U bent hier:

Verkoop Almanak

Verkoop Almanak
Georganiseerd doorAlmanakCie
LocatieZOOM
Datumvrijdag 20 november 2020 tot vrijdag 12 februari 2021

Beste VIB-bers, 

De Almanak-Release komt namelijk steeds dichterbij! Het thema is bekend en vanaf vandaag kan je hem ook zelfs al aanschaffen op de website. De Almanak staat weer bomvol mooie herinneringen van het afgelopen jaar, zowel fysiek als digitaal. Het Lustrum, de Release-Party, het Tussenfeest, de lockdown en voor de eerstejaars natuurlijk ook de Introweek!

Voor €2,50 kan je hem bestellen op de website én NU al ophalen in de VIB-kamer! We kunnen niet alle jaarboeken thuis laten bezorgen, dus woon je dichtbij, kom deze dan zelf even ophalen. Mocht je hem nu wel graag willen, maar kom je door corona liever niet naar de VU, dan kunnen we hem ook naar je opsturen. Let op: er is een maximum aantal jaarboeken beschikbaar, dus OP=OP.

En bij een grenzeloze Almanak hoort ook een grenzeloze activiteit! Helaas kunnen we dit jaar niet op het Rembrandtplein feest vieren, maar we hebben toch wat leuks bedacht om je grenzen te verleggen. We gaan digitaal Crazy 88 spelen op ZOOM! Dit belooft een geniale activiteit te worden, dus wees er bij op maandag 7 december om 20:30 uur!

Veel leesplezier en hopelijk tot de 7e!

Liefs,
AlmanakCie

Voor degene die geen VIB-lid is, schrijf je eerst in als externe via dit formulier en schaf daarna deze mooie Almanak aan!