U bent hier:

Labjassen & snijsets

Labjassen & snijsets
Datumwoensdag 5 mei 2021 tot vrijdag 14 mei 2021

*Eerstejaars en tweedejaars studenten opgelet!*

Woensdag 2 juni beginnen de snijzaalpractica van Anatomie. Zonder labjas en snijset kan je hier niet aan deelnemen! Daarom heeft de V.I.B. elk jaar een verkoop voor labjassen en snijsets voor de studenten van Bewegingswetenschappen. Hoewel het mogelijk is om een labjas elders te kopen, is het zeer aanbevolen om deze snijset aan te schaffen. In deze snijset zitten namelijk alle benodigde opzetstukken voor de messen die worden gebruikt in het practicum.

Tweedejaars die volgend jaar het derdejaars vak Anatomie willen volgen moeten dit jaar hun labjassen en snijsets aanschaffen. Dit is, omdat de verkoop van deze items elk jaar in mei valt, anders te laat voor de eerste practica van dit derdejaars vak.

Op de website zijn online maattabellen en de verkoop te vinden bij Aankomende activiteiten. Dit kan tot 14 mei, dus zorg ervoor dat je deze vóór de deadline hebt besteld! Probeer je maat te zoeken met deze tabellen (vrouwenmodel / unisexmodel). Bij twijfel is er een mogelijkheid om 10,11, 12 of 14 mei langs te komen in de VIB-kamer tussen 11:00 uur en 15:00 uur om te passen.

Bestel hier alleen de labjas voor €28,-
Bestel hier alleen de snijset voor €18,-
Bestel hier de labjas én snijset samen voor €45,12