U bent hier:

ISEC-reis

ISEC-reis
Georganiseerd doorISEC
LocatiePortugal
Datumzondag 14 november 2021 tot zondag 21 november 2021

Lieve VIB’ers,

We hadden de hint al stiekem in de boerenkalender gegeven tussen Minke's benen, maar nu eindelijk de GROTE REVEAL… We gaan met de ISEC-reis naar Portugal! In week 46 zullen we naar het zonnige Porto en Lissabon afreizen om daar een onvergetelijke week te hebben. Waarschijnlijk is het in november weliswaar geen 30 graden, maar de kans is wel behoorlijk aanwezig dat het beter weer wordt dan deze eerste zomerdagen in Nederland.

Wat kun je daarnaast verwachten? In ieder geval een week vol prachtige plekken, vette (sportieve) activiteiten en vooral bizarre escalaties. Deze wil je écht niet missen! 
We snappen dat iedereen na een jaar geen ISEC enorm staat te snakken naar een reis, maar helaas is het wel VOL=VOL. Er zijn 45 plekken beschikbaar, waarvan er 8 overgehouden moeten worden voor de toekomstige eerstejaars, dus wees er snel bij!
Mocht de inschrijving vol zitten, maar wil je toch mee? Stuur dan een mail naar isec@vereniginginbeweging.com. Op basis van de tijd dat je mailtje binnenkomt, maken ze een reservelijst.

Aanstaande vrijdag 15.00 uur begint de kaartverkoop online. De kosten voor de reis bedragen ongeveer €380,-, met een aanbetaling van €100,-. Op de site doe je nu alvast de aanbetaling. Een eventuele test voor toegang tot Portugal is hier niet bij inbegrepen. (Vaccineren scheelt geld!)

LET OP! Als je de aanbetaling hebt gedaan verwachten we ook dat je het overige geld later overmaakt. Als je niet meer mee gaat/kan, verwachten we dit alsnog en moet je zelf mogelijk een vervanger zoeken. Wel is er een reservelijst dus mocht je onverwachts niet mee kunnen gaan of te laat zijn bij de inschrijving is er nog altijd hoop! Misschien dat wij bij een goed gevulde reservelijst nog kunnen fixen dat er meer mensen mee kunnen, maar geen beloftes.  

Als je ingeschreven bent houden we je via Whatsapp op de hoogte van de vorderingen. Dichter op de reis zal er nog een informatieavond plaatsvinden waar we alles beter zullen uitleggen. We hopen jullie allemaal snel te zien in Portugal!

Kusjes,
De ISEC