U bent hier:

Alumni-activiteit

Alumni-activiteit
Georganiseerd doorDagelijks Bestuur '20-'21
LocatieZOOM
Datumdinsdag 13 april 2021

Allerliefste Alumni, Burgers, Zakenlui, Miljonairs en Werklozen,

Jullie missen het wel een beetje hè? De avondjes escaleren in de Gieter, wetende dat je de volgende dag toch wel in je bed kon blijven liggen, omdat college volgen voor de kleine spelers was. De prijs van het bier dat zo goedkoop is, dat het eigenlijk niet uitmaakt of je nou 10 of 15 bier besteld. De heerlijke hitjes die uit de speakers knallen in deze kroeg, die op het einde van de avond altijd overstemd worden door het Vogeltje.

Gelukkig hebben wij iets leuks voor jullie. We gaan zo'n heerlijk avondje herbeleven! Maar dan op een speciale manier! Omdat Covid-19 ons helaas beperkt om elkaar fysiek te ontmoeten, zullen wij op dinsdag 13 april vanaf 19:00 uur een ZOOM openen voor jullie. Er staat jullie dan een avond te wachten vol spellen, waarbij jullie hopelijk weer de oude VIB-feeling kunnen herbeleven!

Er zijn verder geen kosten aan het evenement verbonden! Kom dus gezellig langs! 

Jullie kunnen je inschrijven via de site (www.vereniginginbeweging.com). Mocht je nog geen account hebben, kan je je altijd inschrijven als externe. Hoe dat moet vind je op de site bij het kopje Nieuws. 

Voor vragen, wees niet bang om te mailen naar vib.fgb@vu.nl. 

Hopelijk tot dan!

Liefs,
Het Dagelijks Bestuur