U bent hier:

Batavierenrace

Batavierenrace
Georganiseerd doorSportCie
LocatieStrava
Datumvrijdag 23 april 2021 tot zaterdag 24 april 2021

Beste sportievelingen, 

Op 23 en 24 april is het weer tijd voor een spetterende Batavierenrace! Het zal online plaatsvinden, maar zoals we vorig jaar hebben gemerkt kunnen wij daar een enorm gezellig en sportief evenement van maken! Dus voor alle sprinters, marathon killers, haasjes of bierlopers die het leuk vinden om mee te rennen schrijf je in!

We gaan 2 teams vormen van +/- 25 lopers. Voor het lustrumjaar van de Faculteit Bewegingswetenschappen gaan we dit jaar proberen, om samen met de docenten, een mooie prestatie neer te zetten. Eén team zal dus prestatiegericht zijn en het andere vooral voor de gezelligheid. De etappes zullen verdeeld worden in 3, 6 en 9 kilometer, dus je kan een afstand kiezen die bij je past. We lopen de afstanden individueel en nemen ze op met een hardloopapp (zoals Strava). We zullen alles ook met elkaar delen, zo ook de rode koppies en de adtjes lauwe klok na de etappes. En als het eventueel kan, achteraf een gezellige middag in het Amsterdamse Bos.

Voor degene die al een hartverzakking krijgen van het woord hardlopen, we zullen zo gauw het weer kan samen gaan trainen! De trainingen worden verzorgd door SportCie-leden! Tot die tijd zullen we trainingen aanbiedingen, die je zelf of samen met een studiegenootje, kan gaan doen.

De inschrijvingen zijn geopend vanaf 24 februari en sluiten 2 maart. Voor maar €1,61 kan je je inschrijven via de website! 

Sportieve Kusjes, 
De Sportcie