U bent hier:

Borreltocht Maastricht

Borreltocht Maastricht
Datumdonderdag 16 mei 2024

Lieve borrelaarsss, 

 

Wat gaat het studiejaar toch snel voorbij. Jullie weten wat ze zeggen: “Wat gaat de tijd toch snel als het gezellig is.” Zo is het ook alweer tijd om de laatste studentenstad van dit jaar af te kruisen. Na het succes van Utrecht, Eindhoven en Nijmegen, is de volgende stad die wij rood zullen kleuren het altijd gezellige MAASTRICHT!! 

 

Op 16 mei is het dan echt zover, hoe jammer het ook klinkt, voor de laatste keer dit jaar zal de trein ons afzetten in een studentenstad. Om 19:40 zal de trein vertrekken vanaf het 2e perron. Zorg ervoor dat je op tijd bent, want de trein wacht helaasss op niemand. Het lijkt ons een goed idee om, op perron twee, om HALF 8 af te spreken. Zorg ervoor dat je wat te doen hebt voor tijdens de reis, want we zullen pas om 22:00 arriveren in de Limburgse hoofdstad. Ondanks dat deze stad zo ongelofelijk ver is, vertrekt onze trein op vrijdagochtend al om 5:31! Hierdoor zijn we toch redelijk bijtijds thuis ;)

 

De mensen die voorheen nog geen BORRELSHIRT in bezit hadden, niet getreurd! Voor de laatste keer dit studiejaar doet de mogelijkheid zich voor dit recht te trekken. Voor 12 euro kun je een geweldig ROOD shirt kopen met het VIB-logo en 11- studentensteden op je rug. Hierdoor kan je meedoen aan alle komende borreltochten van aankomende 3 jaar. Zeg nou zelf, zo’n mooi shirt moet je toch hebben. Dit keer zal hier geen speciaal verkoopmoment voor zijn, maar kun je hem halen in de VIB-kamer. LET OP, er zijn slecht een aantal exemplaren beschikbaar, dus OP = OP.

 

In het kort:

Wat: Borreltocht Maastricht

Wanneer: 16 mei

Waar: Amsterdam Zuid, perron 2 (19:30)

Niet vergeten: ID, OV-kaart, Borrelshirt ennnn heel veel gezelligheid

Groetjes,

BorrelCie❤️❤️


Wachtwoord vergeten?