ISEC & TapCie: Ledenborrel

Datumdinsdag 2 maart 2021

Lieve VIB’ers,

Missen jullie het reizen, de ‘mind your step’ speakers op Schiphol of de blazende motoren van een vliegtuig in deze tijd ook zo erg? Wij in ieder geval wel! Ondanks het feit dat we niet naar het buitenland kunnen, maken de TapCie & ISEC dinsdag 2 maart samen een reis om de wereld!

We zullen langs verschillende landen vliegen en al hun specialiteiten ontdekken onder het genot van een alcoholische versnapering uit dat land! We halen de leerzame tripjes met alcohol nu gewoon naar jou thuis en testen daarbij jullie kennis over verschillende landen.

Aanmelden kan via de website in groepjes (max. 4 personen) of alleen en kost niks! Verdere informatie wat jullie moeten halen, komt snel! Wij hopen jullie dinsdag 2 maart vanaf 19:45 uur te zien via Zoom!

Groene en turquoise kusjes,
TapCie & ISEC