U bent hier:

Vacaturebank

Welkom bij de vacaturebank van de Vereniging In Beweging. Hier vind je actuele vacatures die interessant kunnen zijn voor huidig studenten en alumni. Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan:

“Performation is een geweldig bedrijf om je maatschappelijke carrière te starten. Je krijgt veel vrijheid, je ontwikkeld jezelf snel en levert gelijk een mooie bijdrage aan de gezondheidszorg.” Zet jouw expertise in voor de zorg en bekijk de vacatures op onze site.

 

Werken binnen Acibadem International Medical Center betekent een bijdrage leveren aan een uniek zorgconcept binnen Nederland, in een moderne en toch huiselijke werkomgeving. Een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit gestimuleerd wordt. Als jij energie krijgt van een baan vol afwisseling waarin jij jouw organisatietalent kwijt kan en de patiënt centraal stelt, dan willen wij je graag leren kennen!

 

  • WIE ZOEKEN WIJ?

Op dit moment zijn wij op zoek naar studenten voor allerhande ondersteunende werkzaamheden, die parttime bij ons aan de slag willen. Afhankelijk van jouw ervaring en interesses kunnen wij gezamenlijk kijken waar je in de organisatie het beste past en aan de slag kunt. Daarom is het belangrijk dat je gemotiveerd bent en houdt van aanpakken.

 

  • WIE ZIJN WIJ?

Op ACIBADEM Healthcare Group is met 22.500 medewerkers en 42 internationale ziekenhuizen en klinieken. Een van ‘s werelds grootste zorginstellingen en de grootste aandeelhouder van IHH Healthcare, waarvan de ACIBADEM Medical Students Group (afgekort AMSG) recentelijk onderdeel van is.

Ons AMSG team bestaat uit een hechte groep Geneeskunde studenten afkomstig van verschillende faculteiten, die zich inzetten voor ACIBADEM. Zo zal je werkzaam zijn op diverse poliklinieken, recovery units en denk je mee over de verbetering van onze zorg.

 

  • WAT BIEDEN WIJ?

Uiteraard bieden wij je een unieke kans om in de kliniek werkervaring op te doen. Je zal flexibel op oproepbasis ingezet worden voor de studentenpoli als brug tussen de doktersassistenten en de artsen in de dagelijkse praktijk. Hiervoor ontvang je een goed salaris, conform CAO ziekenhuizen, wat elk jaar per trede meegroeit.

In samenwerking met ACIBADEM University School of Medicine coördineert AMSG niet alleen de studentenpoli, maar ook leerzame trainingen, cursussen en lezingen gegeven door onze eigen ervaren specialisten. Naast hard werken aan onze professionele vaardigheden, worden ook regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.

 

  • VRAGEN OF SOLLICITEREN?

Heb je vragen of wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw vraag of CV, motivatiebrief naar solliciteren@acibademimc.com Met in het onderwerp: Bijbaan ACIBADEM. Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Bezoek dan onze website www.acibademimc.com/studentgroup


Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?