U bent hier:

Movella

Bedrijfsprofiel:
Movella Technologies is een innovatieve marktleider op het gebied van 3D Motion Technology. Werken bij Movella betekent werken in een team met ondernemende en enthousiaste collega’s. Ons team bestaat uit mensen met diverse internationale achtergronden, een sportieve mindset en een gezonde drive. We delen een passie voor beweging en technologie.
Movella ontwikkelt producten die zich richten op het vastleggen, verwerken en het delen van data op het gebied van beweging. Deze producten bieden hightech oplossingen voor human motion measurement, sport, healthcare, animatie en industriële applicaties. Neem eens een kijkje op https://www.xsens.com/explore?filter=cases of https://www.youtube.com/user/Mocapsuit om een beeld te krijgen van de toepassingen waarvoor onze technologie gebruikt word.
Contact:
Is jouw interesse gewekt en wil je meer weten over Movella, onze technologie of onze stage/afstudeer/loopbaan mogelijkheden? Neem dan contact op met Susan Bakker (Recruiter) via susan.bakker@xsens.com of kijk op onze website.
We nodigen je daarnaast van harte uit om ons te volgen via social media;