U bent hier:

Cocktailworkshop

Cocktailworkshop
Georganiseerd doorCoSo
LocatieZOOM
Datumdinsdag 24 november 2020

Allerliefste thuisblijvers,

Helaas is het door alle corona-chaos nog niet mogelijk om elkaar in het echt zien en de longen uit ons lijf te dansen op de heerlijke VIB-feestjes... Daarom heeft de CoSo een avond voor jullie georganiseerd om ook thuis van de gezellige VIB-sfeer te genieten, tijdens een online Cocktailworkshop!

Dinsdag 24 november is het zover! Voor deze Cocktailnight krijg je thuis een mooi pakket met alle benodigdheden om vier heerlijke cocktails te maken! De workshop duurt 1,5 uur en wordt gegeven door het duo van de cocktailfabriek. Zij zullen je alles vertellen over de beste cocktails, dus laat je verrassen! Bij de workshop is een interactieve cocktailquiz met een fantastische prijs voor de winnar. Wij hebben er zin in en hopen dat we zoveel mogelijk van jullie gezichten gaan zien, dus nodig gerust al je vrienden/huisgenoten/huisdieren uit! De online kaartverkoop is van dinsdag 27 oktober tot en met maandag 2 november en zal te vinden zijn op de website. 

Wij rijden met alle liefde rond om jullie de pakketjes te bezorgen, zodat er geen bizarre bezorgkosten bijkomen! Dus laat bij de inschrijving je naam en adres achter van de plek waar je een avondje leert shaken.

Belangrijke info op een rijtje:
Datum: Dinsdag 24 november
Tijd: 21:00 - 23:00
Locatie: Thuis op de bank
Prijs: €11,50
Wie: VIB-leden en niet VIB-leden, allemaal van harte welkom

Wij hebben er zin in!

Blauwe lebbers,
CoSo

P.S. De ZOOM-link volgt!