U bent hier:

Liefde In Beweging

Liefde In Beweging
Datumwoensdag 14 februari 2024

Lieve vibbers,

 

In de maand november werd het Idee van de maand van Deedee uitgekozen. Hierbij was het idee om een datediner te doen. Op 14 februari komt daarom de Liefde In Beweging, het VIB-Valentijnsdiner.
 

Op Valentijnsdag staan vaak de koppeltjes in het zonnetje, maar SINGLES niet getreurd! Dit diner is juist voor jou. Als single heb je misschien wat minder met deze dag, dus gaan wij als Bestuur een 3-gangendiner voor jullie maken! Omdat het Valentijnsdag is, zal het diner in de vorm van een blind datediner zijn in de VIB-kamer. Je schrijft je in als single en wij zullen leuke koppels maken voor aan tafel.


Ben je nou wel een koppel en hebben jullie niets samen gepland? Dan zijn jullie natuurlijk ook van harte welkom om jullie in te schrijven voor het VIB-Valentijnsdiner. Het diner is echter alleen voor Bewegingswetenschappers!
 

Er is plek voor 26 mensen, dus VOL=VOL. De inschrijving vindt plaats in de VIB-kamer op 23, 24 en 25 januari. Het diner inclusief drinken kost €20. Het diner zal beginnen om 18:00 en duren tot ongeveer 21:00.IN HET KORT:
Wat: Liefde In Beweging
Waar: VIB-kamer
Tijd: 18:00 tot 21:00
Inschrijven: VIB-kamer, 26 totaal dus VOL=VOL

Prijs: €20


Wij kijken er naar uit om alle singles (en koppels) te ontvangen!

Lieve groetjes,
Het Dagelijks Bestuur 🖤


Wachtwoord vergeten?