U bent hier:

Bijbaan Voetjebal

Voetjebal trainer voor kinderen van 2 tot 6 jaar

Voetjebal Den Haag

Postcode 2584 in Den Haag

Parttime

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Voetjebal, het eerste speciale voetbal-speelconcept van Nederland voor kinderen van twee t/m vijf. Kleuters en peuters maken bij ons voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met een bal, samen met één van hun ouders, waarbij de nadruk ligt op spel en plezier.

Trainer worden?

We bestaan al 15 jaar, maar groeien en ontwikkelen nog steeds. Met 14 locaties in Den Haag en omgeving (en wellicht in de toekomst nog meer), zijn wij altijd op zoek naar gedegen en gemotiveerde trainers voor ons ouder-kindconcept. We leiden je intern op tot Voetjebaltrainer en leren je hoe je de kinderen enthousiasmeert.

De lessen die je geeft vinden plaats in gymzalen, ondersteund door muziek. Er is de mogelijkheid om les te geven op de zaterdag- en/of zondagochtend. Ben je goed met kinderen, betrouwbaar, extravert, gemakkelijk en open in de omgang? Ligt je hart bij sport en vind je het leuk om kinderen iets te leren? Dan pas je uitstekend binnen ons team!

Als Voetjebaltrainer ben je zelfstandig en verantwoordelijk voor je ‘eigen’ locatie. Daarom is het belangrijk dat je het hele seizoen beschikbaar bent (sept. t/m juni, behalve in de schoolvakanties). Een seizoen bestaat uit 30 lessen.

Affiniteit met voetbal en jonge kinderen is een vereiste. Aanmeldingen van de ALO/CIOS, Pabo, of studenten Bewegingswetenschappen en/of Pedagogie hebben een voorsprong. Hetzelfde geldt voor sollicitanten die ervaring hebben met lesgeven aan jonge kinderen. Beide zijn echter geen vereisten.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en motivatie naar ons op! vacature@panasjamsterdam.nl

Arbeidsvoorwaarden:

Flexibele werkuren

Contractduur 12 maanden

Parttime uren: 4-8 per week

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Salaris: €15,00 per uur