U bent hier:

Wintersportweek

Wintersportweek
Georganiseerd doorSportCie & DB
LocatieAmsterdamse Bos & ZOOM
Datumvrijdag 2 april 2021 tot vrijdag 9 april 2021

In de week van 2 april hadden we eigenlijk op de pistes van de Alpe d’Huez moeten staan. Samen van de berg af glijden, gek doen in de yeti of kotsen uit de lift, maar Frankrijk zal nog een jaartje op gezelschap van de V.I.B. moeten wachten.

Dit jaar hebben we andere plannen voor de Wintersportweek. De Sportcie gaat samen met DB er een fantastische week van maken. We gaan samen sporten, borrelen en vroeg je nest uit, precies zoals op de Wintersport!

We beginnen op vrijdag 2 april met een Wintersport toernooi in het Amsterdamse Bos. Een sportief begin van de week, waar een potje niften en hallibal natuurlijk niet zullen ontbreken. Dinsdag 6 april zal er om 19:00 uur een online Après-ski borrel plaatsvinden. De ochtend erna (7 april) zien we elkaar om 10:00 uur weer in het Amsterdamse Bos voor een levendige Jäger-yoga. Op donderdag 8 april komt DB ons een handje helpen. Zij zetten om 19:00 uur een Bob Ross schilder-workshop neer, waarmee we de prachtige bergen naar onze woonkamer halen. En afsluitend zal er op 9 april om 15:00 uur een volleybaltoernooi (VOL) plaatsvinden op de velden van de VU-campus. Hiervoor kun je je inschrijven met een team van 4/5 personen.

Houd de data alvast vrij in je agenda! Inschrijven kan vanaf 16 maart en tot en met 26 maart via de linkjes van de activiteiten hierboven. Bij sommige activiteiten zit een kleine inschrijfprijs, omdat wij de Jäger en een bierpakket regelen. We hopen jullie allemaal te zien voor een mooie week Wintersport-gevoel, zonder de temperaturen dan. De tijden en details van de activiteiten kunnen aangepast worden i.v.m. de coronamaatregelen en avondklok. Verdere informatie over de activiteiten volgt nog!

Oranje en Zwarte hartjes,
De Sportcie en Het Dagelijks Bestuur