U bent hier:

Wintersport

Wintersport
Georganiseerd doorSportCie
LocatieVaujany
Datumvrijdag 2 april 2021 tot zondag 11 april 2021

Lieve VIBbers,

Jij, ja jij ja, die al een jaar Wintersport mist. Het is eindelijk weet tijd voor de inschrijving voor de Wintersport van dit jaar! De Wintersport zal er hoogstwaarschijnlijk anders uit zien dan normaal en vandaar wat extra info deze keer. 

Allereerst: iedereen die afgelopen jaar mee zou gaan en nu een voucher heeft, heeft voorrang op andere leden. Dit omdat de voucher helaas maar een jaar geldig is. 

We hebben van Totally een hoop info gekregen in de vorm van “wat-als-vragen”. Voorlopig kan de Wintersport gewoon doorgaan. Als dit anders wordt, zal Totally het meteen aan ons doorgeven en geven wij het meteen aan jullie. Daarbij is Totally aangesloten bij de ANVR en SGR. Dit betekent dat je nooit je betaalde bedrag kwijt zult zijn. 

Dan nu de inschrijvingen, want wanneer zijn die?
Mensen met een voucher hebben 3 dagen de tijd om zich in te schrijven: 30 okt, 31 okt en 1 nov. 
Andere leden kunnen vanaf 2 nov inschrijven. 
De inschrijving sluit vervolgens 6 nov. 

De inschrijvingen zullen dit jaar wat anders verlopen om te voorkomen dat mensen zonder voucher zich ook inschrijven. Er wordt een Google Forms via de mail naar iedereen gestuurd en hier zal je je moeten inschrijven. We hebben een lijst met namen die een voucher hebben, dus je hoeft niet te proberen eerder in te schrijven wanneer je er geen hebt! Later zal je een inschrijflink krijgen van ons via de mail waarin je je definitief kan inschrijven bij Totally. 

Stel je bedenkt je en je wilt toch niet mee: eerst kijken we of er nog iemand op de reservelijst staat, als dat niet het geval is, is het geheel je eigen verantwoordelijkheid om een vervanger voor je plek te vinden. 

We hopen jullie hiermee genoeg info te hebben gegeven! 

Liefs,
SportCie