U bent hier:

Tentamenborrel Beerpongtoernooi

Tentamenborrel Beerpongtoernooi
Datumdonderdag 30 maart 2023

Hoii lieve Borrelaars 

 

Wat een drama en gezeur, een nieuwe tentamenweek staat alweer bijna voor de deur. Deze dramatische week wordt natuurlijk zoals gewoon afgesloten met een knallende tentamenborrel. Deze keer is het niet zomaar een borrel, wij gaan eens testen hoe competitief jullie zijn in het VIB-Beerpongtoernooi-2023! In tweetallen kunnen jullie proberen om het zo ver mogelijk te schoppen in dit toernooi, wie weet vallen jullie in de prijzen. Want een winnaar laten wij natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan!

 

Op 30 maart vanaf 15.30 zijn jullie welkom in het vertrouwde MF-G418, zowel de beerpongers als supporters. Het toernooi wordt gespeeld in twee rondes, de eerste ronde zal plaatsvinden om 16.00 en de tweede ronde om 18.00. We hebben plek voor 16 duo’s per ronde, dus wees er snel bij! En zorg tijdens de inschrijving ook meteen voor een leuke originele teamnaam, wie weet valt er dan nog iets extra’s te winnen. 

 

De fysieke inschrijvingen zullen plaatsvinden op 20 en 23 maart in de grote pauze in de VIB-kamer (12.45-13.30). De prijzen voor het toernooi zijn als volgt:

  • Prijs per duo = € 8 (2x VIB-lid)
  • Prijs per duo = € 8,50 (1x VIB-lid, 1x niet VIB-lid)
  • Prijs per duo = € 9 (2x niet VIB-lid)

Bij deze prijs zit het bier/fris inbegrepen voor tijdens het toernooi. 

 

Mocht je van dat beerpongen en borrelen nou enorme trek krijgen, ook deze keer kunnen er gewoon weer domino’s pizza’s besteld worden via de site. Zorg er wel voor dat dit voor donderdag 30 maart 13.00 uur gedaan is, zo kunnen wij snel de bestelling doorgeven!

 

duss nog even de allerbelangrijkste informatie op een rijtje 

 

Wat: tentamenborrel beerpongtoernooi

Hoelaat: 15.30

Waar: MF-G418

Wanneer: Donderdag 30 maart

Inschrijven Toernooi: 20&23 maart grote pauze

Inschrijven Pizza: op de VIB-site (voor 13.00)

 

Wij hebben er nu al enorm veel zin in en kunnen niet wachten om aan het toernooi te beginnen!

 

Rode Lebbers,

De BorrelCie