetenschappen werk je in projectteams aan opdrachten voor klanten. Je werkzaamheden bestaan uit het analyseren en meten van bestaande werksituaties, veelal omgevingen waarin fysiek zwaar werk wordt uitgevoerd. Tevens ben je in staat om met de opdrachtgever oplossingsrichtingen uit te werken, deze te implementeren en ook trainingen op dat gebied te geven. Als je niet op pad bent voor een project werk je op kantoor in Den Haag.

Je bent communicatief sterk en in staat om ons op een overtuigende manier bij de klant neer te zetten. Je bent creatief en leergierig. Je hebt interesse om je ook op de andere vakgebieden m.b.t. human performance verder te ontwikkelen.

Functie-eisen:

  • Afgeronde universitaire studie bewegingswetenschappen, of vergelijkbaar
  • Aantoonbare statistische ervaring en vaardigheden met statistische pakketten
  • In staat om zelfstandig onderzoeken op te zetten, uit te voeren en de resultaten te verwerken tot een prettig leesbaar rapport
  • In staat om op een bevlogen manier trainingen te geven

Kortom, we zoeken een toptalent met lef en overtuiging, die inhoudelijk ijzersterk is, en bovenal een fijne collega is.

Belangstelling voor de vacature?

Mail je motivatie met CV naar tanjahubert@vhp.nl. Vermeld in je brief duidelijk de naam van de vacature waarop je solliciteert (vacaturenummer 2021-001).

Meer informatie?

Kijk op www.vhp.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen met Peter van Scheijndel (06 2652 2698).