U bent hier:

tentamenborrel

tentamenborrel
Datumdonderdag 2 februari 2023

Hoii lieve Borrelaars, 

Het nieuwe jaar is pas net begonnen maar voordat je met je ogen kunt knipperen staat de tentamenweek alweer voor de deur. Maar wees niet getreurd want bij deze tentamenweken horen natuurlijk de tentamenborrels! Ook deze februari is het weer raak, op de tweede van februari staat de eerste tentamenborrel van 2023 op de planning. Zorg maar dat de keeltjes goed gesmeerd worden en haal alle zangkunsten uit de kast want de volgende borrel staat in het thema van: KARAOKE!

Zoals altijd vindt deze onwijs gezellige borrel plaats in MF G418, het zingen kan beginnen vanaf 15.30 tot 21.30. Van al dat zingen krijg je natuurlijk enorme trek dus ook op deze tentamenborrel kan er weer pizza besteld worden, voor 5.60 euro kun je gezellig een pizza mee-eten! Inschrijven van de pizza kan op de VIB-site. LET WEL OP want de inschrijving voor de pizza sluit donderdag 2 februari om 1 uur, zo kunnen wij het snel doorgeven aan de domino’s zodat we snel van de pizza kunnen genieten. 

Dusss nu nog even alles in het kort:

Wat: Tentamenborrel 

Thema: Karaoke 

Hoelaat: 15.30 tot 21.30

Wanneer: Donderdag 2 februari 

Waar: MF G418

Inschrijven pizza: VIB-site tot donderdag 2 februari 13.00

Wij hebben er nu al enorm veel zin in en kunnen niet wachten om jullie zangkunsten aan te horen, we zien jullie graag op donderdag 2 februari in MF G418!

Veeeeell Rode Lebbers,

De BorrelCie <3