Borrelshirtverkoop

Georganiseerd doorBorrelCie
Datumdonderdag 22 oktober 2020 tot vrijdag 22 oktober 2021

Lieve geïsoleerde borrelaars,

Normaal gesproken zou nu de eerste Borreltocht hebben plaatsgevonden. Helaas heeft dat dit jaar iets vertraging, maar wij zouden de BorrelCie niet zijn als we geen oplossing zouden zoeken! We zijn positief en al hard aan het werk om de tweede Borreltocht te organiseren!

Voor de studenten die geen idee hebben wat de 11-Stedenborreltocht is:
De Borreltochten zijn een van de grappigste, geweldigste en achteraf de meest vage avonden ooit! (De foto’s geven een goede indicatie)
Per jaar gaan we vier studentensteden af, verspreid over heel Nederland! Het einddoel is om alle steden van de 11-Stedenborreltocht af te kunnen strepen tijdens je bachelor!

Daar hoort het 11-Stedenborreltocht-shirt bij! Dit shirt trek je aan tijdens de Borreltochten, iedereen heeft er een. Zie het als een toegangskaartje voor een avond escaleren!

Dit shirt kan je kopen door het formulier op de website in te vullen. De prijs van het shirt is €9,50 voor VIB-leden en €12,50 voor niet VIB-leden. Ben je geen VIB-lid, maar wil je wel dit te gekke shirt, mail dan even naar vib.fgb@vu.nl en dan sturen wij je het formulier op!
Het is zeker een aankoop waar je heel je bachelor plezier van hebt! Meer info over het ontvangen van je shirt volgt nog.

Hopelijk zien we jullie snel!

Rode lebbers,
De BorrelCie