U bent hier:

Borreltocht Nijmegen

Borreltocht Nijmegen
Datumdonderdag 15 februari 2024

Lieve borrelaarss, 

Nadat we de straten van Eindhoven met zijn alle rood gekleurd hebben, is het tijd om de volgende stad van deze mooie kleur te voorzien. We begonnen dit jaar in Utrecht, om vervolgens ook Eindhoven op stelten te zetten. De volgende halte waar de trein ons af zal zetten is Nijmegen!! 

Op donderdag 15 februari zullen wij met onze mooie rode shirtjes de trein richting het oosten pakken. We zullen om 20:00 verzamelen op station Zuid, zodat we de trein van 20:10 kunnen pakken vanaf perron 2. Zorg dat je hiervoor op tijd bent, want de genadeloze trein wacht op niemand. Het is zoals elke editie de bedoeling om vanaf 22:00 de nacht af te trappen in de eerste kroeg. 

Daarnaast zijn er een drietal dingen die heeeel erg belangrijk zijn en echt niet vergeten mogen worden. Allereerst is het van belang dat het geweldige borrel shirtje aan gedaan wordt, zodat de derde stad van dit jaar kan worden afgekruist. Daarnaast is het van belang dat je je OV-kaart bij hebt zodat we optimaal van het studenten OV gebruik kunnen maken. Ten slotte zullen de clubs in Nijmegen 18+ zijn, dus een geldig legitimatiebewijs is van groot belang. 

In het kort:
WAT: Borreltocht Nijmegen
WANNEER: 15 februari 20:00
WAAR: Amsterdam Zuid, perron 2
TIJD: 20:00 verzamelen
NIET VERGETEN: Borrelshirt, legitimatie en OV-kaart

Rode lebbersss,
De BorrelCie


Wachtwoord vergeten?