U bent hier:

Kalender

Introweekend

Lieve eerstejaars, 

Jullie hebben er lang op mogen wachten door wat technische problemen, maar daar is ‘ie dan eindelijk: de aankondiging voor het Introweekend! In het weekend van 1 tot en met 3 oktober gaan we de Introweek nog eens lichtjes herbeleven in het oh zo mooie Drenthe, bij De Strubben!

De inschrijving opent maandag 27 september vanaf 12:00 uur. Een kaartje voor het Introweekend kost €54,- (inclusief heen- en terugreis!). Het is een VOL=VOL-activiteit dus wees er snel bij, want er zijn maar 60 plekken beschikbaar! We werken met een reservelijst, dus mocht je net te laat zijn met inschrijven, wees niet meteen getreurd want je kan daarop geplaatst worden. 

Als je ingeschreven bent zal je later in de week een email krijgen met daarin de paklijst en verdere informatie over het Introweekend dus houd deze goed in de gaten! Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in en hopen jullie allemaal te zien in het weekend van 1 tot en met 3 oktober!!!!!

Nog even alles op een rijtje:
WAT: Introweekend
WANNEER: 1 tot en met 3 oktober
WAAR: De Strubben (Hoofdstraat 4, 9443 TJ, Schoonloo)
PRIJS: €54,- (inschrijving vanaf maandag 27 september 12:00 uur)

Roze lebbers en heel veel liefs,
De IntroCie

Ledenborrel

Lieve VIB’ers

Na de mega gezellige Ledenborrels van september is het alweer tijd voor de Ledenborrel van oktober! 5 oktober zullen wij weer goudgele rakkers en andere versnaperingen naar binnen werken bij Bar Valdi. Jullie zijn welkom vanaf 15.30. Schrijf je lekker in via de website! Er is plek voor ongeveer 100 man dus VOL=VOL. 

Kom gezellig langs en deel al jullie gekke verhalen van het Introweekend en hoe de eerste maand van het studiejaar is gegaan. Misschien zullen sommigen hun verdriet al weg willen drinken of juist vieren hoe deze eerste maand is verlopen.

Wij hebben er in elk geval al heel veel zin in! Je kunt je vanaf nu inschrijven via de website!

Groene lebbers,
TapCie

VIB-does-SM-dag

Lieve BW'ers uit Amsterdam, 

Op donderdag 7 oktober zouden we jullie bij ons in het mooie Hoge Noorden graag willen ontvangen om een dag te beleven die jullie nooit meer zullen vergeten! Het educatieve ochtendprogramma start om 11:00 uur, dus we zouden jullie rond 10.45 uur van het station Groningen op willen halen. Aansluitend aan het ochtendprogramma vindt er een overheerlijke lunch plaats. 

In de middag kunnen jullie de stad Groningen wat beter leren kennen doordat we verschillende spellen gaan spelen in de stad. Uiteraard krijgen jullie aan het einde van de middag de kans om de kwallebal bokaal te verdedigen!! 

Om de dag goed af te sluiten gaan we met z'n allen dineren in de stad. De kosten hiervoor zullen maximaal €15,36 per persoon bedragen. 

Wil je deze dag nou heel graag beleven? De inschrijving opent dinsdag 28 september om 12:00 uur. Schrijf je dan snel in via de VIB-website, want er zijn maar een beperkt aantal plekken, dus VOL=VOL! 

We hopen veel van jullie op deze dag in het mooie Groningen te kunnen ontvangen!! 

BELANGRIJK:
We zullen deze dag werken met Testen voor Toegang, dus zorg dat je in het bezit bent van een geldige QR-code!! 
Vergeet daarnaast ook je OV-chipkaart niet mee te nemen voor de treinreis!

Nog even alles op een rijtje:
WAT: VIB-does-SM-dag
WANNEER: donderdag 7 oktober
WAAR: Groningen
PRIJS: €15,36
NIET VERGETEN EEN GELDIGE QR-CODE MEE TE NEMEN EN NATUURLIJK JE OV VOOR DE TREINREIS!

Liefs,
BraViSsIMo 

VIB-toernooi VIB-leden

Beste Fanatiekelingen,

Je hebt het vast wel gehoord, binnenkort is het weer tijd voor het grootse VIB-toernooi! In deze titanenstrijd zal er middels verschillende sporten en spellen weer gestreden worden om de felbegeerde VIB-bokaal. Een geweldige kans om je studiegenootjes in te maken. Dus vorm alvast snel een team van 6 snelheidsduivels, krachtpatsers of cheerleaders (met een pakkende teamnaam)!

Het VIB-toernooi zal plaatsvinden op maandag 11 oktober in het Sportcentrum VU op Uilenstede en het duurt van 14:30 uur tot 17:15 uur. 

Kosten bedragen €3,66 per persoon, indien je je aanmeldt met een team die uitsluitend uit VIB-leden bestaat en €4,16 per persoon, indien je je aanmeldt met een team voor niet VIB-leden. Mocht je je willen inschrijven met een team die uit zowel VIB-leden als niet VIB-leden bestaat moet je je inschrijven als een team voor niet VIB-leden. Je moet je wel individueel inschrijven, maar je kan aangeven met wie je in het team wilt! Kaartjes zijn vanaf woensdag 29 september 12:00 uur te koop via de VIB-website. 

Nog even alles op een rijtje:
WAT: VIB-toernooi
WANNEER: maandag 11 oktober (van 14:30 tot 17:15 uur)
WAAR: Sportcentrum VU, Uilenstede
PRIJS: €3,66 voor een team van uitsluitend VIB-leden
             €4,16 voor een team met niet VIB-leden
Kaartverkoop start woensdag 29 september om 12:00 uur via de VIB-website!

We zien je dan!!

Oranje hartjes,
Sportcie

Borreltocht Antwerpen

Allerleukste en gezelligste Borrelaars,
 
Na lang, maar dan ook echt veeeel te lang verzetten, uitstellen en schrappen is het dan eindelijk zo ver: de Borreltocht komt eraan!!!  Donderdag 14 oktober gaan wij met de grootste borrelaars van de V.I.B. naar Antwerpen!
Normaal gesproken is er natuurlijk plek voor iedereen, want hoe meer borrelaars hoe meer vreugd! Helaas is dit door corona nog niet mogelijk en hebben we plek voor 100 man. Zorg dus dat je op 6 oktober om 18:00 uur op tijd achter je laptop zit om een plekje te bemachtigen, want VOL=VOL!
 
We verzamelen om 20:00 uur bij Parnassusweg bij station Amsterdam Zuid. Daar zullen we bij iedereen zijn of haar QR-code scannen. Je hebt dus een vaccinatie, herstelbewijs of testen voor toegang QR-code nodig.
Nadat je gescand bent krijg je van ons een bandje en kun je mee de trein en de kroegen in.

Je kunt gewoon reizen met je studenten-OV, alleen voor het stuk in België moet je een kaartje kopen. Dit kan via www.nsinternational.com. Hier kan je aangeven dat je van Amsterdam Zuid naar Antwerpen Centraal reist, maar dat je een studentenreisproduct hebt: 100% gratis in Nederland. Je kan dan voor €5,50 een kaartje kopen, vergeet de terugreis niet!
 
We vertrekken om 20:28 uur en komen om 22:15 uur aan. Op vrijdagochtend nemen we de eerste trein terug, deze gaat om 06:44 uur vanaf Antwerpen Centraal. Wij hebben ontzettend veel zin in deze nacht vol escalatie en kunnen niet wachten om met jullie het centrum van Antwerpen onveilig te maken!
 
Ps. Vergeet je Borrelshirt niet, zonder kan je niet mee!
 
Nog even op een rijtje:
WAT: Borreltocht Antwerpen
WANNEER: Donderdag 14 oktober
Verzamelen 20:00 uur bij Parnassusweg
Kaartverkoop opent 6 oktober 18:00 uur
100 plekken, dus VOL=VOL

!!!!!!NIET VERGETEN MEE TE NEMEN!!!!:
Geldige QR-code , treinkaartje voor in België, OV en Borrelshirt!
 
Rode Lebbers,
De BorrelCie

Tentamen Pubquiz

Lieve VIB’ers,

Word je het leren uit de boeken al beu? En kan je wel een break gebruiken waarin je op een leuke manier toch bezig bent met de stof? Dan heeft de EducaCie de oplossing! Wij organiseren namelijk een Tentamen Pubquiz voor eerste- en tweedejaarsstudenten.

De Tentamen Pubquiz is voor eerstejaarsstudenten op donderdag 21 oktober van 11:00 tot 12:30 uur en voor tweedejaarsstudenten op donderdag 21 oktober van 13:00 tot 14:30 uur.
Voor de eerstejaarsstudenten zullen vragen met betrekking tot Inspanningsfysiologie aan bod komen. Voor de tweedejaarsstudenten zal het gaan over Neurowetenschappen.
Het zal plaatsvinden op de VU, de exacte locatie wordt later bekendgemaakt. 

Je zult samen met een team tentamenvragen beantwoorden over het vak van jouw jaar en maakt daarmee kans op te gekke prijzen! De teams worden ter plekke gemaakt en je schrijft je dus individueel inDeelname is helemaal GRATIS. Je moet je alleen nog inschrijven via de VIB-website.
 
Alles nog even op een rijtje:
WAT: Pubquiz eerstejaarsstudenten: donderdag 21 oktober 11:00 tot 12:30 uur.
WAT: Pubquiz tweedejaarsstudenten: donderdag 21 oktober 13:00 tot 14:30 uur. 
PRIJS: GRATIS (inschrijven kan vanaf nu via de VIB-website!)
WAAR: VU-campus (exacte locatie volgt nog!)
 
Voor nu veel succes met het voorbereiden van de tentamens en tot 21 oktober!!
 
Liefs,
EducaCie

Tentamenborrel

Hoii lieve Borrelaars, 
 
Wij willen jullie natuurlijk niet zenuwachtig maken, maar helaas komt de Tentamenweek er alweer aan. Maarrrr geen reden om in een herfstdipje te schieten, want tentamens betekenen natuurlijk een Tentamenborrel!!! 
 
Deze maand is niemand minder dan onze Krasje jarig! Daarnaast vieren ook een aantal van onze eigen Borrelaars hun verjaardag, dus is het thema: Birthday Bash!! Dus zet je feestmuts op, neem de kop van de kat en al zijn pootjes mee en kom gezellig naar de VU op vrijdag 29 oktober. De Tentamenborrel zal weer als vanouds in MF-G418 zijn en duurt van 16:00 tot 23:00 uur. Dan kunnen alle eerstejaars na het IF tentamen nog gezellig aansluiten! 
 
LET OP: Je hebt wel een geldige QR-code nodig!!
 
In het kort:
WAT: Tentamenborrel Birthday Bash
WANNEER: Vrijdag 29 oktober (16:00 tot 23:00 uur)
WAAR: VU MF-G418
GELDIGE QR-CODE IS VERPLICHT
 
Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in. Alvast heel veel succes met leren en tot dan!!
 
Rode Lebbers, 
De BorrelCie 

Ledenborrel November

Lieve VIB'ers,

De tijd is eindelijk weer gekomen, dat we de Ledenborrels weer in de VIB-kamer mogen houden!!! Dit moeten we uiteraard goed vieren en dat doen we door ons eigen Oktoberfest in de VIB-kamer te houden! Dus leer alvast je duitse afspeellijstje helemaal uit je hoofd, want deze Ledenborrel op 2 november wil je absoluut niet missen.
Je bent welkom vanaf 15:30 uur om gezellig langs te komen om een borreltje te doen met je V.I.B. maten en voor een klein prijsje van €3,50 wordt er zelfs vegetarisch eten voor je verzorgd!

Pooltoernooi

Lieve VIB'ers,

Dinsdag 9 november vindt het enige echte VIB-pooltoernooi plaats, de ultieme activiteit waarin de twee V.I.B. hobby’s gecombineerd worden; sporten en bier drinken! Het doel van de avond is het winnen van de beker en natuurlijk een hoop gezelligheid. Dus vorm een supersterk tweetal en schrijf je INDIVIDUEEL in (het gemaakte tweetal kan je later doorgeven via de mail)!

De inschrijving opent voor VIB-leden op maandag 25 oktober om 12:00 uur, voor niet VIB-leden opent de inschrijving op woensdag 27 oktober om 12:00 uur.
De prijs voor een kaartje is voor VIB-leden €6,36 en voor niet VIB-leden €6,86. Dit is inclusief twee drankjes en wat te snacken!
Er zijn 36 plekken beschikbaar, dus VOL=VOL. Wacht daarom niet te lang en schrijf je snel in en bedenk alvast je teamnaam.

Wees niet getreurd als je niet competent genoeg bent, want er is genoeg vermaak buiten het toernooi; een potje darten of drankspelletje. Het is bij Poollokaal de Gracht en begint om 18:30 uur.

Wij hebben zin om de strijd met jullie aan te gaan, en hopen jullie allemaal te zien op dinsdag 9 november!

Alle informatie nog even op een rijtje:
WAT: Pooltoernooi
WAAR: Poollokaal de Gracht (de Nieuwe Achtergracht 110)
WANNEER: dinsdag 9 november (vanaf 18:30 uur)
PRIJS: €6,36 voor VIB-leden (inschrijven vanaf maandag 25 oktober om 12:00 uur)
             €6,86 voor niet VIB-leden (inschrijven vanaf woensdag 27 oktober om 12:00 uur)
Schrijf je individueel in!!
36 plekken, dus VOL=VOL

Blauwe lebbers,
CoSo 

ISEC-reis

Lieve VIB’ers,

Ping-Pong Tournament

Dear masterstudents,

After a successful first event in September, the second event of the year will take place on Tuesday the 16th of November. For one night only, the two favorite things of Human Movement Science students will be combined; sports and beer! The first VIB-Ping-Pong Tournament will take place. Once again a perfect opportunity to get to know your fellow students! There’s also the possibility to play some Beer pong, since that’s ultimately what Ping-Pong tables are made for!

The event starts around 20:00 and ends at 23:00 and will take place at PONG - house of Ping (Spaarndammerstraat 460). After you’re done playing Ping/Beer pong, we will have some time for a drink. Luckily for you, the first drink is on us.

You can sign up on the 3rd of November at 12:00 via this link if you are a VIB-member: Ping-Pong Tournament VIB-member - Vereniging In Beweging. If you are a non VIB-member you can sign up via this link: Ping-Pong Tournament Non VIB-member - Vereniging In Beweging.
The registration closes on the 16th of November at 12:00.

The price for VIB-members is €3,86 and the price for non-VIB members is €5,36 If you aren’t a VIB-member yet, you can also enroll via https://vereniginginbeweging.com/formulieren/vib-lid-worden-pre-masters.

We hope to see you there!

Kind regards,
The CoMa

Krav Maga Cursus

Lieve vechtersbaasjes,

De SportCie staat woensdag 24 november van 14:00 tot 15:30 uur voor jullie klaar met een Krav Maga Cursus. Dit is een zelfverdedigingskunst die zijn oorsprong kent in Tsjecho-Slowakije en het Israëlische leger. Deze sport is perfect voor iedereen met opgekropte studiefrustraties en voor het verbeteren van je kwallebal skills.

De Krav Maga Cursus wordt verzorgd door Inside Defence. Voor VIB-leden zal het €4,74 kosten en voor niet VIB-leden zal het €5,36 kosten. 

De inschrijving opent woensdag 10 november om 18:00 uur voor VIB-leden en vrijdag 12 november om 18:00 voor niet VIB-leden.
Schrijf je snel in, want er zijn maar 20 plekken beschikbaar, dus VOL=VOL.

LET OP: Een geldige QR-code is nodig om mee te doen!

Alles nog even kort op een rijtje:
WAT: Krav Maga Cursus
WANNEER: Woensdag 24 november (14:00 tot 15:30 uur)
WAAR: Inside Defence (Tafelbergweg 10)
PRIJS: €4,74 voor VIB-leden (Inschrijving opent woensdag 10 november om 18:00 uur)
            €5,36 voor niet VIB-leden (Inschrijving opent vrijdag 12 november om 18:00 uur)
VERGEET JE QR-CODE NIET

Sportieve kusjes,
SportCie

Biercantus

Hallo lieve rode Borrelaarsss,

Na een moeilijk jaar achter de rug te hebben gehad is het dan weer eindelijk tijd voor de jaarlijkse Biercantusss!!!!! Dus rust alvast een beetje uit en zorg dat je met volle borst de liedjes mee kan zingen, want anders…. 

De Biercantus zal vrijdag 26 november plaatsvinden van 14:00 tot 17:30 uur. 

Sinterklaasactie

Lieve VIB-pietjes,

Sinterklaas is weer eindelijk in het land en een bezoekje langs de VIB-kamer kan natuurlijk niet ontbreken!

Jullie kunnen vanaf maandag 29 november 11:00 uur voor maar €0,50 jullie schoen in de VIB-kamer komen zetten, dit kan uiterlijk tot vrijdag 3 december 15:00 uur. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je een mooi Sinterklaasliedje komt zingen als je je schoentje neerzet. Als je wilt kun je er een strafworteltje, een klokkie of een klein gedichtje in leggen om de hulpjes van de Sint en Americo ook een klein beetje te verwennen ;). 
Vanaf maandag 6 december kunnen jullie je schoentje met daarin een klein presentje weer ophalen in de VIB-kamer!

Je kan daarnaast ook voor maar €0,50 van maandag tot vrijdag raden hoeveel pepernoten er precies in onze grote pot zit! Degene die het juiste aantal raadt of degene die het dichtstbij zit wint een mooi prijsje!! Vrijdag 3 december wordt bekendgemaakt wie de gelukkige winnaar is! Dus kom zeker volgende week gezellig een bezoekje brengen aan de VIB-kamer!!!!

De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan het goede doel Duchenne Parent Project!

Liefs, 
Het Dagelijks Bestuur 

Almanak Verkoop

Lieve VIB'ers, 

Dit jaar komt de Sint niet alleen ons verblijden met zijn gezelschap, maar deelt hij ook persoonlijk de Almanakken + de goodiebags uit! Helaas door de coronamaatregelen ook dit jaar geen feest, maar wel een heuse TapCie X AlmanakCie Ledenborrel!

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar het thema van de Almanak ‘21-‘22 is bekend: ONTLEED! Het jaarboek van de V.I.B. ‘21-‘22 vol met de leukste foto’s van onder andere de Introweek, verhaaltjes en foto’s van alle leden. Kortom, dit boek WIL je hebben!
Deze Almanak krijg je voor maar €5,36 incl. een vette goodiebag ter waarde van €20,-!  De online verkoop zal woensdag 1 december starten vanaf 12:00 uur op de website, maar wees er snel bij want OP = OP!!!

Mocht je de Almanak niet kunnen ophalen tijdens de Ledenborrel, mail dan even naar: almanakcie@vereniginginbeweging.com

LET OP: Je hebt een geldige QR-code nodig om binnen te komen!

Even in het kort:
WAT: Ledenborrel & ophalen Almanak
WAAR: Il Caffè (exacte locatie volgt)
WANNEER: Dinsdag 7 december (van 13:00 tot 17:00 uur)

VERKOOP: Woensdag 1 december vanaf 12:00 uur. 
PRIJS: €5,36 inclusief goodiebag t.w.v. €20,-  !!OP = OP!!
OPHALEN: Dinsdag 7 december 13:00 tot 17:00 uur bij Il Caffè
NIET VERGETEN: Neem een geldige QR-code mee!

Dan zien wij jullie 7 december bij de Ledenborrel!

Groene en lichtblauwe lebbers,
De TapCie en de AlmanakCie

Ledenborrel

Hij komt! Hij komt! Die goede ouwe Ledenborrel!

Ja het is weer tijd voor een nieuwe Ledenborrel! Deze zal echter niet zoals vorige keer plaatsvinden in de VIB-kamer door de huidige coronamaatregelen, maar niet getreurd: Het prachtige Il Caffè geeft ons de gelegenheid om dinsdag 7 december van 13:00 tot 17:00 uur gewoon een lekker borreltje te doen met deze maand als thema: Sint!
Je kan je vanaf nu inschrijven op de website voor de Ledenborrel!!

Sinterklaas is helemaal vanuit Spanje naar Uilenstede gerezen om de gedichten van VIB-leden voor te lezen! Je kan tijdens de Ledenborrel deze gedichten persoonlijk aan de Sint geven. 
De beste gedichten scoren punten voor de VIB-competitie (vergeet dan ook niet om je naam op de aanwezigheidslijst te zetten!!)
Geniet lekker na van de ISEC-reis, deel je overgebleven herinneringen van de Biercantus of laat je Krav Maga moves zien terwijl je een lekker drankje benut.

Daarnaast komt de Sint niet alleen ons verblijden met zijn gezelschap, maar deelt hij ook persoonlijk de Almanakken + de goodiebags uit! Helaas door de coronamaatregelen ook dit jaar geen feest, maar wel een heuse TapCie X AlmanakCie Ledenborrel!

Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, maar het thema van de Almanak ‘21-‘22 is bekend: ONTLEED! Het jaarboek van de V.I.B. ‘21-‘22 vol met de leukste foto’s van onder andere de Introweek, verhaaltjes en foto’s van alle leden. Kortom, dit boek WIL je hebben!
Deze Almanak krijg je voor maar €5,36 incl. een vette goodiebag ter waarde van €20,-!  De online verkoop zal woensdag 1 december starten vanaf 12:00 uur op de website, maar wees er snel bij want OP = OP!!!

Mocht je de Almanak niet kunnen ophalen tijdens de Ledenborrel, mail dan even naar: almanakcie@vereniginginbeweging.com

LET OP: Je hebt een geldige QR-code nodig om binnen te komen!

Even in het kort:
WAT: Ledenborrel & ophalen Almanak
WAAR: Il Caffè (exacte locatie volgt)
WANNEER: Dinsdag 7 december (van 13:00 tot 17:00 uur)

VERKOOP: Woensdag 1 december vanaf 12:00 uur. 
PRIJS: €5,36 inclusief goodiebag t.w.v. €20,-  !!OP = OP!!
OPHALEN: Dinsdag 7 december 13:00 tot 17:00 uur bij Il Caffè
NIET VERGETEN: Neem een geldige QR-code mee!

Dan zien wij jullie 7 december bij de Ledenborrel!

Groene en lichtblauwe lebbers,
De TapCie en de AlmanakCie

SlowMotion

Hoi lieve VIB-leden,

VIB-Bierproeverij

Hallo lieve rode borrelaars,

Omdat onze Mark Rutte evenementen als de Borreltocht onmogelijk heeft gemaakt, hebben wij van de BorrelCie een ander fantastisch evenement georganiseerd………..
Namelijk de VIB-Bierproeverij!!!!!

Een gezellige middag met verschillende biertjes die allemaal een ander interessant verhaaltje hebben. Dus een biertje en gezelligheid voor een middagje, wat wil je nog meer?!

De VIB-Bierproeverij zal vrijdag 10 december plaatsvinden bij het gezellige Delirium Café in Amsterdam. Wij zullen jullie om 13:50 uur verwachten bij het café, zodat we op tijd om 14:00 uur kunnen beginnen en het zal tot 17:00 uur duren.
De Bierproeverij zal €20,36 bedragen. Hiermee krijg je 5 verschillende soorten speciaal biertjes van 15 cl. En als afsluiter krijg je je favoriete biertje nog een keertje, maar dan in een groot glas, zodat je op het eind nog even extra kan genieten!

De kaartverkoop zal vrijdag 3 december al plaatsvinden om 12:00 uur. Wees er snel bij want er zijn maar 52 plekken beschikbaar, dus VOL=VOL.

Dan nog iets heel belangrijks: neem een geldige QR-code mee!!


Dus even een overzicht van alle punten:
WAT: VIB-Bierproeverij
WANNEER: Vrijdag 10 december 2021 (van 13:50 tot 17:00 uur)
WAAR: Delirium Café (Piet Heinkade 4, 1019 BR te Amsterdam)
INSCHRIJVEN: Vrijdag 3 december (vanaf 12:00 uur)
NIET VERGETEN MEE TE NEMEN: geldige QR-code, een hoop gezelligheid en je smaak!!!

Met vriendelijke groet en dikke rode lebbers,
De BorrelCie

Tentamen Pubquiz

Lieve VIB’ers,
 
Kijk je ook zo uit naar de vakantie en feestdagen? Of begint de feestdagenstress en/of tentamenstress al toe te slaan? De EducaCie kan je helpen een deel van deze stress te ontnemen. Wij organiseren namelijk weer een Tentamen Pubquiz, waarbij je op een leuke manier met medestudenten kan strijden voor een gratis Athena samenvatting naar keuze!!
 
De Tentamen Pubquiz zal plaatsvinden op donderdag 16 december op de VU-campus, later wordt bekend gemaakt in welk lokaal je precies moet zijn. Voor eerstejaarsstudenten zal het van 11:00 tot 12:30 uur zijn, hierbij zal Wiskunde en Sensomotorische Coördinatie aan bod komen. Voor tweedejaarsstudenten zal het van 12:45 tot 14:15 uur zijn, voor jullie zal het gaan over Spierfysiologie en Mechanische Analyse. Je zult samen met een team tentamenvragen beantwoorden over vakken van jouw jaar en maakt daarbij kans op een gratis Athena samenvatting naar keuze! De teams worden ter plekke gemaakt en je schrijft je dus individueel in via de VIB-website. Deelname is helemaal GRATIS!!!!
 
Voor nu heel veel succes met het voorbereiden van de tentamens en tot 16 december!

Alles nog even op een rijtje:
WAT: Tentamen Pubquiz
WAAR: lokaal HG-15A16, VU-campus
WANNEER: donderdag 16 december 
                     Eerstejaarsstudenten van 11:00 tot 12:30 uur
                     Tweedejaarsstudenten van 12:45 tot 14:15 uur
PRIJS: GRATIS (inschrijven via de VIB-website)
 
Liefs,
EducaCie

Tentamenborrel

Hoi lieve mede rode borrelaars,

Omdat de regels wéér zijn aangepast door onze lieve Mark heeft de BorrelCie haar leerboeken opzij gelegd en alles op alles gezet om jullie alsnog donderdag 23 december van een Tentamenborrel te kunnen voorzien. Helaas zal dit niet meer fysiek zijn, maar online via ZOOM.
Om toch in de spelletjesvibe te blijven, is er voor gekozen om het fantastische drankspel ‘Centurion’ te doen. 

Boekenverkoop Biomechanica

Beste Studenten,

Nieuwjaarsborrel
Glühwalk

Happy new year dear VIB'ers, HMS and MPS students!!

To kick off the year 2022, we would like to introduce our next event: the VIB-Glühwalk. This will take place on tuesday the 18th of January. It’s as simple as the name sounds, from 15:30 till 17:30 you walk, you talk and you drink some glühwein, or other beverages of course. You can also enjoy some food, like the famous Dutch oliebollen!

The route will take you through one of the nicest parts of Amsterdam, namely the east part. The starting location will be later on determined. It will pass several architectonical landmarks and other locations. We will give you some envelopes with information and directions for the route and we will be waiting alongside the route with refreshments for you to take with you! Of course you can also deviate from the route if you would like to take another route. No registration fee or anything like that, just a nice and relaxed start of the year! 

Nothing obligatory, but it would be nice if you fill out this form to make sure we have enough refreshments for all participants, also handy for us to send you the route ;)

In summary:
WHAT: Glühwalk
WHERE: Amsterdam East, start location to be determined
WHEN: Tuesday the 18th of January (from 15:30 till 17:30)

Dark blue kisses,
the CoMa

Speurtocht

Allerliefste speurneuzen,

Zijn jullie het binnenzitten en niks doen al zat? Maar goed dat het weer bijna tijd is voor een sportieve activiteit. Omdat echt sporten nu helaas niet mogelijk is, gaan we dat in de vorm doen van een Speurtocht. Dit was vorig jaar namelijk een groot succes! Met een combinatie van wandelen en natuurlijk het harde speuren, krijg je die kerstkilo’s er wel af!
Deze spannende zoektocht zal plaatsvinden op donderdag 20 januari in het centrum van het oh zo prachtige Amsterdam. Dit is dus gelijk de kans om Amsterdam te leren kennen! We zullen starten om 19:00 uur. Waar jullie dan precies verwacht worden, zal later nog bekend gemaakt worden. 
De inschrijving opent dinsdag 11 januari om 12:00 uur via de website. De groepen mogen niet groter zijn dan 4 in verband met de coronaregels. Er zullen geen kosten aan verbonden zijn. Dus trek je wandelschoenen aan en trommel je vrienden op!
Wij hopen jullie 20 januari gezellig te verwelkomen op de verschillende checkpoints!

Nog even de belangrijkste punten op een rijtje:
WAT: Speurtocht
WANNEER: Donderdag 20 januari (vanaf 19:00 uur)
WAAR: Amsterdam centrum (exacte locatie volgt)
PRIJS: Helemaal gratis!! Schrijf je wel vanaf dinsdag 11 januari 12:00 uur in via de website!!!

Sportieve kusjes,
SportCie

Algemene Ledenvergadering

Lieve allemaal, 

Op 24 januari zal de tweede Algemene Ledenvergadering van dit collegejaar plaatsvinden. De vergadering vindt plaats in MF-FG2 en begint om 15:30 uur. Hier kunnen maximaal 70 personen fysiek aanwezig zijn. Je kunt je via de website inschrijven, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Voor de overige aanwezigen is er een livestream die jullie vanuit huis kunnen volgen. Helaas is het niet mogelijk om afsluitend een borrel te organiseren wegens de maatregelen. 

De agenda en de notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering zijn te vinden in de vorige mail die is gestuurd over de Algemene Ledenvergadering. Afmeldingen ontvangen wij graag via de mail.

Liefs,
Het Dagelijks Bestuur '21-'22

Fieldtrip KNVB

Lieve VIB’ers,
 
Helaas wordt de KNVB Fieldtrip van volgende week online gegeven, aangezien er nieuwe maatregelen op komst zijn. Wel hebben we kunnen regelen dat we deze samen kunnen kijken in een collegezaal. Bewegingswetenschappers, werkzaam bij de KNVB, zullen uitleg geven over hoe ze hun spelers op tactisch en fysiek aspect onderzoeken bij de KNVB aan de hand van voetbaldata.
 
De Fieldtrip zal online plaatsvinden op vrijdag 28 januari, maar is dus te volgen op de VU. We starten om 14:45 uur, zorg dus dat je op tijd bent. De inschrijving is vanaf nu geopend en deelname is helemaal gratis! Doordat we het op de VU organiseren is er maar plek voor 65 studenten, dus VOL=VOL.
 
Alles op een rijtje:
WAT: Fieldtrip KNVB
WANNEER: Vrijdag 28 januari (van 14:45 tot 16:00 uur)
WAAR: Online (te volgen op VU campus)
PRIJS: Helemaal gratis!! Schrijf je wel vanaf NU in via de website, want VOL=VOL!!!
 
We hopen jullie 28 januari te zien!
 
Liefs,
EducaCie

Tentamenborrel

Geachte rode borrelaars en borrelaarinnen,

GOED NIEUWS, de Tentamenborrel kan toch fysiek doorgaan!! Omdat de horeca dus weer deels open gaat, hoeven wij de Tentamenborrel niet meer online te vieren, maar kunnen wij jullie vrijdag 4 februari welkom heten bij Il Caffè op Uilenstede! De Tentamenborrel zal om 16:00 uur beginnen en zal duren tot 22:00 uur.

Tijdens deze Tentamenborrel is er niet alleen maar gezelligheid van je medestudenten maar we gaan ook even een tweede poging wagen om terug de tijd in te gaan. Er zullen klassieke spelletjes aanwezig zijn! Denk aan spelletjes zoals Mens Erger Je Niet, Ganzenbord of UNO een echte throwback. Zo kun je al je frustraties of enthousiasme van de tentamens omzetten in fanatisme. 

Je kan je vanaf nu helemaal gratis inschrijven via de website! 
NIET VERGETEN een geldige QR-code mee te nemen!!

Nog even in het kort:
WAT: Tentamenborrel
WANNEER: Vrijdag 4 februari (van 16:00 tot 22:00 uur)
Waar: Il Caffè (
Uilenstede 346, 1183 DB Amstelveen)
Nodig: Geldige QR-code
Inschrijving is vanaf nu geopend op de website

Hopelijk zien we jou daar op 4 februari!

Rode lebbers,
De BorrelCie

Ledenborrel

Liefste VIB’ers!

De maand van de liefde komt eraan en dat betekent een Valentijns Ledenborrel inclusief keigave LOVE BINGO. Dit betekent dubbel feest, want de Ledenborrel mag eindelijk ook weer fysiek plaatsvinden bij ons oude vertrouwde bar Valdi. Dus houdt dinsdag 8 februari vrij in je agenda en kom gezellig vanaf 15:30 uur langs om al je liefde voor de V.I.B. en voor elkaar met ons te delen.

Er zijn hele leuke prijzen te winnen, dus schrijf je vanaf nu helemaal gratis in via de website, want dit wil je natuurlijk niet missen!!
LET OP: je hebt een geldige QR-code nodig om binnen te komen. 

Even in het kort:
WAT: Ledenborrel
WAAR: bar Valdi
WANNEER: Dinsdag 8 februari (vanaf 15:30 uur)
NIET VERGETEN: Neem een geldige QR-code mee!
Je kan je vanaf nu inschrijven via de website!

Groene liefdevolle lebbers, 
de TapCie

Valentijnsactie

Lieve lovebirds, 

Over een weekje is het de dag van de liefde en dat moet natuurlijk gevierd worden. Wil jij graag je (geheime) geliefde, een vriend(in) of iemand waar je veel om geeft verassen met een lief cadeautje, dan is dit je kans! 

Je kan vanaf nu via de website voor maar slechts €1,86 een roze roos bij ons bestellen en als je dat wilt (anoniem) een leuk berichtje achterlaten die meegestuurd kan worden bij de roos. Je hebt tot uiterlijk zondag 13 februari om de roos te bestellen!
Wij brengen de rozen persoonlijk langs bij de gelukkige op Uilenstede! Mocht je de roos aan iemand willen sturen die buiten Uilenstede woont, dan krijgt de gelukkige een berichtje, zodat diegene de roos zelf in de VIB-kamer kan ophalen. 

Het opgehaalde geld wordt ook nog eens gedoneerd aan het goede doel: ADF Stichting, dus je maakt meerdere mensen blij met dit mooie gebaar, des te meer reden om snel naar de website te gaan!!

Cupido kusjes, 
Het Dagelijks Bestuur
 

Lecture and Body Worlds visit VIB-members

Dear VIB'ers, HMS and MPS students,

We hope you liked our last event, because we have yet again another brilliant event coming at you!

After a successful first event of 2022 we will continue with the next: a small masterclass about the human body and its muscles followed by a visit to Body Worlds Amsterdam!

Karl Jacobs, MSc functional and clinical anatomy and owner of ANATOMY inside, will be our host. On wednesday February 16th he will talk us through what makes human muscles so fascinating. This lecture starts at 13:30 and will be given at the VU. Afterwards, we will visit Body Worlds to look into what you just heard and discuss the lecture with each other. Registration fee will be €10,- for VIB-members and €12,50 for non-VIB members. There will be an administration fee of €0,36. 
From now you can sign in on the website or click here for VIB-members and here for non VIB-members!

In summary: 
WHAT: Lecture about muscles and a visit to Body Worlds
WHERE: VU and Body Worlds (Damrak 66, Amsterdam)
WHEN: Wednesday February 16th (from 13:30)
PRICE: €10,- VIB-members (plus an administration fee of €0,36)
             €12,50 non VIB-members (plus an administration fee of €0,36)
Sign in via the website or click the links above!

Dark blue kisses, 
the CoMa

Lecture and Body Worlds Visit non VIB-member

Dear VIB'ers, HMS and MPS students,

We hope you liked our last event, because we have yet again another brilliant event coming at you!

After a successful first event of 2022 we will continue with the next: a small masterclass about the human body and its muscles followed by a visit to Body Worlds Amsterdam!

Karl Jacobs, MSc functional and clinical anatomy and owner of ANATOMY inside, will be our host. On wednesday February 16th he will talk us through what makes human muscles so fascinating. This lecture starts at 13:30 and will be given at the VU. Afterwards, we will visit Body Worlds to look into what you just heard and discuss the lecture with each other. Registration fee will be €10,- for VIB-members and €12,50 for non-VIB members. There will be an administration fee of €0,36. 
From now you can sign in on the website or click here for VIB-members and here for non VIB-members!

In summary: 
WHAT: Lecture about muscles and a visit to Body Worlds
WHERE: VU and Body Worlds (Damrak 66, Amsterdam)
WHEN: Wednesday February 16th (from 13:30)
PRICE: €10,- VIB-members (plus an administration fee of €0,36)
             €12,50 non VIB-members (plus an administration fee of €0,36)
Sign in via the website or click the links above!

Dark blue kisses, 
the CoMa

Crazy88

Hallo onze liefste rode borrelaars,

Helaas is het nog te vroeg voor een Borreltocht, maar dat kan de pret niet bederven! Daarom willen wij jullie van harte verwelkomen tot de officiële Crazy88 competitie van 2022!!!

Maak je klaar om op donderdag 17 februari vanaf 16:00 uur in een team van 4 fanatiekelingen 88 crazy opdrachten te voltooien in de regio van Amsterdam. 
We hebben natuurlijk ook bewijs nodig van de uitgevoerde opdrachten, dus je moet een foto of een filmpje maken die daarna naar één van de BorrelCie-leden gestuurd kan worden. 
Het groepje met de meeste (bewezen) punten zal deze editie uiteindelijk winnen en zal een fantastische prijs krijgen!

Je kan je team met een fantastische teamnaam helemaal gratis inschrijven vanaf vrijdag 11 februari om 12:00 uur. LET OP: alleen één iemand hoeft zich in te schrijven voor het gehele team. 

Nog even een paar details:
WAT: Crazy88
WAAR: Regio Amsterdam 
WANNEER: Donderdag 17 februari (vanaf 16:00 uur)
PRIJS: Gratis! (schrijf je team wel in vanaf 11 februari om 12:00 uur!)
Alvast succes met de voorbereidingen!

En de allergrootste rode lebbers,
BorrelCie <3
 

VIB-trui

Lieve VIB'ers,

Zoals sommigen van jullie in de wandelgangen al hebben gehoord is de officieuze commissie “HoodCie” de afgelopen maanden bezig geweest met het ontwerpen van een prachtige verenigingstrui.

Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar een zo’n casual mogelijk ontwerp waarbij de VIB-uitstraling zeker niet ontbreekt! Deze parel past daarom bij elke gelegenheid in de dresscode. Van een Ledenborrel tot de bruiloft van je neef of nicht, met deze trui sta je altijd in het middelpunt van de belangstelling!

Dit niet te missen VIB-kledingstuk kun je vanaf NU bemachtigen door hem te bestellen op de VIB-site voor de duizelingwekkend lage prijs van €22,83!!

Je hebt tot vrijdag 18 februari om je bestelling te plaatsen, dus haal deze parel snel via de website!

Vanuit de HoodCie zeggen we,

LOCO LOCO en tot snel!

Tussenactiviteit

Lieve VIB-feestbeesten,

Het is alweer februari en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor de Tussenactiviteit, die dit jaar op vrijdag 25 februari geheel in het Jurrasic park thema zal plaatsvinden! De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie hebben de handen ineen geslagen om te vieren dat we alweer halverwege het studiejaar zijn. In de middag gaan we vanaf 15:30 uur onze Wii-bowling skills op een echte bowlingbaan bij Knijn showen, waarna we met zijn allen Italiaans gaan eten bij Antonio’s om vervolgens de dag af te sluiten met een feest bij Bar Lunar tot 22:00 of 00:00 uur (dit hangt af van de maatregelen).

De inschrijving opent maandag 14 februari om 12:00 uur. Er zijn 50 plekken, dus schrijf je snel in, want VOL=VOL! De kosten voor de gehele dag zijn voor VIB-leden €23,06 en voor niet VIB-leden €24,06. 
Mocht het nou zo zijn dat je er alleen in de avond bij kan zijn, dan is dat geen probleem! Het is vanaf vrijdag 18 februari 12:00 uur mogelijk om dan een kaartje alleen voor het feest te kopen. Voor VIB-leden zal dit €8,86 kosten en voor niet VIB-leden €9,36. Hier zijn meer plekken voor beschikbaar, maar nog steeds geldt hiervoor VOL=VOL!
 
LET OP: Je hebt de gehele dag een geldige QR-code nodig, dus neem deze mee!

In het kort:
WAT: Tussenactiviteit
WAAR: Knijn Bowling (Scheldeplein 3), Ristorante Antonio’s (Leidsekruisstraat 20-22
) en Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
WANNEER: Vrijdag 25 februari (van 15:30 tot 22:00/00:00 uur, afhankelijk van de maatregelen)
PRIJS: Voor de gehele dag (de inschrijving opent hiervoor op maandag 14 februari om 12:00 uur)
            €23,06 voor VIB-leden
            €24,06 voor niet-VIB leden 
Voor alleen het feest (de inschrijving opent hiervoor op vrijdag 18 februari om 12:00 uur)
             €8,86 voor VIB-leden
             €9,36 voor niet VIB-leden
NIET VERGETEN: Neem een geldige QR-code mee voor de gehele dag. De verschillende locaties zijn goed met het OV te bereiken, maar een fiets kan eventueel handig zijn.
 
Dus trek je dinopak aan, oefen nog even op de Wii en bewaar je beste dansmoves en dan zien we jullie heel graag op vrijdag 25 februari!
 
Blauwe, paarse, turquoise en roze lebbers,
De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie

Tussenactiviteit FEEST

Lieve VIB-feestbeesten,

Het is alweer februari en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor de Tussenactiviteit, die dit jaar op vrijdag 25 februari geheel in het Jurrasic park thema zal plaatsvinden! De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie hebben de handen ineen geslagen om te vieren dat we alweer halverwege het studiejaar zijn. In de middag gaan we vanaf 15:30 uur onze Wii-bowling skills op een echte bowlingbaan bij Knijn showen, waarna we met zijn allen Italiaans gaan eten bij Antonio’s om vervolgens de dag af te sluiten met een feest bij Bar Lunar tot 22:00 of 00:00 uur (dit hangt af van de maatregelen).

De inschrijving opent maandag 14 februari om 12:00 uur. Er zijn 50 plekken, dus schrijf je snel in, want VOL=VOL! De kosten voor de gehele dag zijn voor VIB-leden €23,06 en voor niet VIB-leden €24,06. 
Mocht het nou zo zijn dat je er alleen in de avond bij kan zijn, dan is dat geen probleem! Het is vanaf vrijdag 18 februari 12:00 uur mogelijk om dan een kaartje alleen voor het feest te kopen. Voor VIB-leden zal dit €8,86 kosten en voor niet VIB-leden €9,36. Hier zijn meer plekken voor beschikbaar, maar nog steeds geldt hiervoor VOL=VOL!
 
LET OP: Je hebt de gehele dag een geldige QR-code nodig, dus neem deze mee!

In het kort:
WAT: Tussenactiviteit
WAAR: Knijn Bowling (Scheldeplein 3), Ristorante Antonio’s (Leidsekruisstraat 20-22
) en Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
WANNEER: Vrijdag 25 februari (van 15:30 tot 22:00/00:00 uur, afhankelijk van de maatregelen)
PRIJS: Voor de gehele dag (de inschrijving opent hiervoor op maandag 14 februari om 12:00 uur)
            €23,06 voor VIB-leden
            €24,06 voor niet-VIB leden 
Voor alleen het feest (de inschrijving opent hiervoor op vrijdag 18 februari om 12:00 uur)
             €8,86 voor VIB-leden
             €9,36 voor niet VIB-leden
NIET VERGETEN: Neem een geldige QR-code mee voor de gehele dag. De verschillende locaties zijn goed met het OV te bereiken, maar een fiets kan eventueel handig zijn.
 
Dus trek je dinopak aan, oefen nog even op de Wii en bewaar je beste dansmoves en dan zien we jullie heel graag op vrijdag 25 februari!
 
Blauwe, paarse, turquoise en roze lebbers,
De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie

Tussenactiviteit niet VIB-leden

Lieve VIB-feestbeesten,

Het is alweer februari en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor de Tussenactiviteit, die dit jaar op vrijdag 25 februari geheel in het Jurrasic park thema zal plaatsvinden! De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie hebben de handen ineen geslagen om te vieren dat we alweer halverwege het studiejaar zijn. In de middag gaan we vanaf 15:30 uur onze Wii-bowling skills op een echte bowlingbaan bij Knijn showen, waarna we met zijn allen Italiaans gaan eten bij Antonio’s om vervolgens de dag af te sluiten met een feest bij Bar Lunar tot 22:00 of 00:00 uur (dit hangt af van de maatregelen).

De inschrijving opent maandag 14 februari om 12:00 uur. Er zijn 50 plekken, dus schrijf je snel in, want VOL=VOL! De kosten voor de gehele dag zijn voor VIB-leden €23,06 en voor niet VIB-leden €24,06. 
Mocht het nou zo zijn dat je er alleen in de avond bij kan zijn, dan is dat geen probleem! Het is vanaf vrijdag 18 februari 12:00 uur mogelijk om dan een kaartje alleen voor het feest te kopen. Voor VIB-leden zal dit €8,86 kosten en voor niet VIB-leden €9,36. Hier zijn meer plekken voor beschikbaar, maar nog steeds geldt hiervoor VOL=VOL!
 
LET OP: Je hebt de gehele dag een geldige QR-code nodig, dus neem deze mee!

In het kort:
WAT: Tussenactiviteit
WAAR: Knijn Bowling (Scheldeplein 3), Ristorante Antonio’s (Leidsekruisstraat 20-22
) en Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
WANNEER: Vrijdag 25 februari (van 15:30 tot 22:00/00:00 uur, afhankelijk van de maatregelen)
PRIJS: Voor de gehele dag (de inschrijving opent hiervoor op maandag 14 februari om 12:00 uur)
            €23,06 voor VIB-leden
            €24,06 voor niet-VIB leden 
Voor alleen het feest (de inschrijving opent hiervoor op vrijdag 18 februari om 12:00 uur)
             €8,86 voor VIB-leden
             €9,36 voor niet VIB-leden
NIET VERGETEN: Neem een geldige QR-code mee voor de gehele dag. De verschillende locaties zijn goed met het OV te bereiken, maar een fiets kan eventueel handig zijn.
 
Dus trek je dinopak aan, oefen nog even op de Wii en bewaar je beste dansmoves en dan zien we jullie heel graag op vrijdag 25 februari!
 
Blauwe, paarse, turquoise en roze lebbers,
De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie

Tussenactiviteit FEEST niet VIB-lid

Lieve VIB-feestbeesten,

Het is alweer februari en dat betekent dat het de hoogste tijd is voor de Tussenactiviteit, die dit jaar op vrijdag 25 februari geheel in het Jurrasic park thema zal plaatsvinden! De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie hebben de handen ineen geslagen om te vieren dat we alweer halverwege het studiejaar zijn. In de middag gaan we vanaf 15:30 uur onze Wii-bowling skills op een echte bowlingbaan bij Knijn showen, waarna we met zijn allen Italiaans gaan eten bij Antonio’s om vervolgens de dag af te sluiten met een feest bij Bar Lunar tot 22:00 of 00:00 uur (dit hangt af van de maatregelen).

De inschrijving opent maandag 14 februari om 12:00 uur. Er zijn 50 plekken, dus schrijf je snel in, want VOL=VOL! De kosten voor de gehele dag zijn voor VIB-leden €23,06 en voor niet VIB-leden €24,06. 
Mocht het nou zo zijn dat je er alleen in de avond bij kan zijn, dan is dat geen probleem! Het is vanaf vrijdag 18 februari 12:00 uur mogelijk om dan een kaartje alleen voor het feest te kopen. Voor VIB-leden zal dit €8,86 kosten en voor niet VIB-leden €9,36. Hier zijn meer plekken voor beschikbaar, maar nog steeds geldt hiervoor VOL=VOL!
 
LET OP: Je hebt de gehele dag een geldige QR-code nodig, dus neem deze mee!

In het kort:
WAT: Tussenactiviteit
WAAR: Knijn Bowling (Scheldeplein 3), Ristorante Antonio’s (Leidsekruisstraat 20-22
) en Bar Lunar (Halvemaansteeg 14)
WANNEER: Vrijdag 25 februari (van 15:30 tot 22:00/00:00 uur, afhankelijk van de maatregelen)
PRIJS: Voor de gehele dag (de inschrijving opent hiervoor op maandag 14 februari om 12:00 uur)
            €23,06 voor VIB-leden
            €24,06 voor niet-VIB leden 
Voor alleen het feest (de inschrijving opent hiervoor op vrijdag 18 februari om 12:00 uur)
             €8,86 voor VIB-leden
             €9,36 voor niet VIB-leden
NIET VERGETEN: Neem een geldige QR-code mee voor de gehele dag. De verschillende locaties zijn goed met het OV te bereiken, maar een fiets kan eventueel handig zijn.
 
Dus trek je dinopak aan, oefen nog even op de Wii en bewaar je beste dansmoves en dan zien we jullie heel graag op vrijdag 25 februari!
 
Blauwe, paarse, turquoise en roze lebbers,
De CoSo, EducaCie, ISEC en IntroCie

Ledenborrel

Lieve VIB'ers,

De Wintersport mag er dan wel bijna aankomen, maar voor die tijd hebben wij nog een geweldige en gezellige Ledenborrel in het winterse thema als voorproefje!
De Ledenborrel vindt net zoals de geslaagde voorgaande borrel fysiek plaats bij bar Valdi op dinsdag 1 maart vanaf 16:00 uur.

Kom lekker langs om de activiteiten van de voorgaande maand te bespreken of om je verdriet van de afgelopen tentamens even te vergeten.
Ook zal er zoals elke Ledenborrel een VIB-competitie plaatsvinden! Scoor weer je punten en eindig bovenaan de top als de beste VIB'er!! Je kan je vanaf nu al inschrijven via de website!

We hopen jullie gezellig daar te zien!

Nog even alles kort op een rijtje:
WAT: Ledenborrel
WAAR: Bar Valdi
WANNEER: Dinsdag 1 maart (vanaf 16:00 uur)
Schrijf je van tevoren in!
DEZE KEER HOEF JE GEEN QR-CODE MEER MEE!!!!!

Groene winterse lebbers,
De TapCie <3

Wintersport

Lieve sneeuwliefhebbers,

Na 2 jaar Wintersportsmart is het dit jaar dan eindelijk tijd voor de inschrijvingen van de leukste activiteit van het jaar: de Wintersport! Er staat ons weer een week vol winterpret, après-ski gekkigheid en vooral veel gezelligheid te wachten. 
We gaan dit jaar naar het, op 1850 hoogte meter gelegen, Franse Risoul. Het hotel ligt aan een skipiste van het skigebied La Forêt Blanche en onder het hotel zit de beruchte Yeti Bar. ‘S middags rol je dus zo vanaf de piste de Yeti in voor de après-ski en daarna kan je kruipend weer richting je bed!
We zullen op 4 maart vertrekken naar Risoul om na tien dagen Wintersport terug te keren op 13 maart.

Als je nog in het bezit bent van een corona voucher van de Wintersport krijg je voorrang bij de inschrijving (inschrijvingen van vorig jaar gelden dus niet!).
LET OP! De inschrijvingen zullen voor voucher bezittende mensen vanaf woensdag 1 december om 11:00 uur open gaan. Zorg dat je voor 14:00 uur ingeschreven bent anders krijg je geen voorrang meer!!!!
De rest zal zich op donderdag 2 december vanaf 11:00 uur kunnen inschrijven. Zorg dat je klaar zit want dit zal snel gaan.
Schrijf je snel in, want er zijn maar 100 plekken, dus VOL=VOL.

Inschrijven zal via een Google Form gaan gevolgd door een email met een inschrijflink. 
De prijs van deze fantastische reis zal €489-, bedragen, maar let er op dat dit exclusief materiaal verhuur en eventuele skilessen is. €100-, van het bedrag zal aanbetaling zijn.

Wanneer je de algemene voorwaarden hebt geaccepteerd, is de inschrijving definitief. Dit betekend dat je NIET meer kosteloos kunt uitschrijven. Totally vraagt dan een x-bedrag aan annuleringskosten. Dit bedrag wordt bepaald door de periode waarin de reis geannuleerd wordt en zal een bepaald percentage van de reissom zijn. Op het moment dat er geen mensen meer op de reservelijst staan moet je zelf een vervanger zoeken voor je plek, als je een vervanger hebt kan er kosteloos een naamwijziging worden doorgevoerd. dit moet wel tijdig gedaan worden. 

Wij zetten de ski’s alvast in de wax, de Jägermeister koud, warmen de chocomelk klaar en hopen jullie snel te zien in het mooie Risoul!

LET OP: Een geldige QR-code is nodig om mee te gaan!

Alles nog eventjes op een rijtje:
WAT: Wintersport
WANNEER: 4 tot en met 13 maart
WAAR: Risoul, Frankrijk
PRIJS: vanaf €489-, (waarvan €100-, aanbetaling, + eventuele skilessen en materiaal verhuur)
INSCHRIJVING: woensdag 1 december om 11:00 uur (voucherbezitters)
                           donderdag 2 december om 11:00 uur (niet-voucherbezitters)
NIET VERGETEN OM IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIGE QR-CODE

Sportieve kusjes,
SportCie
 

Brusjesdag

Lieve VIB'ers,

Op zaterdag 19 maart vindt de Brusjesdag plaats! Dit is hét moment om aan jouw broers en zussen dat laten zien wat de V.I.B. waard is.

De dag zal beginnen om 10:15 uur met een inloop en een fotomomentje, vervolgens volg je samen met je broers en/of zussen diverse workshops over verschillende aspecten van de studie Bewegingswetenschappen! Na een culinaire knakworst lunch gaan we naar het VU Sportcentrum om de gedeelde passie van iedere VIB'er te verwezenlijken: sporten!
We sluiten de dag af met een lekkere friettafel rond 17:30 uur en voor wie wil een escalatie naar het befaamde café de Gieter.

Kaartjes zijn te koop voor slechts een schamele €7,36, dus wees er snel bij want vanaf donderdag 3 maart om 12:00 uur gaan ze online in de verkoop!
Kortom: kom naar de Brusjesdag en trakteer je broer of zus op een leuk dagje Amsterdam! 

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en onze broers en zussen ook!

Nog even in het kort:
WAT: Brusjesdag
WANNEER: Zaterdag 19 maart (vanaf 10:15 uur)
WAAR: VU, VU Sportcentrum en café de Gieter
PRIJS: €7,36 (inschrijving opent op donderdag 3 maart om 12:00 uur)

Dikke kiwigroene kussen,
De BrusjesdagCie

Tentamenborrel

Geachte lieve vriendelijke mooie rode borrelaars en borrelaarinnen,

Ik heb goed nieuws voor jullie; er komt namelijk weer een bijzonder leuke Tentamenborrel aan!!!
Vrijdag 1 april mogen wij jullie uitnodigen voor hét enige echte VIB-Beerpongtoernooi van 2022!!! Jullie zullen tweetallen moeten maken om zo ver mogelijk te komen in het toernooi, want er staat een prachtige prijs klaar voor de uiteindelijke winnaars!

De tijd van jullie leven zal weer in het oude vertrouwde lokaal MF-G418 plaatsvinden! De Tentamenborrel gaat van start om 15:00 uur. Het VIB-Beerpongtoernooi wordt gespeeld in twee rondes: de eerste begint om 15:30 uur en de tweede om 18:00 uur.

Per ronde is er plek voor 16 duo’s, dus schrijf je op tijd in, want VOL=VOL. In de prijs is bier/fris inbegrepen voor het toernooi. De inschrijvingen zullen fysiek plaatsvinden op dinsdag 22 en donderdag 24 maart vanaf 12:45 uur in de VIB-kamer. Vergeet hierbij niet je VIB-pas mee te nemen!

Ledenborrel

Lieve VIB’ers,

We mogen Back to the VU(ture)! Maandenlang hebben we uitgekeken naar het moment dat we onze Ledenborrel weer mogen verplaatsen naar de VIB-kamer. Eindelijk is het dan zo ver: dinsdag 5 april mogen we weer gezellig borrelen op de VU, zoals vanouds! 

Vanaf 15:30 uur zijn jullie van harte welkom om even langs te huppelen, een drankje te doen met je medestudenten, bij te kletsen over alle uitgaansverhalen of gezellig mee te eten met ons! Alles mag weer, dus er is genoeg om over bij te kletsen.

Wij zorgen ervoor dat er voor jullie gekookt wordt (vegetarisch), dus denk je nou lekker even gezellig eten met de V.I.B., kom dan op dinsdag 5 april nog even van tevoren langs de VIB-kamer en schrijf je in voor het avondeten, dit kan tot maximaal 14:30 uur. Mee-eten kost €3,50 en wij zorgen er dan voor dat er genoeg is voor iedereen. De betalingen vinden plaats tijdens de Ledenborrel zelf.

De kans is groot dat je de afgelopen tijd een achterstand in VIB-competitiepunten hebt opgelopen, maar niet getreurd, tijdens de Ledenborrel heb je weer kans om goed te kunnen scoren! Vergeet niet je aanwezigheid te noteren tijdens de Ledenborrel en zorg dat je de rest verslaat. Dan halen we die punten snel weer in!

Even kort alles op een rijtje:
WAT: Ledenborrel
WANNEER: Dinsdag 5 april (vanaf 15:30 uur)
WAAR: VIB-kamer!
P.S.: Schrijf je dinsdag 5 april tot maximaal 14:30 uur in bij de VIB-kamer als je gezellig blijft eten (kosten zijn €3,50)

Wij hebben er weer heel veel zin in en hopelijk zien we jullie dan!!

Lieve groene lebbers,
De TapCie <3

Informatieavond Dagelijks Bestuur

Lieve VIB-leden, 

Het moment is alweer aangebroken dat wij op zoek gaan naar 5 enthousiastelingen die volgend jaar het nieuwe bestuur van de V.I.B. zullen vormen! Dus heb jij zin in een extra fantastisch jaar waar je ontzettend veel van kan leren en enorm veel nieuwe leuke mensen ontmoet, lees dan snel verder!

Om jullie alvast een beetje warm te draaien wordt er dit jaar op woensdag 6 april weer een Informatieavond gehouden. Je zal dan niet alleen een beter beeld krijgen van hoe een bestuursjaar in het algemeen er uit ziet, maar er wordt ook verteld over de specifieke functies binnen het bestuur en waar je je per functie dan precies mee bezig houdt. 

De informatieavond bestaat uit twee verschillende rondes. De eerste ronde vindt plaats van 15:00 tot 16:00 uur en de tweede van 20:00 tot 21:00 uur. Het zal plaatsvinden op de VU, maar de precieze locatie zal later nog volgen. 
Klinkt dit nou als iets wat jou leuk lijkt en je in geïnteresseerd bent, dan kan je je vanaf nu via de website inschrijven voor deze Informatieavond! 

Naast deze Informatieavond organiseren wij binnenkort ook op dinsdag 12 april een speeddate middag waarbij je ieder bestuurslid kort kan spreken over zijn/haar specifieke functie. Tijdens de week van maandag 18 april tot vrijdag 22 april is er ook de mogelijkheid om een dagje mee te lopen met de functie(s) waarin jij geïnteresseerd bent. 
Hier zal je binnenkort nog meer informatie over krijgen, maar houd de data in ieder geval vrij als dit je leuk lijkt!

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal woensdag 6 april te zien!!

Dikke kus, 
Het Dagelijks Bestuur '21-'22

VIB-does-SM-dag

Lieve VIB’ers,

Binnenkort vindt de VIB-does-SM-dag plaats en is het weer tijd voor de strijd der strijden, het Kwallenballentoernooi! Kom allen op donderdag 7 april het team versterken, zodat de dames de beker terug kunnen veroveren en de heren hem kunnen behouden! De dag is niet alleen voor het kwallenballen, maar ook om kennis te maken met onze mede BW'ers uit Groningen.

We beginnen om 11:00 uur op de VU met een aantal leuke activiteiten en daarna gaan we Amsterdam verkennen. Hierna verzamelen we op Uilenstede voor het kwallenballen en daarna stillen we de honger en dorst bij Il Caffè. Als afsluiter van de dag wordt daar ook een leuk feest georganiseerd!

De kosten van de dag bedragen +/- €15,36, en dat is inclusief het avondeten! De inschrijving opent donderdag 24 maart om 12:00 uur. Het is een VOL=VOL-activiteit, dus zorg dat je snel inschrijft, zodat je deze legendarische dag kan meemaken!

Ook lijkt het ons leuk als de BW’ers uit Groningen mee kunnen feesten met ons, dus als jullie een slaapplek kunnen vrijstellen voor ze geef dit dan aan bij het inschrijven!

Op dinsdag 29 maart en dinsdag 5 april worden er op Uilenstede kwallenbaltrainingen georganiseerd door wat rugbyers om 16:00 uur! Ook al kan je er donderdag 7 april niet bij zijn, maar lijken deze trainingen je leuk dan ben je zeker welkom om je kwallenbal skills te verbeteren!

Nog even in het kort:
WAT: VIB-does-SM-dag
WANNEER: Donderdag 7 april (vanaf 11:00 uur)
WAAR: VU, Uilenstede en Il Caffè
PRIJS: +/- €15,36 (de inschrijving opent donderdag 24 maart om 12:00 uur)

Groene kwallenbalkusjes,
VIB-does-SM-dagCie

Labjassen en snijsets verkoop

Eerstejaars- en tweedejaarsstudenten opgelet!

Periode 6 beginnen de snijzaalpractica van Anatomie. Zonder labjas en snijset kan je hier NIET aan deel nemen! Daarom heeft de V.I.B. elk jaar een verkoop voor labjassen en snijsets voor de studenten van Bewegingswetenschappen. Het wordt iedereen ten zeerste aangeraden om deze snijset en labjas aan te schaffen. In deze snijset zitten namelijk alle juiste benodigde opzetstukken voor de messen die worden gebruikt in het practicum. 
 
Tweedejaarsstudenten die volgend jaar het derdejaars vak Anatomie willen volgen moeten dit jaar hun labjassen en snijsets aanschaffen als ze dat nog niet hebben gedaan. Dit is, omdat de verkoop van deze items elk jaar in mei valt, anders te laat voor de eerste practica van dit derdejaars vak.
 
Om te zorgen dat je de juiste maat labjas aanschaft kun je in de week van maandag 11 april tot vrijdag 15 april tussen 11:00 en 15:00 uur elke dag langskomen in de VIB-kamer om de labjas te passen.

Na het passen kan je direct in de VIB-kamer je snijset en labjas bestellen:  
Prijslijst voor VIB-leden:

Gala (alleen feest)

Beste VIB'ers,

Het is weer tijd voor het grootste feest van het jaar, het Gala! Dit spectaculaire feest vindt dinsdag 12 april plaats van 22:00 tot 04:00 uur in club Escape bar DeLux. Zorg ervoor dat je snel binnen bent, anders mis je de officiële fotograaf en dé echte jazzband die op komt treden. De deuren sluiten ook om 00:00 uur, hierna kom je niet meer binnen, dus wees op tijd. 
Dit jaar is het thema gemaskerd bal, dus trek je mooiste masker uit de kast en verras iedereen!

Als je VIB-lid bent kan je voor maar €37,50 erbij zijn en als niet VIB-lid voor maar €42,50. Voor deze prijs krijg je een onvergetelijk feest, een avond onbeperkt zuipen met de open bar (die naast bier natuurlijk ook fris bevat) en niet te vergeten; een supergave goodie!
Wil je van tevoren genieten van een overheerlijk diner, dan kan dat natuurlijk ook en voor maar €18,- extra! Het diner zal om 19:00 uur beginnen en later wordt bekend gemaakt waar het diner precies zal plaatsvinden. Het diner bevindt zich op loopafstand van Escape bar DeLux. Er zijn voor het diner wel een beperkte hoeveelheid aan plekken beschikbaar, dus VOL=VOL. 

De inschrijvingen voor alleen het feest zelf openen op de website al op woensdag 30 maart om 12:00 uur en vanaf maandag 4 april tot maandag 11 april kan je iedere dag van 12:45 tot 13:30 fysiek een kaartje halen voor alleen het feest of ook met het diner erbij in de VIB-kamer. Er is bij het feest plek genoeg voor iedereen, dus wil je iemand van buiten de V.I.B. meenemen als date dan kan dat zeker!
Mocht je liever een gokje wagen dan is er ook nog de mogelijkheid om aan de deur een kaartje te kopen voor het Gala, maar een kaartje kost dan €42,50 en er is een kans dat er geen kaarten meer beschikbaar zullen zijn. 

Nog even alles kort op een rijtje:
WAT: Gala
WANNEER: Dinsdag 12 april (van 19:00/22:00 uur tot 04:00 uur)
WAAR: Escape bar DeLux (Rembrandtplein 15, 1017 CT te Amsterdam)

PRIJS: VIB-leden: €37,50
            niet VIB-leden: €42,50
            diner: €18,-
Inschrijving opent online op woensdag 30 maart om 12:00 (enkel kaartjes voor het feest te koop)
Inschrijving voor het feest en het diner vindt van maandag 4 april tot maandag 11 april plaats van 12:45 tot 13:30 uur in de VIB-kamer. 

We hopen jullie natuurlijk allemaal daar te zien!!!

Gemaskerde kusjes,
CoSo & GalaCie

Gala niet VIB-lid (alleen feest)

Beste VIB'ers,

Het is weer tijd voor het grootste feest van het jaar, het Gala! Dit spectaculaire feest vindt dinsdag 12 april plaats van 22:00 tot 04:00 uur in club Escape bar DeLux. Zorg ervoor dat je snel binnen bent, anders mis je de officiële fotograaf en dé echte jazzband die op komt treden. De deuren sluiten ook om 00:00 uur, hierna kom je niet meer binnen, dus wees op tijd. 
Dit jaar is het thema gemaskerd bal, dus trek je mooiste masker uit de kast en verras iedereen!

Als je VIB-lid bent kan je voor maar €37,50 erbij zijn en als niet VIB-lid voor maar €42,50. Voor deze prijs krijg je een onvergetelijk feest, een avond onbeperkt zuipen met de open bar (die naast bier natuurlijk ook fris bevat) en niet te vergeten; een supergave goodie!
Wil je van tevoren genieten van een overheerlijk diner, dan kan dat natuurlijk ook en voor maar €18,- extra! Het diner zal om 19:00 uur beginnen en later wordt bekend gemaakt waar het diner precies zal plaatsvinden. Het diner bevindt zich op loopafstand van Escape bar DeLux. Er zijn voor het diner wel een beperkte hoeveelheid aan plekken beschikbaar, dus VOL=VOL. 

De inschrijvingen voor alleen het feest zelf openen op de website al op woensdag 30 maart om 12:00 uur en vanaf maandag 4 april tot maandag 11 april kan je iedere dag van 12:45 tot 13:30 fysiek een kaartje halen voor alleen het feest of ook met het diner erbij in de VIB-kamer. Er is bij het feest plek genoeg voor iedereen, dus wil je iemand van buiten de V.I.B. meenemen als date dan kan dat zeker!
Mocht je liever een gokje wagen dan is er ook nog de mogelijkheid om aan de deur een kaartje te kopen voor het Gala, maar een kaartje kost dan €42,50 en er is een kans dat er geen kaarten meer beschikbaar zullen zijn. 

Nog even alles kort op een rijtje:
WAT: Gala
WANNEER: Dinsdag 12 april (van 19:00/22:00 uur tot 04:00 uur)
WAAR: Escape bar DeLux (Rembrandtplein 15, 1017 CT te Amsterdam)

PRIJS: VIB-leden: €37,50
            niet VIB-leden: €42,50
            diner: €18,-
Inschrijving opent online op woensdag 30 maart om 12:00 (enkel kaartjes voor het feest te koop)
Inschrijving voor het feest en het diner vindt van maandag 4 april tot maandag 11 april plaats van 12:45 tot 13:30 uur in de VIB-kamer. 

We hopen jullie natuurlijk allemaal daar te zien!!!

Gemaskerde kusjes,
CoSo & GalaCie

Speeddatesessie DB

Lieve VIB-leden, 

Carrièredagen

English Below

Koningsnacht

Lieve VIB-KINGS AND QUEENS,

Op dinsdag 26 april is het Koningsnacht!! De verjaardag van onze enige echte Willy willen we gezellig met zijn allen vieren. We bouwen daarom weer een ouderwets VIB-feest en dat kan natuurlijk nergens anders dan bij Café de Gieter!! 

Er is een inloop tussen 20:00 en 20:30 in verband met de verdere drukte in de stad, dus wees zeker op tijd, zodat je dit niet zal missen. 
Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een leuk presentje! De eerste 40 personen die bij de Gieter aanwezig zijn zullen een fantastische VIB-goodie ontvangen! Iedereen die voor 20:30 uur binnen is krijgt daarnaast ook nog een gratis welkomstshotje, dan kunnen we mooi met zijn allen proosten op een heerlijke avond.

Je kan je vanaf nu inschrijven via de website om samen met ons deze feestelijke avond onvergetelijk te maken!

Nog even op een rijtje: 
WAT: Koningsnacht
WANNEER: Dinsdag 26 april (inloop tussen 20:00 en 20:30 uur)
WAAR: Café de Gieter (Korte Leidsedwarsstraat 179, 1017 RA te Amsterdam)
PRIJS: HELEMAAL GRATIS!!! (En je krijgt er ook nog eens een shotje + VIB-goodie bij!!!)

We zien jullie daar!

Koninklijke regenboog lebbers,
Het Dagelijks Bestuur

Batavierenrace

Lieve sportievelingen,

Hoewel iedereen met zijn hoofd al in de sneeuw zit, moeten we toch verder kijken. Voor je het weet is het namelijk alweer tijd om je skischoenen te verruilen voor je hardloopschoenen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april vindt namelijk de Batavierenrace plaats!! Dit is een hele grote studenten estafetteloop, met daaropvolgend het grootste feest van de Benelux!!!!!!!!
De loop begint op vrijdagavond 29 april in Nijmegen en na 25 etappes, zullen de laatste renners zaterdagmiddag finishen in Enschede. Tijdens dit fantastische evenement zullen we (iedereen die niet aan het rennen is op dat moment) vrijdag- en zaterdagnacht slapen op de camping in Enschede. 
Dit alles krijg je voor een maximum bedrag van maar €30,-!!!

Denk je nou: hier wil ik aan meedoen!!! Kom dan woensdag 2 maart in de grote pauze (van 12:45 tot 13:30 uur) naar de VIB-kamer om je in te schrijven. 
Er zullen 2 VIB-teams meedoen van elk 25 man, dus wees er snel bij, want VOL=VOL!!!

Begin maar alvast met trainen en dan zien we jullie hopelijk woensdag 2 maart met inschrijven!!

Nog even kort op een rijtje:
WAT: Batavierenrace
WANNEER: vrijdag 29 en zaterdag 30 april
WAAR: Nijmegen en Enschede
Prijs: Maximaal €30,- (inschrijven kan op woensdag 2 maart in de VIB-kamer van 12:45 tot 13:30 uur)
LET OP: VOL=VOL!

Sportieve kusjes,
De SportCie

Batavierenrace niet VIB-lid

Lieve sportievelingen,

Hoewel iedereen met zijn hoofd al in de sneeuw zit, moeten we toch verder kijken. Voor je het weet is het namelijk alweer tijd om je skischoenen te verruilen voor je hardloopschoenen. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 april vindt namelijk de Batavierenrace plaats!! Dit is een hele grote studenten estafetteloop, met daaropvolgend het grootste feest van de Benelux!!!!!!!!
De loop begint op vrijdagavond 29 april in Nijmegen en na 25 etappes, zullen de laatste renners zaterdagmiddag finishen in Enschede. Tijdens dit fantastische evenement zullen we (iedereen die niet aan het rennen is op dat moment) vrijdag- en zaterdagnacht slapen op de camping in Enschede. 
Dit alles krijg je voor een maximum bedrag van maar €30,-!!!

Denk je nou: hier wil ik aan meedoen!!! Kom dan woensdag 2 maart in de grote pauze (van 12:45 tot 13:30 uur) naar de VIB-kamer om je in te schrijven. 
Er zullen 2 VIB-teams meedoen van elk 25 man, dus wees er snel bij, want VOL=VOL!!!

Begin maar alvast met trainen en dan zien we jullie hopelijk woensdag 2 maart met inschrijven!!

Nog even kort op een rijtje:
WAT: Batavierenrace
WANNEER: vrijdag 29 en zaterdag 30 april
WAAR: Nijmegen en Enschede
Prijs: Maximaal €40,- (inschrijven kan op woensdag 2 maart in de VIB-kamer van 12:45 tot 13:30 uur)
LET OP: VOL=VOL!

Sportieve kusjes,
De SportCie

Ledenborrel Mei

Lieve VIB-leden,

Een nieuwe maand betekent natuurlijk een nieuwe Ledenborrel! Traditiegetrouw zal deze op dinsdag 10 mei vanaf 15:30 uur in de VIB-kamer van start gaan.

Kom onder het genot van een vers tapbiertje, een frisje of, voor deze Ledenborrel exclusief, een rosétje lekker bijbabbelen met je studiegenoten. Deel je wildste Koningsdag en -nacht verhalen en je meest exotische vakantie verhalen.

Zoals gewoonlijk zal er voor maar €3,50 vegetarisch eten geregeld worden door één van de commissies. Wil je nou graag mee smullen van dit heerlijke gerecht, dan kan je je vanaf maandag 9 mei tot dinsdag 10 mei 14:30 uur hiervoor inschrijven bij de VIB-kamer. 

Verder kan er natuurlijk weer gespeeld worden voor de VIB-competitie, nu, dat het eind van het studiejaar langzaam in zicht komt, is dit hèt moment om punten te pakken om koning(in) van de V.I.B. te worden!

Nog even in het kort:
WAT: Ledenborrel
WANNEER: Dinsdag 10 mei (vanaf 15:30 uur)
WAAR: VIB-kamer

P.S.: Schrijf je dinsdag 10 mei tot maximaal 14:30 uur in bij de VIB-kamer als je gezellig blijft eten (kosten zijn €3,50)

Groene rosé lebbers, 
de TapCie <3

VVV-dag (hele dag)

Lieve VIB’ers en VVV'tjes,

Zou jij het ook zo leuk vinden om jouw Vrienden Van Vroeger kennis te laten maken met de V.I.B., de VU en Amsterdam? Dan heb jij geluk, want op donderdag 12 mei vindt de jaarlijkse VVV-dag plaats!
Dit is dus jouw kans om al je VVV’tjes uit te nodigen en kennis te laten maken met de gezelligheid van de V.I.B.!!

De VVV-dag zal om 17:00 uur beginnen met een interactieve borrel in MF-G418. Hier zullen jij en je VVV’tjes onder het genot van een lekker drankje de V.I.B. en de VU beter leren kennen door middel van verschillende opdrachten. Vervolgens zullen we gezellig samen op de VU eten en vertrekken richting het centrum. 
Om 22:00 uur begint het feest in club Akhnaton, hier kan jij samen met je VVV’tjes dansen tot de vogeltjes weer gaan zingen.

Een kaartje voor de hele dag, inclusief het eten, kost €7,20, kan je nou alleen naar het feest komen dan kost een kaartje €3,70.
Je kan jezelf en al je VVV'tjes fysiek in de VIB-kamer inschrijven van maandag 25 april tot en met vrijdag 29 tussen 12:45 en 13:30 uur. Mocht je nou liever online een kaartje willen kopen, dan kan dat van maandag 25 april vanaf 12:00 uur tot en met woensdag 11 mei via de website. 

Nog even alles kort op een rijtje:
WAT: VVV-dag
WANNEER: Donderdag 12 Mei (van 17:00 tot 04:00 uur)
WAAR: VU, MF-G418 en Club Akhnaton
PRIJS: €7,56 (hele dag, inclusief het eten)
            €4,06 (feest bij Akhnaton)
Fysieke inschrijving vindt plaats van maandag 25 april tot vrijdag 29 april tussen 12:45 en 13:30 uur. Je kan via de website vanaf maandag 25 april 12:00 uur tot woensdag 11 mei een kaartje kopen. 
             
Lieve lila lebbers,
VVV-dagCie

VVV-dag (feest)

Lieve VIB’ers en VVV'tjes,

Zou jij het ook zo leuk vinden om jouw Vrienden Van Vroeger kennis te laten maken met de V.I.B., de VU en Amsterdam? Dan heb jij geluk, want op donderdag 12 mei vindt de jaarlijkse VVV-dag plaats!
Dit is dus jouw kans om al je VVV’tjes uit te nodigen en kennis te laten maken met de gezelligheid van de V.I.B.!!

De VVV-dag zal om 17:00 uur beginnen met een interactieve borrel in MF-G418. Hier zullen jij en je VVV’tjes onder het genot van een lekker drankje de V.I.B. en de VU beter leren kennen door middel van verschillende opdrachten. Vervolgens zullen we gezellig samen op de VU eten en vertrekken richting het centrum. 
Om 22:00 uur begint het feest in club Akhnaton, hier kan jij samen met je VVV’tjes dansen tot de vogeltjes weer gaan zingen.

Een kaartje voor de hele dag, inclusief het eten, kost €7,20, kan je nou alleen naar het feest komen dan kost een kaartje €3,70.
Je kan jezelf en al je VVV'tjes fysiek in de VIB-kamer inschrijven van maandag 25 april tot en met vrijdag 29 tussen 12:45 en 13:30 uur. Mocht je nou liever online een kaartje willen kopen, dan kan dat van maandag 25 april vanaf 12:00 uur tot en met woensdag 11 mei via de website. 

Nog even alles kort op een rijtje:
WAT: VVV-dag
WANNEER: Donderdag 12 Mei (van 17:00 tot 04:00 uur)
WAAR: VU, MF-G418 en Club Akhnaton
PRIJS: €7,56 (hele dag, inclusief het eten)
            €4,06 (feest bij Akhnaton)
Fysieke inschrijving vindt plaats van maandag 25 april tot vrijdag 29 april tussen 12:45 en 13:30 uur. Je kan via de website vanaf maandag 25 april 12:00 uur tot woensdag 11 mei een kaartje kopen. 
             
Lieve lila lebbers,
VVV-dagCie

Movienight

Lieve VIB’ers

In deze nogal drukke periode is het tijd om eens lekker te ontspannen met een film. Kom daarom allemaal op maandag 16 mei naar de Movienight in de VIB-kamer, die wij dan zullen ombouwen tot ware bioscoopzaal! De film zal om 19:00 uur beginnen, dus zorg dat je dan er ook echt al bent!

Welke film we gaan kijken weten we nog niet, hiervoor zullen we een poll op de Instagrampagina plaatsen, zodat jullie kunnen kiezen, met de keuze uit vier films: The Batman, Shrek 2, The Hangover en Knives Out. 

De avond zal helemaal gratis zijn, maar dan moet je wel je eigen eten meenemen als je wat te snacken of drinken wilt tijdens de film. Er zijn niet super veel plekken, dus VOL=VOL, zorg daarom dat je op maandag 25 april van 12:45 tot 13:30 uur in de VIB-kamer bent om je op tijd in te schrijven.
Om het extra comfortabel te maken, kun je je eigen deken en kussen meenemen. Dus doe allemaal je pyjama of chill outfit aan en kom naar de Movienight!

We hopen jullie daar te zien!

Nog even op een rijtje: 
WAT: Movienight
WANNEER: Maandag 16 mei (vanaf 19:00 uur)
WAAR: VIB-kamer
PRIJS: Helemaal GRATIS!!
Inschrijving vindt fysiek plaats op maandag 25 april van 12:45 tot 13:30 uur in de VIB-kamer.

Popcorn- en colakusjes,
De MovieCie

Borreltocht Leiden

Beste Borreltochteraars en Borreltochterinnen,

HET IS EINDELIJK ZO VER! Door Mark, Hugo en Corrie kon het na Antwerpen de hele tijd niet doorgaan, maar nu is het dan eindelijk aangebroken: de Borreltocht Leiden komt eraan!! Wandel op donderdag 19 mei gezellig met ons door de straten van Leiden totdat de NS je in de vroege uren weer thuis brengt. 

Tentamen Pubquiz

Lieve VIB’ers,
 
Kijk je ook al zo uit naar de vakantie en begint de tentamenstress toe te slaan? De EducaCie kan je helpen een deel van deze stress te ontnemen. Wij organiseren namelijk weer een Tentamen Pubquiz, waarbij je op een leuke manier met medestudenten kan strijden voor een AthenaSummaries samenvatting!!
 
De Tentamen Pubquiz zal plaatsvinden op maandag 23 mei op de VU-campus in lokaal NU-3B19. Voor de eerstejaarsstudenten vindt het plaats van 11:00 tot 12:30 uur, hierbij zullen de vakken Biomechanica en Bewegen, Gezondheid en Sportstimulering aan bod komen. Voor de tweedejaarsstudenten vindt het plaats van 13:00 tot 14:30 uur, voor jullie zal het gaan over de vakken Statistiek en Pathologie van het Bewegen.

Je zult samen met een team tentamenvragen beantwoorden over de vakken van jouw jaar en maakt daarbij kans op een AthenaSummaries samenvatting. De teams worden ter plekke gemaakt en je schrijft je dus individueel in. De deelname voor de Tentamen Pubquiz is helemaal gratis en inschrijven kan vanaf nu via de website. 
 
Alles nog op een rijtje:
WAT: Tentamen Pubquiz
WAAR: VU-campus, lokaal NU-3B19
WANNEER: Maandag 23 mei
                     Eerstejaarsstudenten van 11:00 tot 12:30 uur
                     Tweedejaarsstudenten van 13:00 tot 14:30 uur
PRIJS: Helemaal GRATIS! (inschrijven kan vanaf nu via de website!)
 
Voor nu alvast veel succes met het voorbereiden van de tentamens en tot maandag 23 mei!
 
Liefs,
EducaCie 

Boulderen

Lieve krachtpatsers,

Voelt het einde van het jaar voor jou ook alsof je een berg moet beklimmen en wil je daarvoor oefenen, omdat de laatste loodjes altijd het zwaarst zijn? Of wil je eindelijk eens kijken of je daadwerkelijk beter kan klimmen met die palmaris longus? 
Kom dan lekker met ons Boulderen!!!! Op woensdag 25 mei om 16:00 uur staat er een leraar bij Beta Boulders voor je klaar om een super toffe Boulderclinic te geven. Deze clinic krijg je voor maar liefst €9,44!

De inschrijving zal donderdag 19 mei vanaf 12:00 uur openen op de website. Zorg dat je je hiervoor snel inschrijft, want er zijn maar 15 plekken en VOL=VOL!!

Nog even in het kort;
WAT: Boulderen
WANNEER: Woensdag 25 mei (vanaf 16:00 uur)
WAAR: Beta Boulders (Stadionplein 18, 1076 CM te Amsterdam)
PRIJS: €9,44
INSCHRIJVEN: Donderdag 19 mei, vanaf 12:00 uur op de website (VOL=VOL!)

Sportieve kusjes,
De SportCie

Tentamenborrel

Hallo lieve borrelaars,
 
Wij hebben weer een hele gezellige Tentamenborrel voor jullie op de agenda staan!
Vrijdag 3 juni van 16:00 tot 22:00 uur vieren we met jullie alweer de één-na-laatste Tentamenborrel! Ook aan deze Tentamenborrel zal een thema verbonden zijn, het is namelijk de bedoeling om diep de kast in te kijken voor iets wat niet een beker of glas is. Het thema is: Anything But A Cup!! Haal dus het beste en gekste voorwerp uit de kast om wat lekkere versnaperingen uit te drinken en alle zorgen van de Tentamenweek los te laten. 
 
De Tentamenborrel wordt gehouden in ons mooie practicumlokaal MF-G412, waar wij jullie weer helpen aan een gezellige borrel, door het bier, de wijn of het fris te schenken in jullie speciale voorwerp!
 
Nog even in het kort:
WAT: Tentamenborrel
WANNEER: Vrijdag 3 juni (van 16:00 tot 22:00 uur)
WAAR: MF-G418
THEMA: Anything But A Cup

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en kijken ernaar uit jullie daar te zien!

Rode lebbers, 
De BorrelCie
 <3

Ledenborrel Juni

Lieve VIB’ers

Het is bijna zomer in Nederland en dit gaat natuurlijk grandioos gevierd worden door ons! Dinsdag 7 juni vanaf 15:30 uur zal de laatste Ledenborrel van het jaar plaatsvinden, hier zal gedronken en gebabbeld worden in de Tuinzaal van het W&N-gebouw, allemaal in een lekker zomerse stemming. Uiteraard is er weer de mogelijkheid om heerlijk te eten op de Ledenborrel voor maar €3,50. Ook zal er voor de laatste keer in het schooljaar gestreden worden voor de eerste plek in de VIB-competitie, de top 3 van de competitie zal vrijkaartjes ontvangen voor Flyboarden bij Amsterdam Watersports! Er is nog veel speling in de competitie, dus pak die prijs!!

Tijdens deze Ledenborrel zal ook de locatie van de ISEC-reis bekend gemaakt worden! Op woensdag 8 juni en donderdag 9 juni zal de kaartverkoop in de grote pauze van 12:45 tot 13:30 plaatsvinden in de VIB-kamer. De reis vindt plaats van zaterdag 12 tot vrijdag 18 november. Tijdens de inschrijving zal er een aanbetaling gedaan moeten worden van €100,-, het totale bedrag is ongeveer €400,-. Wees er snel bij want er zijn maar 25 plekken beschikbaar, dus VOL=VOL!!

Nog even in het kort: 
WAT: Ledenborrel + ISEC-reis bekendmaking
WAAR: Tuinzaal W&N-gebouw
WANNEER: Dinsdag 7 juni (van 15:30 uur)
LET OP: Dit is de laatste Ledenborrel waar je kan strijden voor de VIB-competitie en kans kan maken op een kaartje om te Flyboarden!!

Groene en turquoise zomerse vakantie lebbers,
De TapCie en de ISEC

Kroegentocht

Lieve kroegengangers,

Het is weer bijna tijd voor de Kroegentocht door onze mooie stad! Woensdag 8 juni zullen er heerlijk getapte biertjes en andere drankjes klaar staan bij verschillende cafés in de Jordaan. Jullie kunnen ons in de kroegen vinden, waar we klaar zitten met leuke spelletjes. Van 20:15 tot 00:00 uur zal je met je groepje langs verschillende kroegen lopen. Voor de liefhebbers is er de mogelijkheid om na de Kroegentocht uit te gaan op het Leidseplein.

De Kroegentocht zal afgelegd worden in groepjes. Je kan je vanaf woensdag 25 mei 12:00 uur geheel gratis inschrijven via de website. 
LET OP: iedereen moet zich individueel inschrijven en je ontvangt later een bestand waarin je kan aangeven met wie je in het groepje wilt zitten. Zorg er dus voor dat iedereen van je groepje zich gelijk op hetzelfde moment inschrijft, zodat je de kans verkleint dat iemand straks niet mee kan!

De groepjes worden rond de 8 mensen, kleinere groepjes kunnen samengevoegd worden. Er zijn 70 plekken beschikbaar, dus VOL=VOL! De inschrijving sluit zondag 5 juni, dus schrijf je snel in. 

Nog even in het kort: 
WAT: Kroegentocht
Waar: De Jordaan
WANNEER: Woensdag 8 juni (vanaf 20:15 tot 00:00 uur)
PRIJS: GRATIS!
INSCHRIJVING: Opent op woensdag 25 mei om 12:00 uur. 
LET OP: Iedereen moet zich individueel inschrijven! VOL=VOL. 
Je ontvangt later een bestand waarin je kan invullen met wie je in een groepje wilt zitten. 

Dan zien we je in de kroeg op woensdag 8 juni! 

Kusjes,
De CoSo

Mentorweekend

Lieve aanstaande ouders, 

HET IS BIJNA ZO VER!!! Met de Introductieweek in aantocht is het weer tijd om alle zorgzame en feestende papa’s en mama’s op te trommelen. Wij zijn namelijk op zoek naar geschikte papa’s en mama’s die onze sjaars willen begeleiden tijdens deze onvergetelijke week. 

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni zal daarom het Mentorweekend plaatsvinden. Tijdens dit weekend gaan we op zoek naar de meest enthousiaste ouders. We hebben een enorm leuk dagprogramma opgesteld en er zal tot diep in de nacht gefeest worden.

Lijkt het jou leuk om aankomend jaar de nieuwe eerstejaars te begeleiden? MELD JE DAN NU AAN!! Je kan vanaf vandaag t/m uiterlijk woensdag 25 mei een mail sturen naar introcie@vereniginginbeweging.com met jouw motivatie. Er is namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus stel een leuke mail op waarin je ons overtuigd waarom jij met ons mee moet en natuurlijk waarom jij een geschikte papa of mama zou zijn. We laten ruim van te voren weten wie er mee mogen.

Houd er bij het inschrijven rekening mee dat je de volgende data beschikbaar moet zijn:
Introweek: 24 t/m 30 augustus
Introweekend: eerste weekend van oktober

De prijs voor het hele weekend exclusief vervoer zal rond de €45,- zijn. De prijs staat dus nog niet helemaal vast, maar zal hier niet veel van afwijken.

In het kort:
WAT: Mentorweekend
WANNEER: vrijdag 10 t/m zondag 12 juni
WAAR: Kijk beter op de poster hihi
PRIJS: ±€45
INSCHRIJVING: Stuur uiterlijk vanaf nu t/m woensdag 25 mei een mailtje naar introcie@vereniginginbeweging.com 

Hopelijk hebben jullie evenveel zin in het Mentorweekend als wij en zien we snel jullie mailtjes tegemoet! 

Roze ouderlijke lebbers,
De IntroCie

Eindactiviteit feest

Lieve VIB-leden,

In een jaar waarin we achter onze computer alle toeters van de Centurion hebben overleefd en gelukkig weer op de pistes van Risoul hebben gestaan, is het tijd voor een knaller van een afsluiting. De BorrelCie, CoSo en SportCie zijn bij elkaar samen gekomen om nog even de leukste dag van het jaar te organiseren. Op dinsdag 14 juni vindt de jaarlijkse Eindactiviteit plaats!!!

Van 14:30 tot 17:00 uur wordt er tegen elkaar gestreden tijdens een volleybaltoernooi. Je zal hierbij in teams van 5 spelen. Deze teams worden op de dag zelf gemaakt, dus je moet je gewoon individueel inschrijven en niet per team!

Na het volleyballen komen we met zijn allen bij elkaar in het Amsterdamse Borrel BBQ Bos. Vanaf 17:30 uur wordt hier namelijk een overheerlijke BBQ verzorgd, inclusief 3 biertjes. Je hebt hierbij de keus tussen vlees of vegetarisch. 

Na de BBQ geven we iedereen de mogelijkheid om het zweet en de vette handjes thuis van zich af te wassen en natuurlijk de dansschoenen uit de kast te trekken, zodat we van 22:00 tot 03:00 uur de heupjes los kunnen gooien op de beste hitjes van DJ Rens en DJ Ilan bij het Feest van Ome Jan. 

De kaartverkoop voor VIB-leden vindt dinsdag 7 juni fysiek tijdens de Ledenborrel tussen 18:00 en 19:00 uur plaats en op woensdag 8 en donderdag 9 juni fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 en 13:30 uur. 
Op donderdag 9 juni opent ook de kaartverkoop voor niet VIB-leden fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 tot 13:30 uur. 

Voor VIB-leden kost een kaartje voor het volleyballen en de BBQ erna €5,-. Een kaartje los voor het eindfeest kost €3,50. Wil je graag overal bij zijn, dan kost een kaartje maar €7,-!
Voor niet VIB-leden kost een kaartje voor het eindfeest €4,50. 
Wees er snel bij, want er zijn maar 40 plekken voor het volleyballen en 100 plekken voor het eindfeest, dus VOL=VOL!! 

Nog even in het kort: 
WAT: Eindactiviteit
WANNEER: Dinsdag 14 juni (van 14:30 tot 03:00 uur)
WAAR: The Beach - Indoor Sport & Event Center (Oosteinderweg 247a, 1432 AT Aalsmeer), Parkeerplaats Grote Vijver (De Duizendmeterweg, 1182 DB Amstelveen) en Het Feest van Ome Jan (Zieseniskade 25, 1017 RT Amsterdam)
PRIJS: VIB-leden
            €5,- volleyballen en barbecueën 
            €3,50 eindfeest
            €7,- alles bij elkaar 
niet VIB-leden
            €4,50 eindfeest
INSCHRIJVING: Dinsdag 7 juni (18:00 - 19:00 uur), woensdag 8 en donderdag 9 juni (12:45 - 13:30 uur)
LET OP VOL=VOL!!!!

Hopelijk kunnen we met zijn allen dit geweldige jaar met een knaller afsluiten en zien we jullie dinsdag 14 juni!!!

Dikke rode, blauwe en oranje lebbers,
De BorrelCie, CoSo en SportCie

Eindactiviteit hele dag

Lieve VIB-leden,

In een jaar waarin we achter onze computer alle toeters van de Centurion hebben overleefd en gelukkig weer op de pistes van Risoul hebben gestaan, is het tijd voor een knaller van een afsluiting. De BorrelCie, CoSo en SportCie zijn bij elkaar samen gekomen om nog even de leukste dag van het jaar te organiseren. Op dinsdag 14 juni vindt de jaarlijkse Eindactiviteit plaats!!!

Van 14:30 tot 17:00 uur wordt er tegen elkaar gestreden tijdens een volleybaltoernooi. Je zal hierbij in teams van 5 spelen. Deze teams worden op de dag zelf gemaakt, dus je moet je gewoon individueel inschrijven en niet per team!

Na het volleyballen komen we met zijn allen bij elkaar in het Amsterdamse Borrel BBQ Bos. Vanaf 17:30 uur wordt hier namelijk een overheerlijke BBQ verzorgd, inclusief 3 biertjes. Je hebt hierbij de keus tussen vlees of vegetarisch. 

Na de BBQ geven we iedereen de mogelijkheid om het zweet en de vette handjes thuis van zich af te wassen en natuurlijk de dansschoenen uit de kast te trekken, zodat we van 22:00 tot 03:00 uur de heupjes los kunnen gooien op de beste hitjes van DJ Rens en DJ Ilan bij het Feest van Ome Jan. 

De kaartverkoop voor VIB-leden vindt dinsdag 7 juni fysiek tijdens de Ledenborrel tussen 18:00 en 19:00 uur plaats en op woensdag 8 en donderdag 9 juni fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 en 13:30 uur. 
Op donderdag 9 juni opent ook de kaartverkoop voor niet VIB-leden fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 tot 13:30 uur. 

Voor VIB-leden kost een kaartje voor het volleyballen en de BBQ erna €5,-. Een kaartje los voor het eindfeest kost €3,50. Wil je graag overal bij zijn, dan kost een kaartje maar €7,-!
Voor niet VIB-leden kost een kaartje voor het eindfeest €4,50. 
Wees er snel bij, want er zijn maar 40 plekken voor het volleyballen en 100 plekken voor het eindfeest, dus VOL=VOL!! 

Nog even in het kort: 
WAT: Eindactiviteit
WANNEER: Dinsdag 14 juni (van 14:30 tot 03:00 uur)
WAAR: The Beach - Indoor Sport & Event Center (Oosteinderweg 247a, 1432 AT Aalsmeer), Parkeerplaats Grote Vijver (De Duizendmeterweg, 1182 DB Amstelveen) en Het Feest van Ome Jan (Zieseniskade 25, 1017 RT Amsterdam)
PRIJS: VIB-leden
            €5,- volleyballen en barbecueën 
            €3,50 eindfeest
            €7,- alles bij elkaar 
niet VIB-leden
            €4,50 eindfeest
INSCHRIJVING: Dinsdag 7 juni (18:00 - 19:00 uur), woensdag 8 en donderdag 9 juni (12:45 - 13:30 uur)
LET OP VOL=VOL!!!!

Hopelijk kunnen we met zijn allen dit geweldige jaar met een knaller afsluiten en zien we jullie dinsdag 14 juni!!!

Dikke rode, blauwe en oranje lebbers,
De BorrelCie, CoSo en SportCie

Eindactiviteit BBQ + Volleybal

Lieve VIB-leden,

In een jaar waarin we achter onze computer alle toeters van de Centurion hebben overleefd en gelukkig weer op de pistes van Risoul hebben gestaan, is het tijd voor een knaller van een afsluiting. De BorrelCie, CoSo en SportCie zijn bij elkaar samen gekomen om nog even de leukste dag van het jaar te organiseren. Op dinsdag 14 juni vindt de jaarlijkse Eindactiviteit plaats!!!

Van 14:30 tot 17:00 uur wordt er tegen elkaar gestreden tijdens een volleybaltoernooi. Je zal hierbij in teams van 5 spelen. Deze teams worden op de dag zelf gemaakt, dus je moet je gewoon individueel inschrijven en niet per team!

Na het volleyballen komen we met zijn allen bij elkaar in het Amsterdamse Borrel BBQ Bos. Vanaf 17:30 uur wordt hier namelijk een overheerlijke BBQ verzorgd, inclusief 3 biertjes. Je hebt hierbij de keus tussen vlees of vegetarisch. 

Na de BBQ geven we iedereen de mogelijkheid om het zweet en de vette handjes thuis van zich af te wassen en natuurlijk de dansschoenen uit de kast te trekken, zodat we van 22:00 tot 03:00 uur de heupjes los kunnen gooien op de beste hitjes van DJ Rens en DJ Ilan bij het Feest van Ome Jan. 

De kaartverkoop voor VIB-leden vindt dinsdag 7 juni fysiek tijdens de Ledenborrel tussen 18:00 en 19:00 uur plaats en op woensdag 8 en donderdag 9 juni fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 en 13:30 uur. 
Op donderdag 9 juni opent ook de kaartverkoop voor niet VIB-leden fysiek tijdens de pauze tussen 12:45 tot 13:30 uur. 

Voor VIB-leden kost een kaartje voor het volleyballen en de BBQ erna €5,-. Een kaartje los voor het eindfeest kost €3,50. Wil je graag overal bij zijn, dan kost een kaartje maar €7,-!
Voor niet VIB-leden kost een kaartje voor het eindfeest €4,50. 
Wees er snel bij, want er zijn maar 40 plekken voor het volleyballen en 100 plekken voor het eindfeest, dus VOL=VOL!! 

Nog even in het kort: 
WAT: Eindactiviteit
WANNEER: Dinsdag 14 juni (van 14:30 tot 03:00 uur)
WAAR: The Beach - Indoor Sport & Event Center (Oosteinderweg 247a, 1432 AT Aalsmeer), Parkeerplaats Grote Vijver (De Duizendmeterweg, 1182 DB Amstelveen) en Het Feest van Ome Jan (Zieseniskade 25, 1017 RT Amsterdam)
PRIJS: VIB-leden
            €5,- volleyballen en barbecueën 
            €3,50 eindfeest
            €7,- alles bij elkaar 
niet VIB-leden
            €4,50 eindfeest
INSCHRIJVING: Dinsdag 7 juni (18:00 - 19:00 uur), woensdag 8 en donderdag 9 juni (12:45 - 13:30 uur)
LET OP VOL=VOL!!!!

Hopelijk kunnen we met zijn allen dit geweldige jaar met een knaller afsluiten en zien we jullie dinsdag 14 juni!!!

Dikke rode, blauwe en oranje lebbers,
De BorrelCie, CoSo en SportCie

Studentendag

// English below

Beste studenten, 

Op woensdag 15 juni zal de Studentendag plaatsvinden op de Vrije Universiteit in de Medische Faculteit (van der Boechorststraat 7, 1081 BT te Amsterdam). Op deze dag zullen er verschillende presentaties van Master Research Projects en Bachelor Onderzoeksprojecten gegeven worden en wordt er een lezing door Rob Wust gehouden over 'Spieradaptaties bij Covid en long-Covid'. Voor deze presentaties zijn er verschillende geldprijzen te winnen en er zal ook een publieksprijs uitgereikt worden. 

Het programma voor de Studentendag ziet er als volgt uit:

Bèta tournament

Lieve linkspoten en buitenbeentjes, 

Het is er dan eindelijk: de Champions League van de VU! Wie gaat er met de winst vandoor? Op zondag 19 juni wordt het Bèta tournament, een voetbaltoernooi met andere studies/studieverenigingen, bij SV Rap worden georganiseerd! 

Deelname aan het toernooi kost slechts €5,-. Het toernooi wordt verder afgesloten met een BBQ voor maar €7,50 en een te gekke derde helft! Zo kan je jouw moves zowel op het veld als op de picknicktafels laten zien. De opbrengst van de kaartjes wordt gedoneerd aan het goede doel: Het Peter Pan Fonds. 

Geen zin om te voetballen? Geen enkel probleem, we hebben natuurlijk ook supporters, scheidsrechters, fotografen, EHBO'ers en een wedstrijdsecretariaat nodig. Mocht je één van deze genoemde taken vervullen, dan betaal je natuurlijk alleen voor de BBQ!

We zijn van plan twee teams te maken, één team voor de winst en één team voor de gezelligheid.
Je kan je inschrijven via de volgende Google Forms, je schrijft je individueel in, maar mocht je samen met iemand in het team willen zitten, dan kan je dit ook aangeven in het formulier! Ook als je niet wilt deelnemen aan het toernooi, maar wil je één van de andere taken vervullen, dan moet je je ook via het formulier inschrijven!

Veel liefs, 
Het Dagelijks Bestuur '21-'22

Algemene Ledenvergadering

Lieve allemaal, 

Op maandag 20 juni om 15:30 uur zal de laatste Algemene Ledenvergadering van het collegejaar plaatsvinden. De vergadering vindt plaats op de VU in MF-FG1. 

In deze Algemene Ledenvergadering zal het Kandidaatsbestuur worden voorgesteld en zal een evaluatie van de VIB-enquête en een financieel overzicht worden gegeven. Ook zal er gestemd worden over het Dagelijks Bestuur 2022-2023. 

Het Kandidaatsbestuur is als volgt samengesteld: 
Voorzitter: Zola Borgsteede
Secretaris: Veerle Post
Penningmeester: Joppe Wiersma
Commissaris Interne Zaken: Cas Schouten
Commissaris Externe Zaken: Jesse Arkema

Tekstuele veranderingen aan de notulen van de vorige Algemene Ledenvergadering ontvangen wij graag via de mail. Afmeldingen voor de Algemene Ledenvergadering op 20 juni ontvangen wij ook graag via de mail. Ook als je pas later kan aansluiten of eerder weg moet, horen wij dit graag vooraf via de mail. 

Tentamenborrel

Hallo lieve lieve lieve rode borrelaars,

Introweekfeest

Lieve VIB’ers,

Het is de afgelopen weken wel erg warm geweest en het is dus tijd voor wat welverdiende verkoeling! Aanstaande zaterdag 27 augustus staat er daarom weer een geweldig themafeest op de planning! Het thema is: 'Diep in de zee als VIB-lid in spé'! Haal die wetsuit dus uit je kast en trek je zwemflippers aan of kom als zeepaard als jij je daar meer mee identificeert en kom lekker samen met ons feesten.

Het feest vindt plaats bij Café de Kroon bij Rokin en is van 22:00 tot 03:00 uur. Voor degene die al ingeschreven is voor het extra VIB-programma, een begeleider is tijdens de Introweek of een groepje bij zich laat eten kunnen gratis naar dit fantastische themafeest.
Ben jij niet één van deze mensen, maar wil je nu alsnog komen? Dan kun je je inschrijven voor maar €3,- en dan ben jij ook van de partij! Ga dus snel naar de website en schrijf je in!!

Belangrijke info op een rijtje:
WAT: Introweekfeest
THEMA: Diep in de zee als VIB-lid in spé
WANNEER: Zaterdag 27 augustus (van 22:00 tot 03:00 uur)
WAAR: Café de Kroon (Rembrandtplein 17-I, 1017 CT te Amsterdam)
PRIJS: €3,- (inschrijven via de website)
GRATIS voor begeleiders, deelnemers VIB-programma en (oud) BW'ers die een groepje bij zich laten eten

Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen jullie allemaal daar te zien!

Natte diepzee kusjes, 
Het Dagelijks Bestuur

Borrelshirt verkoop

Hee lieve toekomstige Borreltochtenaars/toekomstige Borrelaars!!

Beginfeest VIB-lid

Beste Vibbers,

Introweekend

Lieve eerstejaars, 

Ledenborrel oktober

Lieve VIB’ers,

VIB-toernooi


Dus nog even alles op een rijtje:
WAT: VIB toernooi
WANNEER: 11 oktober, 15:00 - 18:00
WAAR: VU sportcentrum, Uilenstede
PRIJS: €3,50
INSCHRIJVEN: In de VIB-kamer op 3 en 4 oktober in de grote pauze

Borreltocht Rotterdam