U bent hier:

Mei Challenge

Mei Challenge
Datummaandag 1 mei 2023 tot woensdag 31 mei 2023

Lieve VIB’ers,
 

Het Dagelijks Bestuur gaat iets nieuws proberen. 
Met trots mogen wij presenteren De Mei Challenge Maand! Dit gloed-spik-splinternieuwe event houdt in dat iedereen wordt uitgedaagd om in teams elke week van mei een aantal opdrachten uit te voeren en om hiermee punten te verdienen voor een algemeen klassement. Oftewel een Crazy 88 XXL. Het winnende team krijgt een prijs ter waarde van 100 euro! Wie wil dat nou niet?!

Het Dagelijks Bestuur heeft een heel aantal opdrachten voorbereid die we aan het begin van elke week zullen posten op de Instagram-pagina van Krasje-van-de-VIB. In teams van 3, 4 of 5 personen zijn de opdrachten uit te voeren. Het team dat de opdrachten het snelst, origineelst of het best uitvoert kan de punten verdienen. Van elk team stuurt een iemand de opdrachten in naar het emailadres: challengemaandmei.vib@gmail.com en de leukste zullen we tussendoor op de insta posten. Er zullen allerlei soorten opdrachten uitgevoerd moeten worden, sommige wat makkelijker en soms moet je met de billen bloot. Er zullen zelfs nog bonus opdrachten komen.

Vanaf 3 april tot 30 april kun je je inschrijven met je team op de website. Je kunt je ook individueel inschrijven, dan zorgen wij dat je in een team wordt ingedeeld. LET OP: je schrijft jezelf in en geeft op met wie je in een team wil, je moet je dus WEL allemaal zelf ook inschrijven via de site!

Samenvatting: 
WAT: Mei Challenge Maand
WANNEER: Elke week van Mei
PRIJS: Ter waarde van 100 euro
INSCHRIJVEN: 3-30 april, in teams of individueel


Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij zijn en zien we zo veel mogelijk teams zichzelf inschrijven om er een echt mooie competitie van te maken!!

88 Kusjes, 
DB