U bent hier:

Mentorweekend

Mentorweekend
Georganiseerd doorIntroCie
Datumvrijdag 10 juni 2022 tot vrijdag 5 augustus 2022

Lieve aanstaande ouders, 

HET IS BIJNA ZO VER!!! Met de Introductieweek in aantocht is het weer tijd om alle zorgzame en feestende papa’s en mama’s op te trommelen. Wij zijn namelijk op zoek naar geschikte papa’s en mama’s die onze sjaars willen begeleiden tijdens deze onvergetelijke week. 

Van vrijdag 10 t/m zondag 12 juni zal daarom het Mentorweekend plaatsvinden. Tijdens dit weekend gaan we op zoek naar de meest enthousiaste ouders. We hebben een enorm leuk dagprogramma opgesteld en er zal tot diep in de nacht gefeest worden.

Lijkt het jou leuk om aankomend jaar de nieuwe eerstejaars te begeleiden? MELD JE DAN NU AAN!! Je kan vanaf vandaag t/m uiterlijk woensdag 25 mei een mail sturen naar introcie@vereniginginbeweging.com met jouw motivatie. Er is namelijk een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus stel een leuke mail op waarin je ons overtuigd waarom jij met ons mee moet en natuurlijk waarom jij een geschikte papa of mama zou zijn. We laten ruim van te voren weten wie er mee mogen.

Houd er bij het inschrijven rekening mee dat je de volgende data beschikbaar moet zijn:
Introweek: 24 t/m 30 augustus
Introweekend: eerste weekend van oktober

De prijs voor het hele weekend exclusief vervoer zal rond de €45,- zijn. De prijs staat dus nog niet helemaal vast, maar zal hier niet veel van afwijken.

In het kort:
WAT: Mentorweekend
WANNEER: vrijdag 10 t/m zondag 12 juni
WAAR: Kijk beter op de poster hihi
PRIJS: ±€45
INSCHRIJVING: Stuur uiterlijk vanaf nu t/m woensdag 25 mei een mailtje naar introcie@vereniginginbeweging.com 

Hopelijk hebben jullie evenveel zin in het Mentorweekend als wij en zien we snel jullie mailtjes tegemoet! 

Roze ouderlijke lebbers,
De IntroCie