Alumni Burger-Borrel

Het is dinsdag en het college is om 17:15 eindelijk afgelopen. Ik weet niet precies wat er allemaal verteld is, want mijn linker buurman kon maar niet ophouden met mij overhalen om vanavond naar De Gieter te gaan. Met klamme handjes stuur ik mijn moeder een berichtje dat ik vanavond niet thuis eet en waarschijnlijk ook niet slaap. “Veel plezier” antwoordt mama; er is nu geen weg meer terug. Niet veel later loop ik De Gieter binnen, waar de twee meest onhandige en tegendraadse klapdeuren mij begroeten. Ik passeer de tweede deur, een warme vertrouwde geur van goedkoop bier en zweet verwelkomt mij. Even acclimatiseren, Jeroen achter de bar begroeten en mijn eerste gouden sapje in ontvangst nemen. Even diep inademen en doen alsof ik onweerstaanbaar knap en populair ben, de tocht naar mijn vrienden helemaal achterin gaat beginnen.

Na een zeer succesvolle eerste editie zal // vrijdag 12 april // de tweede editie plaatsvinden van de alumni burgerborrel! Een kleine reünie, een avondje uit, maar vooral een goede reden om al je FBW-vrienden van toen weer eens te zien. De vrijmibo zal om 18:00 aanvangen bij hamburgerrestaurant ‘Bar B’, genoeg burgers voor burgers dus. Met een volle maag zullen wij onszelf te voet verplaatsen naar *tromgeroffel* De Gieter! Dus Pak nu je agenda, zet 12 april er in met een mooi kleurtje en stuur s.v.p. een mailtje naar vib.fgb@vu.nl dat je er bij bent. Aansluiten in De Gieter kan natuurlijk altijd, adres niet nodig toch? Bel al je vrienden, nodig iedereen uit en dan zien wij jou dan, ergens helemaal achterin de Gieter.

Kort samengevat
Wanneer: vrijdag 12 april
Tijd: 18:00
Waar: Bar-B
Adres: Lange Leidsedwarsstraat 29
Geen eten? Sluit aan in de Gieter vanaf 21:00
Wel eten? Stuur een mailtje naar vib.fgb@vu.nl
Schrijf je ook in voor het Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/416113202474371/