U bent hier:

Kalender

Boulderen

Lieve krachtpatsers,

Voelt het einde van het jaar voor jou ook alsof je een berg moet beklimmen en wil je daarvoor oefenen, omdat de laatste loodjes altijd het zwaarst zijn? Of wil je eindelijk eens kijken of je daadwerkelijk beter kan klimmen met die palmaris longus? 
Kom dan lekker met ons Boulderen!!!! Op woensdag 25 mei om 16:00 uur staat er een leraar bij Beta Boulders voor je klaar om een super toffe Boulderclinic te geven. Deze clinic krijg je voor maar liefst €9,44!

De inschrijving zal donderdag 19 mei vanaf 12:00 uur openen op de website. Zorg dat je je hiervoor snel inschrijft, want er zijn maar 15 plekken en VOL=VOL!!

Nog even in het kort;
WAT: Boulderen
WANNEER: Woensdag 25 mei (vanaf 16:00 uur)
WAAR: Beta Boulders (Stadionplein 18, 1076 CM te Amsterdam)
PRIJS: €9,44
INSCHRIJVEN: Donderdag 19 mei, vanaf 12:00 uur op de website (VOL=VOL!)

Sportieve kusjes,
De SportCie

Tentamenborrel

Hallo lieve borrelaars,
 
Wij hebben weer een hele gezellige Tentamenborrel voor jullie op de agenda staan!
Vrijdag 3 juni van 16:00 tot 22:00 uur vieren we met jullie alweer de één-na-laatste Tentamenborrel! Ook aan deze Tentamenborrel zal een thema verbonden zijn, het is namelijk de bedoeling om diep de kast in te kijken voor iets wat niet een beker of glas is. Het thema is: Anything But A Cup!! Haal dus het beste en gekste voorwerp uit de kast om wat lekkere versnaperingen uit te drinken en alle zorgen van de Tentamenweek los te laten. 
 
De Tentamenborrel wordt gehouden in ons mooie practicumlokaal MF-G412, waar wij jullie weer helpen aan een gezellige borrel, door het bier, de wijn of het fris te schenken in jullie speciale voorwerp!
 
Nog even in het kort:
WAT: Tentamenborrel
WANNEER: Vrijdag 3 juni (van 16:00 tot 22:00 uur)
WAAR: MF-G418
THEMA: Anything But A Cup

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en kijken ernaar uit jullie daar te zien!

Rode lebbers, 
De BorrelCie
 <3

Ledenborrel Juni

Lieve VIB’ers

Het is bijna zomer in Nederland en dit gaat natuurlijk grandioos gevierd worden door ons! Dinsdag 7 juni vanaf 15:30 uur zal de laatste Ledenborrel van het jaar plaatsvinden, hier zal gedronken en gebabbeld worden in de Tuinzaal van het W&N-gebouw, allemaal in een lekker zomerse stemming. Uiteraard is er weer de mogelijkheid om heerlijk te eten op de Ledenborrel voor maar €3,50. Ook zal er voor de laatste keer in het schooljaar gestreden worden voor de eerste plek in de VIB-competitie, de top 3 van de competitie zal vrijkaartjes ontvangen voor Flyboarden bij Amsterdam Watersports! Er is nog veel speling in de competitie, dus pak die prijs!!

Tijdens deze Ledenborrel zal ook de locatie van de ISEC-reis bekend gemaakt worden! Op woensdag 8 juni en donderdag 9 juni zal de kaartverkoop in de grote pauze van 12:45 tot 13:30 plaatsvinden in de VIB-kamer. De reis vindt plaats van zaterdag 12 tot vrijdag 18 november. Tijdens de inschrijving zal er een aanbetaling gedaan moeten worden van €100,-, het totale bedrag is ongeveer €400,-. Wees er snel bij want er zijn maar 25 plekken beschikbaar, dus VOL=VOL!!

Nog even in het kort: 
WAT: Ledenborrel + ISEC-reis bekendmaking
WAAR: Tuinzaal W&N-gebouw
WANNEER: Dinsdag 7 juni (van 15:30 uur)
LET OP: Dit is de laatste Ledenborrel waar je kan strijden voor de VIB-competitie en kans kan maken op een kaartje om te Flyboarden!!

Groene en turquoise zomerse vakantie lebbers,
De TapCie en de ISEC

Kroegentocht

Lieve kroegengangers,

Het is weer bijna tijd voor de Kroegentocht door onze mooie stad! Woensdag 8 juni zullen er heerlijk getapte biertjes en andere drankjes klaar staan bij verschillende cafés in de Jordaan. Jullie kunnen ons in de kroegen vinden, waar we klaar zitten met leuke spelletjes. Van 20:15 tot 00:00 uur zal je met je groepje langs verschillende kroegen lopen. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om na de Kroegentocht uit te gaan op het Leidseplein.

De Kroegentocht zal afgelegd worden in groepjes. Je kan je vanaf woensdag 25 mei 12:00 uur geheel gratis inschrijven via de website. 
LET OP: iedereen moet zich individueel inschrijven en je ontvangt later een bestand waarin je kan aangeven met wie je in het groepje wilt zitten. Zorg er dus voor dat iedereen van je groepje zich gelijk op hetzelfde moment inschrijft, zodat je de kans verkleint dat iemand straks niet mee kan!

De groepjes worden rond de 8 mensen, kleinere groepjes kunnen samengevoegd worden. Er zijn 70 plekken beschikbaar, dus VOL=VOL! De inschrijving sluit zondag 5 juni, dus schrijf je snel in. 

Nog even in het kort: 
WAT: Kroegentocht
Waar: De Jordaan
WANNEER: Woensdag 8 juni (vanaf 20:15 tot 00:00 uur)
PRIJS: GRATIS!
INSCHRIJVING: Opent op woensdag 25 mei om 12:00 uur. 
LET OP: Iedereen moet zich individueel inschrijven! VOL=VOL. 
Je ontvangt later een bestand waarin je kan invullen met wie je in een groepje wilt zitten. 

Dan zien we je in de kroeg op woensdag 8 juni! 

Kusjes,
De CoSo

Mentorweekend

Lieve aanstaande ouders, 

HET IS BIJNA ZO VER!!! Met de Introductieweek in aantocht is het weer tijd om alle zorgzame en feestende papa’s en mama’s op te trommelen. Wij zijn namelijk op zoek naar geschikte papa’s en mama’s die onze sjaars willen begeleiden tijdens deze onvergetelijke week. 

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni zal daarom het Mentorweekend plaatsvinden. Tijdens dit weekend gaan we op zoek naar de meest enthousiaste ouders. We hebben een enorm leuk dagprogramma opgesteld en er zal tot diep in de nacht gefeest worden.

Lijkt het jou leuk om aankomend jaar de nieuwe eerstejaars te begeleiden? MELD JE DAN NU AAN!! Je kan vanaf vandaag t/m uiterlijk woensdag 25 mei een mail sturen naar introcie@vereniginginbeweging.com met jouw motivatie. Er is namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus stel een leuke mail op waarin je ons overtuigd waarom jij met ons mee moet en natuurlijk waarom jij een geschikte papa of mama zou zijn. We laten ruim van te voren weten wie er mee mogen.

Houd er bij het inschrijven rekening mee dat je de volgende data beschikbaar moet zijn:
Introweek: 24 t/m 30 augustus
Introweekend: eerste weekend van oktober

De prijs voor het hele weekend exclusief vervoer zal rond de €45,- zijn. De prijs staat dus nog niet helemaal vast, maar zal hier niet veel van afwijken.

In het kort:
WAT: Mentorweekend
WANNEER: vrijdag 10 t/m zondag 12 juni
WAAR: Kijk beter op de poster hihi
PRIJS: ±€45
INSCHRIJVING: Stuur uiterlijk vanaf nu t/m woensdag 25 mei een mailtje naar introcie@vereniginginbeweging.com 

Hopelijk hebben jullie evenveel zin in het Mentorweekend als wij en zien we snel jullie mailtjes tegemoet! 

Roze ouderlijke lebbers,
De IntroCie

Eindactiviteit feest

Lieve VIB-leden,

In een jaar waarin we achter onze computer alle toeters van de Centurion hebben overleefd en gelukkig weer op de pistes van Risoul hebben gestaan, is het tijd voor een knaller van een afsluiting. De BorrelCie, CoSo en SportCie zijn bij elkaar samen gekomen om nog even de leukste dag van het jaar te organiseren. Op dinsdag 14 juni vindt de jaarlijkse Eindactiviteit plaats!!!

Van 14:30 tot 17:00 uur wordt er tegen elkaar gestreden tijdens een volleybaltoernooi. Je zal hierbij in teams van 5 spelen. Deze teams worden op de dag zelf gemaakt, dus je moet je gewoon individueel inschrijven en niet per team!

Na het volleyballen komen we met zijn allen bij elkaar in het Amsterdamse Borrel BBQ Bos. Vanaf 17:30 uur wordt hier namelijk een overheerlijke BBQ verzorgd, inclusief 3 biertjes. Je hebt hierbij de keus tussen vlees of vegetarisch. 

Na de BBQ geven we iedereen de mogelijkheid om het zweet en de vette handjes thuis van zich af te wassen en natuurlijk de dansschoenen uit de kast te trekken, zodat we van 22:00 tot 03:00 uur de heupjes los kunnen gooien op de beste hitjes van DJ Rens en DJ Ilan bij het Feest van Ome Jan. 

De kaartverkoop voor VIB-leden vindt dinsdag 7 juni fysiek tijdens de Ledenborrel tussen 18:00 en 19:00 uur plaats en op woensdag 8 en donderdag 9 juni fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 en 13:30 uur. 
Op donderdag 9 juni opent ook de kaartverkoop voor niet VIB-leden fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 tot 13:30 uur. 

Voor VIB-leden kost een kaartje voor het volleyballen en de BBQ erna €5,-. Een kaartje los voor het eindfeest kost €3,50. Wil je graag overal bij zijn, dan kost een kaartje maar €7,-!
Voor niet VIB-leden kost een kaartje voor het eindfeest €4,50. 
Wees er snel bij, want er zijn maar 40 plekken voor het volleyballen en 100 plekken voor het eindfeest, dus VOL=VOL!! 

Nog even in het kort: 
WAT: Eindactiviteit
WANNEER: Dinsdag 14 juni (van 14:30 tot 03:00 uur)
WAAR: The Beach - Indoor Sport & Event Center (Oosteinderweg 247a, 1432 AT Aalsmeer), Parkeerplaats Grote Vijver (De Duizendmeterweg, 1182 DB Amstelveen) en Het Feest van Ome Jan (Zieseniskade 25, 1017 RT Amsterdam)
PRIJS: VIB-leden
            €5,- volleyballen en barbecueën 
            €3,50 eindfeest
            €7,- alles bij elkaar 
niet VIB-leden
            €4,50 eindfeest
INSCHRIJVING: Dinsdag 7 juni (18:00 - 19:00 uur), woensdag 8 en donderdag 9 juni (12:45 - 13:30 uur)
LET OP VOL=VOL!!!!

Hopelijk kunnen we met zijn allen dit geweldige jaar met een knaller afsluiten en zien we jullie dinsdag 14 juni!!!

Dikke rode, blauwe en oranje lebbers,
De BorrelCie, CoSo en SportCie

Eindactiviteit hele dag

Lieve VIB-leden,

In een jaar waarin we achter onze computer alle toeters van de Centurion hebben overleefd en gelukkig weer op de pistes van Risoul hebben gestaan, is het tijd voor een knaller van een afsluiting. De BorrelCie, CoSo en SportCie zijn bij elkaar samen gekomen om nog even de leukste dag van het jaar te organiseren. Op dinsdag 14 juni vindt de jaarlijkse Eindactiviteit plaats!!!

Van 14:30 tot 17:00 uur wordt er tegen elkaar gestreden tijdens een volleybaltoernooi. Je zal hierbij in teams van 5 spelen. Deze teams worden op de dag zelf gemaakt, dus je moet je gewoon individueel inschrijven en niet per team!

Na het volleyballen komen we met zijn allen bij elkaar in het Amsterdamse Borrel BBQ Bos. Vanaf 17:30 uur wordt hier namelijk een overheerlijke BBQ verzorgd, inclusief 3 biertjes. Je hebt hierbij de keus tussen vlees of vegetarisch. 

Na de BBQ geven we iedereen de mogelijkheid om het zweet en de vette handjes thuis van zich af te wassen en natuurlijk de dansschoenen uit de kast te trekken, zodat we van 22:00 tot 03:00 uur de heupjes los kunnen gooien op de beste hitjes van DJ Rens en DJ Ilan bij het Feest van Ome Jan. 

De kaartverkoop voor VIB-leden vindt dinsdag 7 juni fysiek tijdens de Ledenborrel tussen 18:00 en 19:00 uur plaats en op woensdag 8 en donderdag 9 juni fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 en 13:30 uur. 
Op donderdag 9 juni opent ook de kaartverkoop voor niet VIB-leden fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 tot 13:30 uur. 

Voor VIB-leden kost een kaartje voor het volleyballen en de BBQ erna €5,-. Een kaartje los voor het eindfeest kost €3,50. Wil je graag overal bij zijn, dan kost een kaartje maar €7,-!
Voor niet VIB-leden kost een kaartje voor het eindfeest €4,50. 
Wees er snel bij, want er zijn maar 40 plekken voor het volleyballen en 100 plekken voor het eindfeest, dus VOL=VOL!! 

Nog even in het kort: 
WAT: Eindactiviteit
WANNEER: Dinsdag 14 juni (van 14:30 tot 03:00 uur)
WAAR: The Beach - Indoor Sport & Event Center (Oosteinderweg 247a, 1432 AT Aalsmeer), Parkeerplaats Grote Vijver (De Duizendmeterweg, 1182 DB Amstelveen) en Het Feest van Ome Jan (Zieseniskade 25, 1017 RT Amsterdam)
PRIJS: VIB-leden
            €5,- volleyballen en barbecueën 
            €3,50 eindfeest
            €7,- alles bij elkaar 
niet VIB-leden
            €4,50 eindfeest
INSCHRIJVING: Dinsdag 7 juni (18:00 - 19:00 uur), woensdag 8 en donderdag 9 juni (12:45 - 13:30 uur)
LET OP VOL=VOL!!!!

Hopelijk kunnen we met zijn allen dit geweldige jaar met een knaller afsluiten en zien we jullie dinsdag 14 juni!!!

Dikke rode, blauwe en oranje lebbers,
De BorrelCie, CoSo en SportCie

Eindactiviteit BBQ + Volleybal

Lieve VIB-leden,

In een jaar waarin we achter onze computer alle toeters van de Centurion hebben overleefd en gelukkig weer op de pistes van Risoul hebben gestaan, is het tijd voor een knaller van een afsluiting. De BorrelCie, CoSo en SportCie zijn bij elkaar samen gekomen om nog even de leukste dag van het jaar te organiseren. Op dinsdag 14 juni vindt de jaarlijkse Eindactiviteit plaats!!!

Van 14:30 tot 17:00 uur wordt er tegen elkaar gestreden tijdens een volleybaltoernooi. Je zal hierbij in teams van 5 spelen. Deze teams worden op de dag zelf gemaakt, dus je moet je gewoon individueel inschrijven en niet per team!

Na het volleyballen komen we met zijn allen bij elkaar in het Amsterdamse Borrel BBQ Bos. Vanaf 17:30 uur wordt hier namelijk een overheerlijke BBQ verzorgd, inclusief 3 biertjes. Je hebt hierbij de keus tussen vlees of vegetarisch. 

Na de BBQ geven we iedereen de mogelijkheid om het zweet en de vette handjes thuis van zich af te wassen en natuurlijk de dansschoenen uit de kast te trekken, zodat we van 22:00 tot 03:00 uur de heupjes los kunnen gooien op de beste hitjes van DJ Rens en DJ Ilan bij het Feest van Ome Jan. 

De kaartverkoop voor VIB-leden vindt dinsdag 7 juni fysiek tijdens de Ledenborrel tussen 18:00 en 19:00 uur plaats en op woensdag 8 en donderdag 9 juni fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 en 13:30 uur. 
Op donderdag 9 juni opent ook de kaartverkoop voor niet VIB-leden fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 tot 13:30 uur. 

Voor VIB-leden kost een kaartje voor het volleyballen en de BBQ erna €5,-. Een kaartje los voor het eindfeest kost €3,50. Wil je graag overal bij zijn, dan kost een kaartje maar €7,-!
Voor niet VIB-leden kost een kaartje voor het eindfeest €4,50. 
Wees er snel bij, want er zijn maar 40 plekken voor het volleyballen en 100 plekken voor het eindfeest, dus VOL=VOL!! 

Nog even in het kort: 
WAT: Eindactiviteit
WANNEER: Dinsdag 14 juni (van 14:30 tot 03:00 uur)
WAAR: The Beach - Indoor Sport & Event Center (Oosteinderweg 247a, 1432 AT Aalsmeer), Parkeerplaats Grote Vijver (De Duizendmeterweg, 1182 DB Amstelveen) en Het Feest van Ome Jan (Zieseniskade 25, 1017 RT Amsterdam)
PRIJS: VIB-leden
            €5,- volleyballen en barbecueën 
            €3,50 eindfeest
            €7,- alles bij elkaar 
niet VIB-leden
            €4,50 eindfeest
INSCHRIJVING: Dinsdag 7 juni (18:00 - 19:00 uur), woensdag 8 en donderdag 9 juni (12:45 - 13:30 uur)
LET OP VOL=VOL!!!!

Hopelijk kunnen we met zijn allen dit geweldige jaar met een knaller afsluiten en zien we jullie dinsdag 14 juni!!!

Dikke rode, blauwe en oranje lebbers,
De BorrelCie, CoSo en SportCie

Studentendag

// English below

Beste studenten, 

Op woensdag 15 juni zal de Studentendag plaatsvinden op de Vrije Universiteit in de Medische Faculteit (van der Boechorststraat 7, 1081 BT te Amsterdam). Op deze dag zullen er verschillende presentaties van Master Research Projects en Bachelor Onderzoeksprojecten gegeven worden en wordt er een lezing door Rob Wust gehouden over 'Spieradaptaties bij Covid en long-Covid'. Voor deze presentaties zijn er verschillende geldprijzen te winnen en er zal ook een publieksprijs uitgereikt worden. 

Het programma voor de Studentendag ziet er als volgt uit:

Bèta tournament

Lieve linkspoten en buitenbeentjes, 

Het is er dan eindelijk: de Champions League van de VU! Wie gaat er met de winst vandoor? Op zondag 19 juni wordt het Bèta tournament, een voetbaltoernooi met andere studies/studieverenigingen, bij SV Rap worden georganiseerd! 

Deelname aan het toernooi kost slechts €5,-. Het toernooi wordt verder afgesloten met een BBQ voor maar €7,50 en een te gekke derde helft! Zo kan je jouw moves zowel op het veld als op de picknicktafels laten zien. De opbrengst van de kaartjes wordt gedoneerd aan het goede doel: Het Peter Pan Fonds. 

Geen zin om te voetballen? Geen enkel probleem, we hebben natuurlijk ook supporters, scheidsrechters, fotografen, EHBO'ers en een wedstrijdsecretariaat nodig. Mocht je één van deze genoemde taken vervullen, dan betaal je natuurlijk alleen voor de BBQ!

We zijn van plan twee teams te maken, één team voor de winst en één team voor de gezelligheid.
Je kan je inschrijven via de volgende Google Forms, je schrijft je individueel in, maar mocht je samen met iemand in het team willen zitten, dan kan je dit ook aangeven in het formulier! Ook als je niet wilt deelnemen aan het toernooi, maar wil je één van de andere taken vervullen, dan moet je je ook via het formulier inschrijven!

Veel liefs, 
Het Dagelijks Bestuur '21-'22

Algemene Ledenvergadering

Lieve allemaal, 

Op maandag 20 juni om 15:30 uur zal de laatste Algemene Ledenvergadering van het collegejaar plaatsvinden. De vergadering vindt plaats op de VU in MF-FG1. 

In deze Algemene Ledenvergadering zal het Kandidaatsbestuur worden voorgesteld en zal een evaluatie van de VIB-enquête en een financieel overzicht worden gegeven. Ook zal er gestemd worden over het Dagelijks Bestuur 2022-2023. 

Het Kandidaatsbestuur is als volgt samengesteld: 
Voorzitter: Zola Borgsteede
Secretaris: Veerle Post
Penningmeester: Joppe Wiersma
Commissaris Interne Zaken: Cas Schouten
Commissaris Externe Zaken: Jesse Arkema

Tekstuele veranderingen aan de notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering ontvangen wij graag via de mail. Afmeldingen voor de Algemene Ledenvergadering op 20 juni ontvangen wij ook graag via de mail. Ook als je pas later kan aansluiten of eerder weg moet, horen wij dit graag vooraf via de mail. 

Tentamenborrel

Hallo lieve lieve lieve rode borrelaars,

Introweekfeest

Lieve VIB’ers,

Het is de afgelopen weken wel erg warm geweest en het is dus tijd voor wat welverdiende verkoeling! Aanstaande zaterdag 27 augustus staat er daarom weer een geweldig themafeest op de planning! Het thema is: 'Diep in de zee als VIB-lid in spé'! Haal die wetsuit dus uit je kast en trek je zwemflippers aan of kom als zeepaard als jij je daar meer mee identificeert en kom lekker samen met ons feesten.

Het feest vindt plaats bij Café de Kroon bij Rokin en is van 22:00 tot 03:00 uur. Voor degene die al ingeschreven is voor het extra VIB-programma, een begeleider is tijdens de Introweek of een groepje bij zich laat eten kunnen gratis naar dit fantastische themafeest.
Ben jij niet één van deze mensen, maar wil je nu alsnog komen? Dan kun je je inschrijven voor maar €3,- en dan ben jij ook van de partij! Ga dus snel naar de website en schrijf je in!!

Belangrijke info op een rijtje:
WAT: Introweekfeest
THEMA: Diep in de zee als VIB-lid in spé
WANNEER: Zaterdag 27 augustus (van 22:00 tot 03:00 uur)
WAAR: Café de Kroon (Rembrandtplein 17-I, 1017 CT te Amsterdam)
PRIJS: €3,- (inschrijven via de website)
GRATIS voor begeleiders, deelnemers VIB-programma en (oud) BW'ers die een groepje bij zich laten eten

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen jullie allemaal daar te zien!

Natte diepzee kusjes, 
Het Dagelijks Bestuur

Borrelshirt verkoop

Hee lieve toekomstige Borreltochtenaars/toekomstige Borrelaars!!

Biomechanica Boekverkoop

Beste BW’ers,  

VVV-dag

Lieve leden, 

Verkoop Oizozot

Lieve dorstige Vibbers, 

Het is weer zo ver ons enige echte eigen bier Oizo Zot is vanaf nu weer online te koop via de website! Wacht daarom niet langer en grijp nu je kans om te genieten van dit frisse blond biertje met sinaasappel. 

Je kan het bier los of een sixpack kopen via de website. Voor een los biertje betaal je €1,75 en voor 6 biertjes € 10,-. Ben je nou echt enrhousiast dan kan je ook een hele doos kopen voor 38,-! Je kan je aanmelden via de site en dan kan je het ophalen in de VIB-kamer tussen 11:00 en 15:00 uur. Niet getreurd als het je niet lukt om het bier nu te kopen, want het is hierna ook nog te vinden op de Ledenborrels en de Tentamenborrels, zolang de voorraad strekt!

Hopelijk zien we jullie binnenkort even langskomen en proosten we met een heerlijk  biertje!

Frisse dorstlessende groetjes, 
Het Dagelijks Bestuur

Eten tussenactiviteit

Lieve VIBbers,

Tussenactiviteit

Lieve VIBbers,

Mei Challenge

Lieve VIB’ers,
 

Klimmen met de SportCie

Lieve allemaal,

Het is weer bijna tijd om van die luie stoel af te komen. Dit keer zoeken we het een stapje hoger op. We gaan namelijk naar het Klimbos!!
Dit spektakel vindt plaats op vrijdag 12 mei van 13:00 tot 16:00 bij Fun Forest in het Amsterdamse bos.
Voor een prijs van €8,80 kan jij hier al bij zijn!! Wil je dat? Schrijf je dan vanaf 3 mei in Via de VIB-site! Er zijn 30 plekken en VOL=VOL dus wees er snel bij.

Dus nog even alles op een rijtje:
WAT: Klimbos
WANNEER: 12 mei, 13:00-16:00
WAAR: Fun Forest, Amsterdamse bos
KOSTEN: €8,80
KVK: Via de site vanaf 3 mei

Casino Tentamenborrel

Hoii allerliefste Borrelfanaten,
 

Mentorweekend

Lieve potentiële mentor!
 

Eindactiviteit

Hiiii allemaal,