U bent hier:

Kalender

Borrelshirtverkoop

Hey trouwe borrelexperts én toekomstige borrelaars!!
 
Nadat jullie een beetje zijn bijgekomen van de Introweek of van een hopelijk heerlijke vakantie komt de BorrelCie met goed nieuws: binnenkort gaat de verkoop van de borrelshirts weer van start!!
 
Ieder jaar organiseren wij 4 le-gen-darische Borreltochten naar verschillende steden, en aangezien we deze vorig jaar moesten missen, hebben we er dit jaar extra veel zin in! Om mee te mogen met de eerstvolgende Borreltocht MOET je zo’n prachtig rood borrelshirt hebben. Wie wil er nou niet aan het einde van zijn bachelor alle steden hebben aangekruist?? Je kan het shirt scoren vanaf 20 september voor maar €9,50 als je VIB-lid bent door het formulier in te vullen op de site. Voor niet VIB-leden is het shirt €12,50. Ben je geen VIB-lid, maar wil je wel dit te gekke shirt, mail dan even naar vib.fgb@vu.nl en dan sturen wij het formulier naar je op. Van deze goed bestede eurootjes ga je je hele bachelor plezier hebben, dus snel naar de VIB-website!
 
Voor iedereen die vorig jaar al zijn of haar shirt heeft besteld, onwijs bedankt voor jullie enthousiasme, wij zorgen natuurlijk dat jullie je shirt krijgen! De bestelling wordt in 1x gedaan. Meer informatie over het ophalen van de shirts volgt nog.
 
Nog even alles op een rijtje:
WAT: Borrelshirtverkoop
WANNEER: 20 september
WAAR: online via de VIB-website
PRIJS: €9,50 voor VIB-leden en €12,50 voor niet VIB-leden
 
Wij hebben ontzettend veel zin in deze avonden vol chaos en escalatie, hopelijk jullie ook!
 
Rode lebbers,
De BorrelCie

Ledenborrel Escape Room

Lieve VIB’ers,

Dinsdag 3 november is er weer een nieuwe Ledenborrel! Helaas kunnen we geen fysieke Ledenborrel organiseren, maar we hebben een leuk alternatief!

Haal je meesterbrein erbij, zorg voor genoeg pils en misschien ben jij wel degene die deze online Escape Room wint! The Final Escape speel je in groepen van minimaal 3 en maximaal 4 personen. Deelname kost €9,95 per team en inschrijven kan via de VIB-website vanaf 26 oktober. Eén iemand hoeft zich dus maar in te schrijven en geeft de namen van de spelers door!

Dat kan tot zondag 1 november 20:00 uur (bedenk ook een leuke teamnaam!). Tijdens de Escape Room zit je met je team in een Breakout Room in ZOOM! Deze opent vanaf 20:00 uur, dus zorg dat je op tijd bent. 

Wij hebben er zin in en hopelijk tot dan!

Groene kusjes,
TapCie

Boekenverkoop Biomechanica

Lieve studenten,
 
In periodes 4 en 5 wordt de cursus Biomechanica gegeven. Het studiemateriaal dat je moet aanschaffen voor deze cursus is een reader. Ten gevolge van de corona-maatregelen is de enige manier om deze reader zonder extra verzendkosten aan te schaffen via de V.I.B., en hiervoor is maar EEN gelegenheid! Als je vóór 23 november betaalt dan zal je de syllabus in ontvangst kunnen nemen na afloop van jouw on-campus werkgroep van de cursus Sensomotorische Coördinatie op 30/11, 1/12 of 2/12.
 
Wat moet je doen om aan het eind van jouw SMC werkgroep een reader Biomechanica uitgereikt te krijgen?

Verkoop Almanak

Beste VIB-bers, 

Cocktailworkshop

Allerliefste thuisblijvers,

Masters Game Night

Join us for an online game night and get to now your fellow master students!

Pepernoten raden

De Sinterklaasactie gaat van start! In de VIB-kamer is de pot gevuld met pepernoten te vinden. De grote vraag is hoeveel pepernoten dit zijn.

TOTO Ledenborrel

Lieve VIB’ers,

Speurtocht

Al last van je rug door je bureaustoel? Maar goed dat het alweer tijd is voor de volgende activiteit van de SportCie!

Bierproeverij

Lieve thuisborrelaars,
 
Wij balen natuurlijk allemaal ontzettend dat we de Borreltochten nog even moeten uitstellen. Toch zullen we ervoor zorgen dat er genoeg te borrelen valt!
Haal je vrienden of familie erbij, zet je smaakpapillen op scherp en doe online mee aan onze Speciaalbier Borrelquiz!
 
Op donderdag 3 december kan jij als fijnproever laten zien wat je in huis hebt en testen we je kennis over speciaal biertjes met onze eigen Borrelquiz. Haal de 5 speciaal biertjes in huis, borrel gezellig met je vrienden en maak ondertussen kans op leuke prijzen! Met als geweldige hoofdprijs kaartjes voor de Heineken Experience in Amsterdam! Een gave ervaring waarbij je van alles kunt zien, leren en natuurlijk proeven!
 
Wat je moet weten:
Wanneer: Donderdag 3 december
Tijd: 20:00 – 21:30 uur
Inschrijven: via de website van 19 tot 30 november
Waar: ZOOM (link volgt later)
 
Zorg voor de volgende speciaal biertjes, ze zijn gewoon te koop bij de supermarkt:
- Texels skuumkoppe
- Oepidus Thai Thai
- Brand IPA
- Brouwerij ’t IJ IJwit
- Brugse Zot blond

Almanak-Release-Party

Lieve VIB'ers,

Tentamen Pubquiz

Lieve VIB’ers,
 
Word je het leren uit de boeken al beu? En kan je wel een break gebruiken waarin je op een leuke manier toch bezig bent met de stof? Dan heeft de EducaCie de oplossing! Wij organiseren namelijk een Pubquiz voor eerste- en tweedejaars.
 
De Pubquiz is voor eerstejaars op 9 december om 15:00 uur en voor tweedejaars op 10 december ook om 15:00 uur. Je zult samen met een team tentamenvragen beantwoorden over vakken van jouw jaar en maakt daarmee kans op te gekke prijzen. De teams worden ter plekke gemaakt en je schrijft je dus individueel in. Deelname is helemaal gratis. Je moet je alleen nog even inschrijven via de website.
 
Alles op een rijtje:
Pubquiz eerstejaars: woensdag 9 december
Pubquiz tweedejaars: donderdag 10 december
Tijd: beide om 15:00 uur
Inschrijven: via de website
Waar: ZOOM (link volgt later)
 
Voor nu veel succes met het voorbereiden van de tentamens en tot 9 of 10 december!
 
Liefs,
EducaCie

Tentamenborrel

Lieve geïsoleerde vibbers,

De tentamens komen eraan en natuurlijk denken jullie dan meteen aan de Tentamenborrel!
Om jullie even iets leuks te bieden in deze mega saaie corona tijd hebben we een geweldige bingo georganiseerd! En dit is niet zomaar een bejaarden bingo, maar een mega hippe Discobingo! Je krijgt je persoonlijke bingokaart en de leukste meezingers worden gedraaid door de geweldige VIB-DJ: Rick van Slobbe.
 
De Discobingo is 18 december van 16:00-18:00 uur op ZOOM en het is helemaal gratis! Het wordt een mega gezellige boel, dus schrijf je in via de website! De BorrelCie zou de BorrelCie niet zijn als we geen geweldige prijzen hadden gehutseld! Je krijgt een mailtje met jouw persoonlijke bingokaart en een lijst met fantastische klassiekers en meezingers. Komen jouw nummers overeen met de nummers van de gedraaide hits, dan maak je kans op deze vette prijzen!
Ook is er een prijs voor de beste outfit, dus trek je discokleding aan en dan maken we er een feestje van!
 
We zien jullie hopelijk daar!
 
Rode kusjes,
De BorrelCie

Nieuwjaarsborrel

Lieve VIB’ers,

Boekenverkoop Biomechanica

In periode 4 start het vak Biomechanica. Heb je hiervoor nog geen reader besteld, doe dat dan hier!

Algemene Ledenvergadering

Lieve allemaal,

Cursus leren leren

Lieve VIB’ers,

CoMa Game night

Are you also dreading the exams and do you feel like doing something less serious after the exams? Let us give you something to look forward to and join us for online exam drinks and a game night. All you have to do is enroll yourself via this link and more information about the games will come your way.

Tentamenborrel: Crazy 88

Liefste thuisborrelaars,

Kroegentocht CoSo&TapCie

Allerliefste Vibbers!

VVV-dag

Lieve Vibbers met de leukste vrienden,

VIB-Spelshow

Lieve allemaal,

Informatieavond Bestuur

Lieve lieve VIB-leden,

Symposium

Hallo daar,

Familiedag

Lieve BW'ers en BW-families,

Tentamenborrel: Beerpong toernooi

Liefste borrelaars,

ISEC & TapCie: Ledenborrel

Hallo lieve Vibbers, 

Speeddaten Bestuur

Hallo daar!

Wintersportweek

In de week van 2 april hadden we eigenlijk op de pistes van de Alpe d’Huez moeten staan. Samen van de berg af glijden, gek doen in de yeti of kotsen uit de lift, maar Frankrijk zal nog een jaartje op gezelschap van de V.I.B. moeten wachten.

CoSo kookt

Lieve Vibbers!

Alumni-activiteit

Allerliefste Alumni, Burgers, Zakenlui, Miljonairs en Werklozen,

Carrièreweek

Hi leergierige VIBBERS,

Batavierenrace

Beste sportievelingen, 

Koningsspelen

Lieve allemaal,

Paintballen

Lieve Vibbers,

Labjassen & snijsets

*Eerstejaars en tweedejaars studenten opgelet!*

CoMa Seminar

On behalf of the master's committee, we would like to invite you to our last seminar of the year: ‘Exploring Gamification’. This interactive seminar will be given by IJsfontein, a company who has over 20 years of experience in designing and developing playful (digital) learning. What is gamification? How can we design for behavior? How can gamification benefit the health sector? These are some of the questions that will be answered as we gain an insight into some of the current projects that IJsfontein is working on!

Ledenborrel Vossenjacht

Lieve VIB’ers,

Borreltocht toernooi

Lieve vibbers!

Save the turtle day!

Jaja, de ketting op Instagram gaat van start! Vanaf vandaag komt het rietadtrietje goed van pas. Je mag namelijk als je genomineerd wordt een bak trekken! Daarna kun jij zelf 5 mensen nomineren om hetzelfde te doen en je kan hier €5,- doneren aan Greenpeace!

Verkoop Anatomie boek

Beste Bewegingswetenschappers,

Tentamenborrel Hallibaltoernooi

Lieve thuis- en buitenborrelaars,

BMX'en

Beste adrenalinejunkies,

Ledenborrel Bar Valdi

Lieve VIB’ers,

Eindactiviteit

Beste VIB'ers,

Algemene Ledenvergadering

Lieve allemaal,

CoMa Eindactiviteit

Looking for a fun way to end this special academic year? Join our final activity of the year on Wednesday, June 16th! We will start the afternoon with a game of beach volleyball, and end with pizza and a drink!

Tentamen Pubquiz

Lieve VIB’ers,

Tentamenborrel: BorrelBoot

Hallo Vibbers!

SlowMotion bestellen

Beste VIB’ers,

Gala

LET OP!!!!!

Introweekfeest

Lieve Introweektijgers,

Outrodag

Lieve tweedejaars!

Ledenborrel

Lieve VIB’ers,

Algemene Ledenvergadering

Lieve allemaal,

Eerstejaarsweek

Allerliefste eerstejaars,

De Introweek is voorbijgevlogen en jullie eerste week van studeren zit er zelfs alweer bijna op! Tijdens de twee Ledenborrels in de afgelopen week hebben we al goed kunnen genieten van jullie gezelligheid, maar we willen jullie nog even extra in het zonnetje zetten. Daarom begint vanaf maandag 13 september tot vrijdag 17 september de Eerstejaarsweek waarbij we elke dag iets voor jullie hebben gepland.

In deze week nodigen wij jullie uit om op:
Maandag lekker te genieten van een GRATIS broodje knakworst in de VIB-kamer (haal meteen je VIB-pas op!), deze is open van 11:00 tot 15:00 uur.
Dinsdag lekker langs de commissiemarkt te gaan, deze is van 13:30 tot 17:00 uur.
Woensdag eerst langs de commissiemarkt te gaan (14:00 tot 17:00 uur) met achteraf een commissieborrel.
Donderdag met ons spelletjes te spelen in de VIB-kamer. 
Vrijdag je favoriete momenten van de Introweek in je Instagram verhaal te plaatsen.

Nog even alles op een rijtje:
WAT: Eerstejaarsweek
WANNEER: 13 september tot 17 september
WAAR: VIB-kamer en Amsterdamse Bos

Liefs, 
het Dagelijks Bestuur '21-'22

Commissiemarkt

Lieve allemaal, 

Het nieuwe collegejaar is alweer begonnen en dat betekent dat het weer tijd is om nieuwe activiteiten te organiseren!!! Dit kan natuurlijk niet zonder onze geweldige commissies die alles op alles zetten om die super leuke activiteiten te organiseren, op de foto vast te leggen of mooi samen te vatten in ons enige echte eigen verenigingsblad. Deze geweldige commissies zijn nu op zoek naar nieuwe commissieleden die hun team kunnen versterken.
 
Dusss heb jij nou altijd al sportactiviteiten, feesten, een kick-ass reis naar het buitenland of iets dergelijks willen organiseren dan is dit het moment om deze dromen waar te maken! Op 14 september (van 13:30-17:00 uur) en 15 september (van 14:00-17:00 uur) vindt namelijk de Commissiemarkt plaats in het Amsterdamse Bos waarbij je langs alle commissies kan gaan en is dat je kans om je in te schrijven voor de commissies!! 

Even alles op een rijtje:
WAT: Commissiemarkt
WANNEER: 14 september van 13:30-17:00 uur en 15 september van 14:00-17:00 uur
WAAR: Amsterdamse Bos

Tot 14 of 15 september!

Liefs,
het Dagelijks Bestuur '21-'22

Dinner & Pubquiz VIB-member

Dear masterstudents, 

We hope you have had a wonderful holiday and you are excited to start with the HMS master! As you may not know many of your fellow students, we have the perfect opportunity to get to know them. On 22nd of September, we will have dinner with a Pubquiz at Il Caffe, the restaurant at Uilenstede. After the Pubquiz we will have time for some social drinks, or in Dutch ‘een borrel’. We are welcome from 17:30 and at 18:30 we can enjoy an open buffet of Asian delights. At 19:30 the Pubquiz will begin. If you can’t come to the dinner, it is possible to come only to the Pubquiz as well! 

Dinner & Pubquiz not VIB-member

Dear masterstudents, 

Beginfeest

Lieve Vibbers!

Beginfeest niet VIB-leden

Lieve Vibbers!

Massage Cursus

Lieve Vibbers,

Dinsdag 28 september organiseert de EducaCie de workshop ‘reis over de wereld met massagetechnieken’. Deze massageworkshop zal gegeven worden door én bij Massageopleiding Apeldoorn. Er zullen verschillende massagetechnieken aan bod komen, zoals Thaise massage, oosterse wellnessmassage, sportmassage en bindweefselmassage.

De massage cursus duurt een dagdeel, van 14:45 tot 18:00 uur, inclusief pauze met gratis thee, koffie en koeken! Zo is er genoeg tijd voor uitleg en kunnen jullie vooral ook zelf de verschillende massagetechnieken oefenen.

De inschrijving opent maandag 20 september om 12:00 uur!!!! Je kan je inschrijven via de VIB-website. Het zal €15,- kosten om mee te kunnen doen aan deze massagecursus.

LET OP, dit is een VOL=VOL activiteit en er is beperkt plek voor 20 studenten, dus wees op tijd met inschrijven!!!!

Alles op een rijtje:
WAAR: Massageopleiding Apeldoorn (Kayersdijk 39, 7332 AH Apeldoorn)
WANNEER: Dinsdag 28 september van 14:45 tot 18:00 uur
DUUR: 3 uur en 15 minuten
PRIJS: €15,- (inschrijving opent maandag 20 september)
VOL=VOL, dus wees op tijd met inschrijven!

Wij hebben er zin in en hopen jullie 28 september te zien!

Liefs,
EducaCie

Introweekend

Lieve eerstejaars, 

Jullie hebben er lang op mogen wachten door wat technische problemen, maar daar is ‘ie dan eindelijk: de aankondiging voor het Introweekend! In het weekend van 1 tot en met 3 oktober gaan we de Introweek nog eens lichtjes herbeleven in het oh zo mooie Drenthe, bij De Strubben!

De inschrijving opent maandag 27 september vanaf 12:00 uur. Een kaartje voor het Introweekend kost €54,- (inclusief heen- en terugreis!). Het is een VOL=VOL-activiteit dus wees er snel bij, want er zijn maar 60 plekken beschikbaar! We werken met een reservelijst, dus mocht je net te laat zijn met inschrijven, wees niet meteen getreurd want je kan daarop geplaatst worden. 

Als je ingeschreven bent zal je later in de week een email krijgen met daarin de paklijst en verdere informatie over het Introweekend dus houd deze goed in de gaten! Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal te zien in het weekend van 1 tot en met 3 oktober!!!!!

Nog even alles op een rijtje:
WAT: Introweekend
WANNEER: 1 tot en met 3 oktober
WAAR: De Strubben (Hoofdstraat 4, 9443 TJ, Schoonloo)
PRIJS: €54,- (inschrijving vanaf maandag 27 september 12:00 uur)

Roze lebbers en heel veel liefs,
De IntroCie

Ledenborrel

Lieve VIB’ers

Na de mega gezellige Ledenborrels van september is het alweer tijd voor de Ledenborrel van oktober! 5 oktober zullen wij weer goudgele rakkers en andere versnaperingen naar binnen werken bij Bar Valdi. Jullie zijn welkom vanaf 15.30. Schrijf je lekker in via de website! Er is plek voor ongeveer 100 man dus VOL=VOL. 

Kom gezellig langs en deel al jullie gekke verhalen van het Introweekend en hoe de eerste maand van het studiejaar is gegaan. Misschien zullen sommigen hun verdriet al weg willen drinken of juist vieren hoe deze eerste maand is verlopen.

Wij hebben er in elk geval al heel veel zin in! Je kunt je vanaf nu inschrijven via de website!

Groene lebbers,
TapCie

VIB-does-SM-dag

Lieve BW'ers uit Amsterdam, 

Op donderdag 7 oktober zouden we jullie bij ons in het mooie Hoge Noorden graag willen ontvangen om een dag te beleven die jullie nooit meer zullen vergeten! Het educatieve ochtendprogramma start om 11:00 uur, dus we zouden jullie rond 10.45 uur van het station Groningen op willen halen. Aansluitend aan het ochtendprogramma vindt er een overheerlijke lunch plaats. 

In de middag kunnen jullie de stad Groningen wat beter leren kennen doordat we verschillende spellen gaan spelen in de stad. Uiteraard krijgen jullie aan het einde van de middag de kans om de kwallebal bokaal te verdedigen!! 

Om de dag goed af te sluiten gaan we met z'n allen dineren in de stad. De kosten hiervoor zullen maximaal €15,36 per persoon bedragen. 

Wil je deze dag nou heel graag beleven? De inschrijving opent dinsdag 28 september om 12:00 uur. Schrijf je dan snel in via de VIB-website, want er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus VOL=VOL! 

We hopen veel van jullie op deze dag in het mooie Groningen te kunnen ontvangen!! 

BELANGRIJK:
We zullen deze dag werken met Testen voor Toegang, dus zorg dat je in het bezit bent van een geldige QR-code!! 
Vergeet daarnaast ook je OV-chipkaart niet mee te nemen voor de treinreis!

Nog even alles op een rijtje:
WAT: VIB-does-SM-dag
WANNEER: donderdag 7 oktober
WAAR: Groningen
PRIJS: €15,36
NIET VERGETEN EEN GELDIGE QR-CODE MEE TE NEMEN EN NATUURLIJK JE OV VOOR DE TREINREIS!

Liefs,
BraViSsIMo 

VIB-toernooi VIB-leden

Beste Fanatiekelingen,

Je hebt het vast wel gehoord, binnenkort is het weer tijd voor het grootse VIB-toernooi! In deze titanenstrijd zal er middels verschillende sporten en spellen weer gestreden worden om de felbegeerde VIB-bokaal. Een geweldige kans om je studiegenootjes in te maken. Dus vorm alvast snel een team van 6 snelheidsduivels, krachtpatsers of cheerleaders (met een pakkende teamnaam)!

Het VIB-toernooi zal plaatsvinden op maandag 11 oktober in het Sportcentrum VU op Uilenstede en het duurt van 14:30 uur tot 17:15 uur. 

Kosten bedragen €3,66 per persoon, indien je je aanmeldt met een team die uitsluitend uit VIB-leden bestaat en €4,16 per persoon, indien je je aanmeldt met een team voor niet VIB-leden. Mocht je je willen inschrijven met een team die uit zowel VIB-leden als niet VIB-leden bestaat moet je je inschrijven als een team voor niet VIB-leden. Je moet je wel individueel inschrijven, maar je kan aangeven met wie je in het team wilt! Kaartjes zijn vanaf woensdag 29 september 12:00 uur te koop via de VIB-website. 

Nog even alles op een rijtje:
WAT: VIB-toernooi
WANNEER: maandag 11 oktober (van 14:30 tot 17:15 uur)
WAAR: Sportcentrum VU, Uilenstede
PRIJS: €3,66 voor een team van uitsluitend VIB-leden
             €4,16 voor een team met niet VIB-leden
Kaartverkoop start woensdag 29 september om 12:00 uur via de VIB-website!

We zien je dan!!

Oranje hartjes,
Sportcie

VIB-toernooi niet VIB-leden

Beste Fanatiekelingen,

Je hebt het vast wel gehoord, binnenkort is het weer tijd voor het grootse VIB-toernooi! In deze titanenstrijd zal er middels verschillende sporten en spellen weer gestreden worden om de felbegeerde VIB-bokaal. Een geweldige kans om je studiegenootjes in te maken. Dus vorm alvast snel een team van 6 snelheidsduivels, krachtpatsers of cheerleaders (met een pakkende teamnaam)!

Het VIB-toernooi zal plaatsvinden op maandag 11 oktober in het Sportcentrum VU op Uilenstede en het duurt van 14:30 uur tot 17:15 uur. 

Kosten bedragen €3,66 per persoon, indien je je aanmeldt met een team die uitsluitend uit VIB-leden bestaat en €4,16 per persoon, indien je je aanmeldt met een team voor niet VIB-leden. Mocht je je willen inschrijven met een team die uit zowel VIB-leden als niet VIB-leden bestaat moet je je inschrijven als een team voor niet VIB-leden. Je moet je wel individueel inschrijven, maar je kan aangeven met wie je in het team wilt! Kaartjes zijn vanaf woensdag 29 september 12:00 uur te koop via de VIB-website. 

Nog even alles op een rijtje:
WAT: VIB-toernooi
WANNEER: maandag 11 oktober (van 14:30 tot 17:15 uur)
WAAR: Sportcentrum VU, Uilenstede
PRIJS: €3,66 voor een team van uitsluitend VIB-leden
             €4,16 voor een team met niet VIB-leden
Kaartverkoop start woensdag 29 september om 12:00 uur via de VIB-website!

We zien je dan!!

Oranje hartjes,
Sportcie

Borreltocht Antwerpen

Allerleukste en gezelligste Borrelaars,
 
Na lang, maar dan ook echt veeeel te lang verzetten, uitstellen en schrappen is het dan eindelijk zo ver: de Borreltocht komt eraan!!!  Donderdag 14 oktober gaan wij met de grootste borrelaars van de V.I.B. naar Antwerpen!
Normaal gesproken is er natuurlijk plek voor iedereen, want hoe meer borrelaars hoe meer vreugd! Helaas is dit door corona nog niet mogelijk en hebben we plek voor 100 man. Zorg dus dat je op 6 oktober om 18:00 uur op tijd achter je laptop zit om een plekje te bemachtigen, want VOL=VOL!
 
We verzamelen om 20:00 uur bij Parnassusweg bij station Amsterdam Zuid. Daar zullen we bij iedereen zijn of haar QR-code scannen. Je hebt dus een vaccinatie, herstelbewijs of testen voor toegang QR-code nodig.
Nadat je gescand bent krijg je van ons een bandje en kun je mee de trein en de kroegen in.

Je kunt gewoon reizen met je studenten-OV, alleen voor het stuk in België moet je een kaartje kopen. Dit kan via www.nsinternational.com. Hier kan je aangeven dat je van Amsterdam Zuid naar Antwerpen Centraal reist, maar dat je een studentenreisproduct hebt: 100% gratis in Nederland. Je kan dan voor €5,50 een kaartje kopen, vergeet de terugreis niet!
 
We vertrekken om 20:28 uur en komen om 22:15 uur aan. Op vrijdagochtend nemen we de eerste trein terug, deze gaat om 06:44 uur vanaf Antwerpen Centraal. Wij hebben ontzettend veel zin in deze nacht vol escalatie en kunnen niet wachten om met jullie het centrum van Antwerpen onveilig te maken!
 
Ps. Vergeet je Borrelshirt niet, zonder kan je niet mee!
 
Nog even op een rijtje:
WAT: Borreltocht Antwerpen
WANNEER: Donderdag 14 oktober
Verzamelen 20:00 uur bij Parnassusweg
Kaartverkoop opent 6 oktober 18:00 uur
100 plekken, dus VOL=VOL

!!!!!!NIET VERGETEN MEE TE NEMEN!!!!:
Geldige QR-code , treinkaartje voor in België, OV en Borrelshirt!
 
Rode Lebbers,
De BorrelCie

Tentamen Pubquiz

Lieve VIB’ers,

Word je het leren uit de boeken al beu? En kan je wel een break gebruiken waarin je op een leuke manier toch bezig bent met de stof? Dan heeft de EducaCie de oplossing! Wij organiseren namelijk een Tentamen Pubquiz voor eerste- en tweedejaarsstudenten.

De Tentamen Pubquiz is voor eerstejaarsstudenten op donderdag 21 oktober van 11:00 tot 12:30 uur en voor tweedejaarsstudenten op donderdag 21 oktober van 13:00 tot 14:30 uur.
Voor de eerstejaarsstudenten zullen vragen met betrekking tot Inspanningsfysiologie aan bod komen. Voor de tweedejaarsstudenten zal het gaan over Neurowetenschappen.
Het zal plaatsvinden op de VU, de exacte locatie wordt later bekendgemaakt. 

Je zult samen met een team tentamenvragen beantwoorden over het vak van jouw jaar en maakt daarmee kans op te gekke prijzen! De teams worden ter plekke gemaakt en je schrijft je dus individueel inDeelname is helemaal GRATIS. Je moet je alleen nog inschrijven via de VIB-website.
 
Alles nog even op een rijtje:
WAT: Pubquiz eerstejaarsstudenten: donderdag 21 oktober 11:00 tot 12:30 uur.
WAT: Pubquiz tweedejaarsstudenten: donderdag 21 oktober 13:00 tot 14:30 uur. 
PRIJS: GRATIS (inschrijven kan vanaf nu via de VIB-website!)
WAAR: VU-campus (exacte locatie volgt nog!)
 
Voor nu veel succes met het voorbereiden van de tentamens en tot 21 oktober!!
 
Liefs,
EducaCie

ISEC-reis

Lieve VIB’ers,